MySpirit parfumi z osebno noto ~ darilo za vsakogar

MySpirit parfum

To je tretja objava, ki jo letos pišem o MySpirit parfumih in mislim, da tudi zadnja letos – nič pa ne obljubim za leto 2018. Spomladi sem prvič zares in na dolgo pisala o tej slovenski znamki parfumov – objavo si lahko prebereš *tu*. Nato sem poleti pripravila objavo o čudoviti parfumski verižici – ki jo še vedno nosim vsaj nekajkrat tedensko. To objavo si lahko prebereš *tukaj*. Danes ti želim pokazati še eno odlično idejo, ki so jo pripravili v MySpirit ekipi in za katero mislim, da ti bo nadvse prav prišla ob prihajajočih praznikih (mimogrede, ali je tu še katera, ki je nadvse navdušena nad tem, da nas do veselega decembra loči manj kot mesec dni???).

Včasih se mi zdi, da je lahko dajanje daril nekoliko neosebno, ne glede na to, da morda v njih vložimo veliko truda in pozornosti. Kupovanje parfumov se mi zdi še posebej težavna naloga, saj moraš poznati tipe parfumov oziroma note, ki so obdarovancu všeč. Običajno to lahko rešiš tako, da si med obiskom toaletnih prostorov ogledaš njihovo zbirko, potem pa z določanjem osnovnih not ugotoviš, kakšne dišave so jim bližje. Kot verjetno že veš, lahko pri MySpirit najdeš natančne kopije najbolj prijlubljenih vonjev. Pred časom so svojo ponudbo še nadgradili, tako da lahko parfumsko stekleničko opremiš tudi z lično nalepko, ki bo obdarovancu pokazala, da si ob nakupu parfuma res mislila nanj.

MySpirit parfum nalepke

V tem trenutku lahko v njihovi *spletni trgovini* najdeš 12 različnih nalepk, ki jih prejmeš ob nakupu parfuma. Te lahko na splošno razdelim v različne kategorije, vendar pa lahko kar nekaj od teh nalepk – kot na primer nalepko *hvala ti* – uporabiš ob različnih priložnostih in za različne osebe v tvojem življenju.

MySpirit parfum personalizacija hvala ti

Osebno sem v preteklosti že uporabila nalepke *N.1 mož*, *Mislim nate* ter *Najboljša mama na svetu*. Med prihajajočimi prazniki bom gotovo uporabila še katero. Všeč mi je, da na ta način lahko že tako super darilu dodam še osebno noto.

MySpirit parfum personalizirana steklenička

Vsi paketki z nalepko vključujejo 50ml parfuma, zato menim, da je cena odlična. Koncentracija parfumske esence v vsakem je med 13 in 15 % (v toaletnih vodah običajno 4 do 8 %), parfumi so dolgo obstojni in varno spravljeni v aluminijaste stekleničke, ki so primerne za prav vsako torbico.

Ali ti misli že kaj uhajajo k prihajajočim praznikom? Sama že pišem sezname daril in komaj čakam, da prva lično zavita položim pod naše božično okrašeno drevesce! Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish