BLOGMAS 2017 #2: L’Occitane božična darila za čarobne praznike

L'Occitane božična darila blogmas 2017

Prejšnji teden sem s ponosom prva v Sloveniji predstavila božični oglas znamke L’Occitane, danes pa ti želim pokazati, kaj vse so nam pri L’Occitane pripravili za praznične dni. Sama v njihovih trgovinah izredno rada nakupujem, saj so vedno čudovito okrašene in dišeče, gospodične pa res obvladajo ponudbo in priznam, da mi pogosto prodajo še kaj, česar najprej nisem nameravala kupiti. Kakšne so L’Occitane trgovinice, si lahko pogledaš v objavi *tu*, kjer smo lepotne blogerke obiskale novo trgovinico v Kranjski Qlandiji. Če imaš raje spletne nakupe, pa imajo tudi spletno trgovinico, ki jo najdeš *tu* ~ običajno v njej ponujajo tudi kakšno super akcijo ali popust.

Vsi paketki, ki jih predstavljam danes, so na voljo samo v prazničnih dneh. Seveda je kar nekaj ceneje, če jih kupiš v kompletu, kot posamično, hkrati pa so tako lični, da so primerni tudi za čudovito darilo. Ne pozabi pokukati tudi na konec objave, kjer razkrivam zmagovalke nagradne igre, ki smo jo zate pripravili skupaj z L’Occitane.

Dišava jutranje zarje Terre de Lumiere L’Eau paket (76,80€)

L'Occitane božična darilaTale prekrasen paketek je must have za vse, ki ste imele že priliko povonjati novo toaletno vodo Terre de Lumiere in ste se vanjo zaljubile. Toaletna voda je lažja od originalnega Terre de Lumiere parfuma in meni osebno naravnost čudovita. V kompletu se skriva 50ml toaletna voda, lepotilno mleko za telo ter sijoči balzam za roke in telo.

Sijajna esenca Terre de Lumiere (62,90€)

L'Occitane božična darila Terre de Lumiere

Če si pristašica močnejših vonjev, potem je na tvojem radarju gotovo tudi nova dišava L’Occitane Terre de Lumiere Eau de Parfum.  V tem kompletu najdeš nežni gel za prhanje, lepotilno mleko za telo (oba uporabljam tudi sama in sta naravnost fantastična, sploh oljni gel za prhanje je sijajen za razvajanje kože v zimskih dneh), sijoči balzam za roke in telo ter 10ml stekleničko Eau de Parfum.

Uresničena iluzija z Arlesienne (70,30€)

L'Occitane božična darila ArlesienneLinija, ki so jo navdihnile arležanke, bo všeč vsaki ženski, ki ima rada lahkotne cvetlične vonje. O liniji sem že pisala *tu*. Arležanka je močna ženska, ki se ne boji biti drugačna in posebna in prav to je bil tudi navdih za to kolekcijo. V kompletu najdeš lepotilno mleko za telo ter Arlesienne tolaetno vodo.

Večna eleganca vrtnic in kraljic (53,60€)

L'Occitane božična darila Vrtnice in kraljice

Ta kompletek je moj najljubši in točno vem, kateri posebni ženski v mojem življenju ga bom podarila to leto. V njem se skriva svilnat gel za prhanje, lepotilno mleko za telo, krema za roke in nohte ter balzam za ustnice. Prekrasna, klasična embalaža ter čudovit vonj, ki te spremlja cel dan!

Ultra bogata nega s karitejevim maslom (55,60€)

L'occitane božična darila karitejevo maslo

Če mi kdo omeni L’Occitane, je ena mojih prvih asociacij karitejevo maslo. Mislim, da je to res ena od sestavin, ki jo s pridom uporabljajo v svojih izdelkih in sama redno uporabljam kar nekaj izdelkov s karitejevim maslom, ki resnično nahranijo mojo kožo. V škatli najdeš nežno milo, kremo za roke, ultra bogato sproščujočo kremo ter balzam za ustnice.

L’Occitane Joyeuses Fetes

L'Occitane božična darila Joyeuses Fetes

 

Seveda to ni vse, kar ima L’Occitane med prazniki v ponudbi, saj gre pri vseh kompletih le za sestavljene darilne sete, ki ti bodo prihranili kakšen evro pri obdarovanju najbližjih (ali sebe!). Za praznične dni pa so na police pripeljali tudi čisto novo kolekcijo Joyeuses Fetes, ki je v trgovinah na voljo od 30. novembra. V liniji se skriva toaletna voda, gel za prhanje, krema za telo, krema za roke ter balzam za ustnice. Ti je všeč?

L'Occitane božična darila

Čisto za konec pa z veseljem objavim še zmagovalke nagradne igre, ki so mi zaupale, kaj bi same rade našle v čudoviti zlati škatli L’Occitane.

Set Hugs&Kisses, v katerem se skriva Karitejeva krema za roke (30ml) ter Ultra bogati balzam za ustnice (12ml), prejmeta Mojca Kodelja ter Andreja Škrubej.

Set Hugs&Kisses, v katerem najdemo Kremo za roke Vrtnice in kraljice (30ml) ter Balzam za ustnice vrtnice in kraljice (12ml), prejmeta Kim Potočnik ter Tatjana Letonja.

Želim si, da bi vas lahko obdarila vse, pa vas žal ne morem. Vseeno sem iz vseh sodelujočih kot majhen “bombonček” izžrebala še 4 sodelujoče, od katerih bo vsaka prejela vzorček dišave Terre de Lumiere (2ml, ravno pravšnji za v denarnico za hitro osvežitev). To so Julija Raišp, Romana Vušič, Helena Milost ter Saša Lapuh. Seveda si želim, da bi vam lahko vsem podarila dišave v originalni velikosti, vendar pa žal to ni v moji moči. Vseeno verjamem, da boste tudi z majhno pozornostjo zadovoljne.

Nagrajenke prosim, da mi v ZS ali na moj e-mail contact@lowmaintenancebeauty.com do torka, 5.12. javite svoje podatke, da vam lahko pošljem darilca. Vsem ostalim pa več sreče prihodnjič ~ lahko že prav kmalu, kajti v moji nagradni igri, ki poteka *tukaj*, lahko osvojiš unikaten adventni koledar s kar 10 ličili! Srečno in do naslednjič, ostani čudovita!