Mirta krema za roke ~ mehkoba in zaščita pred mrazom

Mirta krema za roke

Ko se začno mrzli dnevi, moje roke vedno potrebujejo dodatno zaščito. Koža na rokah postane suha in popoka, še posebej okrog členkov, zato vedno iščem kakšen poseben izdelek, ki bi moje roke dobro zaščitil. To zimo bo moj spremljevalec Mirta krema za roke. Dostopna je v dveh vonjih, sama pa sem namesto klasične sivke raje izbrala pomarančo, saj me vonj spominja na božični čas.

Mirta krema za roke pomaranča

Ta krema vsekakor ni ena od tistih, ki jih naneseš, pa se po nekaj minutah zdi, kot da nisi storila ničesar. Njena osnova je karitejevo maslo, kar je že samo po sebi odlična sestavina. Kremica poleg tega vsebuje eterično olje pomaranče (za prijeten vonj), suhocvetnico (za boljšo prekrvavitev in obnovitev kože), olje Ylang-Ylang (ki kožo pomiri in deluje tudi antiseptično) ter glicerin, ki poskrbi za mehkobo, nase veže vlago iz okolja in koži povrne prožnost. Krema nima preveč močnega vonja, kar mi je všeč.

Mirta krema za roke steklenička

Mirta krema za roke je dostopna v 50ml pakiranju, kar zame zadošča za približno dva meseca uporabe. Osebno se mi steklenička ne zdi nič posebnega, bolj kot to pa mi je pomembno, da se dobro zapre in se ne razlije po moji torbici.

Mirta krema za roke naravna kozmetika Mirta

Prepričana sem, da se Mirte spomniš že iz mojih prejšnjih objav. Znamko sem odkrila spomladi na Love Beauty forumu in sedaj se ves čas vračam k njej, saj izdeki zame delujejo zelo dobro. Prav zato jo z lahkim srcem priporočam tudi tebi. O Mirta deodorantih sem že pisala *tukaj*, o Mirta Aloe Vera losjonu in maslu za porjavitev pa *tukaj*. Z Mirto ti v decembru pripravljava tudi nekaj prav posebnega, česar vsekakor ne smeš zamuditi!

Svoje izdelke Mirta lahko kupiš na spletni strani *tukaj* ~ kremica za roke je prav zdaj znižana na 10€. Dostopni so tudi po kar nekaj prodajnih mestih po Sloveniji, ki so jim nedavno dodali še VitaCare trgovine, kar pomeni, da jih bomo sedaj kupovale še lažje. Si že preizkusila kakšen Mirta izdelek? Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish