5 razlogov, zakaj obožujem MySpirit parfumsko verižico

MySpirit parfumska verižica

Se še spomniš moje prve objave o MySpirit parfumih? Najdeš jo lahko *tu*, če pa te vročina utruja in se ti ne ljubi brati še ene objave, naj ti samo na kratko povem, za kaj gre. MySpirit je prva slovenska parfumarna, ki izdeluje čisto svoje parfume in jih pakira v lične stekleničke, kot so te na fotografiji spodaj. Pri njih lahko najdeš tudi dišave, identične kakšnim znanih blagovnih znamk, vendar po bistveno nižjih cenah. Ker MySpirit vse parfume pakira v enake lične aluminijaste stekleničke, ne porabi veliko denarja za embalažo, hkrati pa privarčuje tudi na oglaševanju – tako pri njih čisto pravi parfum (s koncentracijo dišave 13-15 %) dobiš tudi 80 % ceneje, kot enako dišavo v drogeriji.

MySpirit parfumska verižica

Sama sem že leta navdušena nad MySpirit parfumi, pred kratkim pa so me prijetno presenetili in mi poslali ličen črn paketek, v katerem se je skrivala parfumska verižica. Sama takšnega koncepta dišave še nisem poznala, zato sem ga z veseljem testirala in ti sedaj predstavljam 5 razlogov, zaradi katerih me je verižica res navdušila.

1) RAZLIČNI DIZAJNI

V spletni trgovini lahko izbiraš med množico različnih elegantnih verižic. Vse so narejene iz hipoalergenega nerjavečega jekla. Medaljon na verižici se enostavno odpre in v njem se skriva parfumska blazinica – tudi te so na voljo v različnih barvah, tako da jih lahko kombiniraš k svojemu dnevnemu videzu.

2) ENOSTAVNA UPORABA

MySpirit parfumska verižica

Blazinico vzameš, popršiš s svojim najljubšim parfumom in enostavno vstaviš nazaj v medaljon. Tako dišavo nosiš s seboj cel dan, hkrati pa je ne naneseš direktno na kožo.

3) MENJAVA VONJEV

Ker lahko blazinico tako enostavno zamenjaš, to pomeni, da lahko zjutraj dišiš drugače kot zvečer. Sama obožujem moške parfume, vendar pa ne bi bilo primerno, da bi na kakšnem poslovnem sestanku dišala enako, kot moj poslovni partner, zato jih v službo nisem mogla nositi. Sedaj jih lahko, le pred sestanki zamenjam blazinico za kakšno drugo. Vzame mi manj kot minuto!

MySpirit parfumska verižica

4) OBSTOJNOST

Intenzivnost vonja se z blazinico povsem enostavno prilagaja, saj jo lahko popršiš tolikokrat, kolikor želiš. Sama jo popršim enkrat za nežen vonj, ki je samo zame, trikrat pa takrat, ko želim res intenziven vonj. Ker na moji koži parfumi dokaj hitro zbledijo, se mi zdi verižica še toliko bolj super, saj vonj res traja cel dan in je enako močan popoldne, kot je bil zjutraj.

5) ELEGANCA

Parfum, ki je hkrati tudi modni dodatek? Takšni inovativni pristopi mene vedno prepričajo. MySpirit me je že pred leti prepričal s kvaliteto, zdaj pa mi je omogočil, da svoj parfum nosim na nov, eleganten način, ki ga opazijo mnogi.

Svojo parfumsko verižico lahko najdeš na spletni strani Myspirit, kjer si lahko prebereš o parfumski verižici še kaj, kar te morda zanima, pa nisem omenila. Predlagam ti, da spremljaš njihovo Facebook stran, saj imajo pogosto super akcije, v katerih lahko njihove izdelke dobiš precej ceneje. Do naslednjič, ostani čudovita!

 

Share: