Essence Hello Happiness!

essence hello happiness

Ja, saj vem – o Essence zadnje čase pišem toliko, da bi si lahko posteljo organizirala kar na kakšnem od njihovih stojal. Resnici na ljubo tudi sama raje pišem o več različnih znamkah, vendar pa je Essence zadnje čase res na trg poslal toliko novih dobrot, da jih enostavno moram deliti tudi s tabo. Obljubim, da je to zadnji Essence post za september, vendar mislim, da je vreden tvojih treh minut.

Kot večina lepotnih blogerk sem tudi jaz navdušena zbiralka čopičev. V moji kolekciji najdeš čopiče za 20 €, pa tudi čopiče za 1 €. Imam grozljivo drage čopiče, ki nikakor niso vredni svojega denarja, pa tudi izredno poceni čopiče, ki so naravnost čudoviti. Upam, da bom še nekaj takšnih iz zadnje kategorije dodala iz nove Essence Hello Happiness linije, ki na police prihaja čez približno dva tedna.

Kaj je Hello Happiness?

Hello Happiness je linija sedmih različnih sintetičnih čopičev in nekaj zabavnih dodatkov, ki ti bodo čiščenje in prenašanje čopičev olajšali. Cene se gibljejo med 1,5 € za čopič za ustnice do 4,5 € za kratek kabuki čopič. Kolekcija bo na voljo v drogerijah DM, Muller, na Ličila.si, na Click2Chic in v Mercatorjevih hipermarketih od 20.9. dalje.

Kakšni čopiči se skrivajo v kolekciji?

hello happiness essence brushes

Lepi, lepi čopiči. Ne hecam se. Vsi čopiči Essence Hello Happiness so oblečeni v pastelne barve in imajo lep dizajn. V kolekciji se skrivajo (z leve proti desni): čopič za ustnice (1,59 €) in dvojni čopič za oči (2,79), ki je na enem koncu ploščad, na drugem pa zaobljen. Tega bom sama gotovo izpustila, saj nimam dobrega načina za shranjevanje dvostranskih čopičev in jih prehitro uničim. Nato v kolekciji najdemo gobico za korektor (2,49 €), ki mi deluje res zanimivo, saj česa takšnega še nisem preizkusila. Sledijo čopič za rdečilo, strobing čopič ter čopič za konturo (vsak 3,59 €). Pièce de résistance celotne kolekcije je po mojem mnenju ploščat kabuki čopič (4,39€). Če je tako gost, kot izgleda na fotografijah, bo perfekten za nanos tekoče podlage ali za nanos brezbarvnega pudra v prahu pod očmi!

 Morda še kaj?

hello happiness essence brush roll

No, morda pa res. Kot verjetno veš, sem zaprisežena uporabnica Freedom Brush bath (o njem lahko prebereš več *tu*), seveda pa bom preizkusila tudi Essence milo za čopiče (2,79 €), saj bi lahko bilo dobra in cenejša alternativa moji dosedanji ljubezni. Mika me tudi torbica za čopiče, ki ima sedem različnih prostorčkov za manjše in večje čopiče (3,29€). Glede na ceno je to super izbira, če svoje čopiče na potovanja še vedno nosiš kar v navadni torbici. Zelo všeč mi je tudi dizajn, ki me asociira na potovanja.

Verjetno vseh čopičev iz Essence Hello Happiness linije ne bom kupila, saj jih resnično ne potrebujem, dva ali tri pa si bom vsekakor privoščila – najverjetneje gobico za korektor, čopič za rdečilo ter kabuki za čopič. Upam le, da bom tokrat do trgovine prišla pravočasno, saj običajno takšne kolekcije kar zletijo s polic. Kateri pa je tvoj favorit? Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish