Top 5: poletni laki za nohte

poletni laki za nohte

Poletje je zdaj tudi uradno tu in odraža se tudi na mojih nohtih. Pobrskala sem po mojih nedavnih pridobitvah in izbrala pet najlepših lakov za nohte, ki so že in bodo še naprej privlačili poglede na mojih nohtih, tako na rokah, kot tudi na nogah – najboljši laki za nohte poletja 2017.

poletni laki za nohte Essence Colour Boost Instant Party

Essence Colour Boost v odtenku Instant Party je živo roza lak, morda le malenkost temnejši, kot na prvi pogled izgleda v steklenički. Gre za linijo lakov z izjemno pigmentirano formulo, tako da jih sama vedno nanesem le v enem odtenku in dosežem popolno prekrivnost.

poletni laki za nohte Catrice IcoNails Mermayday Mayday

Catrice Iconails (o katerih sem že pisala tudi *tu*) v odtenku Mermayday Mayday je čudovit lak v smaragdni barvi. V tem odtenku so trenutno obarvani moji nohti na nogah in verjamem, da bo lak brez težav preživel cel dopust, vključno s plavanjem in hojo po peščeni plaži. Formula je ena najbolj obstojnih, kar jih poznam.

poletni laki za nohte Paese

Paese lak v odtenku 102 je zanimiv, če ga naneseš samega, še bolj pa do izraza pride s kakšno lepo poslikavo, na primer plavimi pikicami, ali pa morsko obarvanimi nalepkami (cel kup jih letos ponuja Essence). Formula je kar gosta, ampak izjemno prekrivna, zato priporočam en natančen sloj.

poletni laki za nohte Essie Peach Daiquiri

Essie Peach Daiquiri je nežno roza lak z oranžnim podtonom, zato ob nanosu na nohte deluje malenkost temnejše, kot v steklenički. Essie formule sicer niso moje najljubše, saj se mi hitro okrušijo, vendar pa so odtenki tako čudoviti, da se mi zdi vredno potrpeti in lak nanesti vsaka dva, tri dni.

poletni laki za nohte Alessandro Baby Blue

Nenazadnje moram omeniti še Alessandro Baby Blue, ki ima nadvse primerno ime – prav v tej barvi ti kot bodoči mamici fantka poizkusijo prodati večino oblačilc in medvedkov. Tudi ta lak ima perfektno formulo, pri kateri povsem zadošča že en nanos, popolno prekrivnost pa dosežeš z dvema.

Vsi ti laki se izjemno razlikujejo po formuli – priznati moram, da mi je vsekakor najljubša Catrice Iconails formula, sledijo pa Alessandro laki. Naj poudarim, da to velja za moje nohte, pri čemer so tvoji lahko drugačni in se bodo tudi formule ob nanosu na tvoje nohte vedle drugače. Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish