Summer Favorite: Avon Glow Bronzing Pearls

Avon Glow Bronzing Pearls

Every once in a while, I come across a make-up item that I immediately associate to a certain season. One of such are the Avon Glow pearls that waited patiently in my closet for summer to come. Now, I use them every single day.

Občasno se v moji zbirki ličil najde kakšen izdelek, ki ga neposredno povezujem z določenim letnim časom. Eden takšnih so tudi Avon Glow biserčki, ki so v moji omari potrpežljivo čakali na poletje, sedaj pa ne mine dan, da jih ne bi uporabila.

Avon Glow pearls are packed in a small jar which is just the right size that I can attack them with a brush but they can’t fly out during that process. When i received them, they were protected by a foam cover so they wouldn’t get shattered during transport. They have a very light floral scent that I don’t mind at all.

Avon Glow biserčki so pakirani v majhnem lončku, dovolj majhnem, da iz njega ne pobegnejo, ko se jih lotim s čopičem. Ko sem jih prejela, so bili na vrhu zaščiteni s peno, da se ne bi poškodovali med pošiljanjem. Všeč mi je rahel cvetlični vonj, ki pa ni premočan.

Avon Glow Bronzing Pearls

I use two shades – Radiant Glow (left) and Pink Bronze (right).

Sama uporabljam dva odtenka, in sicer Radiant Glow (levo) in Pink Bronze (desno).

Avon Glow Bronzing Pearls

Radiant Glow pearls are a bit darker so I use them for a little bronzing action. They contain micro glitter that gives the skin a nice healthy glow which is why I consider this to be a summer product. There are two colors of pearls in the jar – dark pink pearls and light brown pearls, sort of moccha color.

Kroglice v odtenku Radiant Glow so nekoliko temnejše in jih sama uporabljam kot nežen bronzer. Vsebujejo tudi mikro bleščice, ki koži podarijo nekaj sijaja in svež izgled. Prav zato se mi zdijo še posebej primerne za poletje. V škatlici sta zmešana dva odtenka kroglic, in sicer temnejše roza kroglice in svetlo rjave kroglice, podobne barve kot kava z mlekom.

Avon Glow Bronzing Pearls

I use the Pink Bronze pearls as a highlighter, seeing that my complexion is too dark to pull this off as a bronzer. It can also be used as a blush when applied with a heavier hand. This shade is also a mix of two colors – light peach pearls and neutral colored pearls. Together, they form a light peach glow. I apply them with a smaller brush to my cheekbone and above my temples.

Druge kroglice, ki jih sama uporabljam kot osvetljevalec, so v odtenku Pink Bronze. Sama sem veliko pretemna, da bi jih lahko uporabljala kot bronzer, ob zelo močnem nanosu pa bi morda lahko služile tudi kot svetlikajoče rdečilo. Tudi tu gre za kombinacijo dveh barv perlic – ene so svetlo oranžne barve, druge pa povsem nevtralne. Skupaj ustvarijo nežno oranžen sijaj, ki ga z manjšim čopičem nanesem na ličnice ter na čelo tik ob temenu.

Avon Glow Bronzing Pearls

Using these pearls is super easy – just open the jar and use a brush to swirl the pearls around a few times. Personally, I prefer using brushes more compact than the one in the photo (but I couldn’t resist the temptation to show it to you – it’s the new L.O.V. brush and absolutely gorgeous) so that the pearls don’t get stuck between the bristles.

Uporaba kroglic je povsem enostavna – samo odpreš škatlico in uporabiš čopič, ki ga nekajkrat zavrtiš po vsebini. Sama raje uporabljam nekoliko bolj kompaktne čopiče, kot je ta na fotografiji (vendar se nisem morala upreti skušnjavi, da ti ga pokažem – gre za nove L.O.V čopiče, ki so res čudoviti), saj se mi tako kroglice ne zataknejo med ščetine.

Normally, you’d pay 13,80 € for these beauties, but they are currently on sale for 50 %, meaning you can get yours for 6,90 €. There are quite a few shades available so you’ll surely find one appropriate for your skin and your needs. Until next time, stay beautiful!

Redna cena kroglic je 13,80 €, trenutno pa so v katalogu različni odtenki znižani za 50 %, tako da jih lahko kupiš za 6,90 €. Na voljo je kar precej odtenkov, tako da boš zagotovo lahko našla primernega za svoj ten kože in za svoje potrebe. Do naslednjič, ostani čudovita.