Nova L.O.V ličila za jesen/zimo 2017 – tekoča šminka in osvetljevalec

L.O.V ličila 2017

L.O.V, sestrska znamka Essence in Catrice, je čisto po mojem okusu – razkošna, elegantna in zapeljiva. Vsi izdelki mi niso vedno všeč, vendar je tako pri večini znamk, ki jih preizkušam – bi bilo kar malce čudno, če bi mi bilo vse všeč, se ti ne zdi? Tokrat pa sem imela pri izboru srečno roko, saj sem testirala dva res odlična izdelka.

LOVglow highlighting drops

L.O.V ličila L.O.V Summer 2017 glow highlighting drops

Prvi, ki mi je takoj padel v oči, so LOVglow kapljice za osvetlitev (Muller, 10,99 € za 9ml). Dostopne so v dveh odtenkih, srebrno-roza Moonlight dream in zlatem Sunlight glow, ki sem ga testirala sama. Embalaža z zlato prepredenim vzorcem je čudovita, še bolj pa mi je všeč, da se kapljice dozira s kapalko, kar je na naših policah še vedno relativna redkost. Kapalka je izredno natančna, zato mislim, da ne bi nobena od nas smela imeti težav s prekomernim nanosom produkta.

L.O.V ličila L.O.V Summer 2017 glow highligter drops

Kapljice se lahko nanese kot navaden osvetljevalec na ličnice, lahko se vmeša v tekočo podlago ali primer, sama pa sem jih poskusila nanesti tudi na primer in pred tekočo podlago, kar se je izkazalo za najbolj uspešno. Kot lahko vidiš iz fotografije, so kapljice po blendanju skorajda nevidne, zato so nadvse primerne za ustvarjanje videza zdrave in sijoče polti po celotnem obrazu. Če bi želela z njimi poudarili le določene dele obraza, jih vsekakor zabriši s prsti, ne gobico, saj boš tako porabila manj izdelka. Toplo priporočam kot zanimivo alternativo osvetljevalcem v kamnu.

L.O.V ličila L.O.V Summer 2017 FatalMuse matte liquid lipstick

L.O.V Matte liquid lipsticks / FatalNude & Excessive

Drugi izdelek, ki sem ga testirala, sta dve L.O.V Fatalmuse tekoči mat šminki – nevtralna “nude” barva v odtenku FATALnude in svetlejša rdeča z roza podtonom v odtenku Excessive (Muller, 6ml, 8,99 €). Šminke so dostopne v desetih različnih odtenkih, od popolnoma nevtralnih, do temno vijoličnih – za vsakogar nekaj.Rok trajanja po odprtju je kar 36 mesecev, kar me je prijetno presenetilo.

L.O.V ličila L.O.V Summer 2017 FatalMuse liquid matte lipstick

L.O.V ličila L.O.V Summer 2017 liquid matte lipstick

Imajo nežno, skorajda svilnato teksturo, ki jo gre pripisati olju bombažnega semena – kljub semi-mat zaključku ustnic ne izsušijo in ne razpokajo, zaradi česar so meni izjemno prijetne. Za razliko od drugih mat šmink se ne posušijo takoj, ampak je treba na končni zaključek počakati tudi pol ure (pozimi verjetno nekoliko manj?). Šele po tem času šminka postane resnično obstojna – na mojih ustnicah brez težav preživi kavice in solate, kakšnega mastnega zrezka pa verjetno ne bi.

L.O.V ličila L.O.V Summer 2017 liquid matte lipstick

Sam aplikator je povsem standarden, kot pri večini tekočih mat šmink. Morda bi omenila, da prime zelo veliko produkta, tako da ga sama občasno malce “obrišem” ob rob stekleničke, vendar pa gre tudi brez tega, le malce več natančnosti je potrebne.

L.O.V ličila L.O.V Summer 2017 liquid matte lipstick

Vsekakor gre za šminke, ki so dobra alternativa nekaterim bolj suhim formulam – sama recimo s težkim srcem posežem po Colourpop mat šminkah, ker že vnaprej vem, da se mi bodo krušile z ustnic. Še vedno je dobro pred nanosom opraviti piling ustnic in jih nahraniti s kakšnim dobrim balzamom, vendar pa barva tudi pri bolj suhih ustnicah ne bo tako neenakomerna, kot se lahko to zgodi pri drugih formulah.

L.O.V ličila L.O.V Summer 2017 liquid matte lipstick

V novostih letošnjega poletja se pri L.O.V skriva še kar nekaj zanimivih izdelkov, med katerimi moj pogled privlačijo še laki za nohte (ki imajo super formulo), nova paleta senčil, inovativna magnetna senčila ter tole čudovito rdečilo za lica v odtenku Graceful Rose. Kaj pa je tebi padlo v oči? Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish