L’Occitane poživljajoči očiščevalni šampon

L'Occitane poživljajoči očiščevalni šampon

V poletnih dneh imam občutek, da je moje lasišče res nečisto in se umazanija na njem nabere še hitreje, kot poleti. To mi je potrdil tudi čas med nedavnim prehladom – ker cel teden nisem zapustila zatočišča lastnega doma, so bili moji lasje tudi po celem tednu še vedno v sprejemljivem stanju, sicer pa se poleti izredno hitro zmastijo. Če dodamo še plasti olj in lakov za lase, morsko sol in podobno, potem je jasno, da bi moral biti očiščevalni šampon, kot je L’Occitanov poživljajoči očiščevalni piling, stalnica v vsaki kopalnici.

 Izdelek, ki spremeni rutino nego las

L'Occitane poživljajoči očiščevalni šampon

Sama sem letos izbrala L’Occitane poživljevalni očiščevalni piling za lasišče (150ml, 23,50 €, trgovine L’Occitane, spletna trgovina, Nama in Maxi). Gre za kremni piling z drobnimi zrnci morske soli. Nanese se ga direktno na lasišče in dobro vmasira v kožo, saj ta zrnca pospešijo mikrocirkulacijo lasišča. Nato je potrebno izdelek kar dobro zaliti z vodo, da se speni in ga lahko razporediš čez cele lase in umiješ še te. Uporablja se namreč lahko pred šamponiranjem s klasičnim šamponom ali namesto njega.

Eterična olja za poživljajoč občutek

L'Occitane poživljajoči očiščevalni šampon

L’Occitane poživljevalni očiščevalni piling vsebuje pet eteričnih olj – sivkino, timijanovo, grenivkino, cedrino in metino. Prav slednje je najbrž “krivec” za izredno svež občutek, ki ga piling pusti na lasišču. Sam občutek bi še najbolje opisala tako, kot bi ti nekdo na mokro glavo nastavil ventilator. Meni osebno je občutek poživljajoč, sploh v teh poletnih dneh.

Sveže lasišče in čisti lasje

L'Occitane poživljajoči očiščevalni šampon

Rezultati so me navdušili že po prvi uporabi. Lasje so bili res očiščeni vseh nesnag (tako čisti, da so kar “škripali” pod prsti), poleg tega pa so dlje časa ostali mehki in sijoči. Čas med pranji lahko z uporabo L’Occitane pilinga razpotegnem na vsake štiri dni, kar mi prihrani kar nekaj časa. Seveda ga na morju nisem uporabljala, saj sem si lase tako prala vsak dan, sedaj, ko sedim v razžarjeni Ljubljani, pa je ta piling stalnica, ki v moji rutini nege las ne sme manjkati. Če takšnega ali podobnega izdelka še nisi uporabljala, ti toplo priporočam, da ga preizkusiš! Do naslednjič, ostani čudovita!

* Izdelek sem kupila sama, vsa mnenja so izključno moja in nanje blagovna znamka ocenjevanega izdelka nima vpliva. *

 

This post is also available in: enEnglish