Melvita L’Or Bio Izjemno Zlato Olje ~ 5 razlogov za uporabo tega 100 % naravnega olja

Melvita L'Or Bio

2017 je bilo leto olj in Melvita L’Or Bio izjemno zlato olje je najnovejše v moji zbirki. Ko sem ga prejela, sem bila nekoliko presenečena nad trditvijo, da gre za suho olje, kar je bilo slišati precej paradoksalno. Suhega olja do takrat še nisem preizkusila. Sedaj ga uporabljam nekaj tednov in z gotovostjo lahko trdim, da gre za izdelek, ki ga bom še naprej kupovala.

Kaj je Melvita L’Or Bio izjemno zlato olje?

Melvita L'Or Bio

Najprej beseda ali dve o sestavinah. Melvita L’Or Bio izjemno zlato olje je koktejl petih organskih olj. Prvo je arganovo olje iz Maroka, znano po svojih negovalnih lastnostih. Verjetno ga poznamo vse, saj je v negovalni kozmetiki kar pogosta sestavina. Naslednji olji sta kendi olje iz Indonezije in Inca Inchi olje iz Peruja, ki v mešanico vnašata sestavino za boljše obnavljanje kože. Za ti dve olji pred uporabo še nisem slišala. Četrto je buriti olje iz Brazilije, ki kožo vlaži in ji daje zdrav sijaj. Zadnje, Pracaxi olje iz Amazonke pa izboljša sijaj in strukturo las.

Kako uporabljam Melvita L’Or Bio izjemno zlato olje?

Melvita L'Or Bio

Mislim, da sicer kakšna posebna navodila za uporabo niso potrebna, pa vendarle. Dve do tri kapljice uporabim kot zadnji korak v moji večerni rutini obraza. Na obrazu olje potrebuje nekoliko dlje, da se vpije v kožo, vendar to pripisujem tudi vsem drugim izdelkom, ki jih uporabim pred tem. Po sušenju las nekaj kapljic nanesem tudi na konice, kar jim podari čudovit vonj, ki ga sama vonjam še zelo dolgo. Na lase ga lahko naneseš tudi, preden jih posušiš. Najbolj pa me navdušuje uporaba na mojem telesu. Velikokrat sem že pisala o tem, da nimam časa čakati, da se mi izdelki za telo vpijejo v kožo, zato jih dostikrat kar preskočim. Sedaj pa Melvita L’Or Bio nanesem, počakam minutko ali dve in že se lahko oblečem. Moja koža je nadvse navdušena nad novim režimom nege!

5 razlogov za uporabo  Melvita L’Or Bio izjemnega zlatega olja

Melvita L'Or Bio

Misliš, poleg izjemnih sestavin? Prvi razlog je čudovit vonj, ki se ga gotovo ne boš naveličala. Ne znam ga opisati z besedami, vendar ti zagotavljam, da je fantastičen. Drugi razlog so mehki in lesketajoči lasje. L’Or Bio izjemno zlato olje lasem podari čudovit lesk in poudari barvo las. Moji lasje so po uporabi svileni, mehki, blond barva pa še bolj izstopajoča. Tretji razlog je hitro vpijanje izdelka v kožo, kar verjamem, da je pomembno mnogim. Če svoje življenje živiš na hitrem tiru kot jaz, potem ti bo vssekakor v prid, da se boš lahko oblekla le nekaj minutk po uporabi olja.

Četrti razlog za uporabo tega olja je, da ga boš porabila res malo. Občasno, kadar najdem čas, tudi sama rada celo telo na debelo namažem s kakšnim maslom za telo, vendar pa za vsakodnevno uporabo vsekakor raje posežem po tem suhem olju. Za nego telesa, las in obraza potrebujem le kakšnih 10 kapljic. Nenazadnje pa seveda moram omeniti mehkobo kože. Ker je Melvita L’Or Bio suho olje, nisem pričakovala tako izjemnih rezultatov, vendar pa je moja koža po uporabi prav tako mehka in nahranjena, kot po uporabi navadnega olja.

Bi ti priporočala Melvita L’Or Bio izjemno zlato olje?

Melvita L'Or Bio

Če imaš obraz, telo in lase (kar verjetno drži), potem sem skoraj prepričana, da boš nad Melvitinim suhim oljem navdušena. Da gre za 100 % naravni izdelek je samo češnja na vrhu torte. Olje lahko kupiš v Melvitini spletni trgovini **. Trenutno poteka še akcija, v kateri lahko 100ml stekleničko (kot je ta na fotografijah) dobiš s 15 % popustom za 28 €. Vsekakor izdelek, ki ga bom letos podarila tudi kakšni prijateljici ob novem letu. Do naslednjič, ostani čudovita!

 

This post is also available in: enEnglish