Nova L’Occitane trgovinica v Kranju!

L'Occitane Qlandia Kranj

Gorenjke imate včasih res srečo. Čeprav pregovorno pazite na svoj denar, sem prepričana, da se kdaj tudi pregrešite – tako kot vse ostale ženske ne glede na to, kje bivamo. Sedaj bo skušnjava verjetno še večja, saj se je v prenovljeni Qlandiji v Kranju včeraj odprla čisto nova trgovina L’Occitane, ki smo si jo premierno lahko ogledale tudi lepotne blogerke.

L'Occitane Qlandia Kranj

Sama trgovina je nekoliko drugačna, kot si jih morda navajena, saj je razporeditev precej bolj sredinska, celoten prostor pa deluje svetlejše. Kristina iz L’Occitane mi je zaupala, da gre za eno izmed prvih L’Occitane trgovin v Sloveniji s čisto prenovljeno podobo. Priznam, meni je še bolj všeč, kot prejšnje, pa že pri tistih nisem imela nobenih pripomb. Sama sicer redno zahajam v trgovinico v Mercator centru Šiška, ki jo kiti še zadnja podoba – če te kakšno soboto popoldne pot zanese mimo, pokukaj noter, če me najdeš kje med policami.

L'Occitane Qlandia Kranj

L'Occitane Qlandia Kranj

Na policah se, kot je to že v navadi, skrivajo vsi klasični čudoviti L’Occitane izdelki (o mojih najljubših lahko kaj prebereš *tu* ali *tu*), mene pa je tokrat najbolj navdušila polička  s svečami, dišavnimi paličicami in parfumi za dom. Same vedno poskrbimo, da dišimo lepo, na dom pa včasih kar malo pozabimo. Ker L’Occitane ustvarja neverjetne dišave za ženske in moške (si že preizkusila Terre de Lumiere dišavo?), mi verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da so tudi dišave za dom prekrasne. V trgovinici v Kranju se neposredno zraven dišav za dom nahaja še polička z mini izdelki, ki so sedaj vsi zbrani na enem mestu. Osebno mi je to bolj všeč, saj je veliko bolj pregledno in mi olajša izbiro ter me hkrati spodbudi, da morda preizkusim še kaj novega.

L'Occitane Qlandia Kranj

Izvedela sem tudi, da do konca letošnjega leta lahko pričakujemo kar nekaj razburljivih novosti. Glede na to, da se bomo dvakrat obrnile in bo tu december, ti lahko že zdaj zaupam, da bo tudi letos na voljo adventni koledar (ki sem ga sama odpirala že dve leti zapored), prav za božični čas pa pri znamki pripravljajo še nekaj drugih presenečenj. Tudi v letu 2018 bo pestro, saj prihaja nekaj novih linij izdelkov – žal ti jih še ne morem razkriti, vendar pa ti lahko namignem, da so pri L’Occitane začeli razmišljati o ženskah tudi na drugačen način, kot so razmišljali do sedaj.

L'Occitane Qlandia Kranj

Blogerke smo po druženju domov odnesle tudi majhno darilce, ki pa gre najprej v test (saj veš, kako gredo zadeve pri meni), potem pa bom o njem seveda tudi poročala. Če želiš videti še več fotografij z dogodka, pa pokukaj na moj Instagram Low_maintenance_beauty, kjer sem pridno beležila vse dogajanje. Do naslednjič, ostani čudovita!