TESTIRAM ZA TEBE: FIDIMED LIVER PROTEKT

Fidimed Liver Protekt

Januar je tradicionalno mesec zaobljub, ki pa mene, iskreno povedano, ne zanimajo kaj dosti. Če bom januarja rekla, da bom letos večkrat posesala, šla na Rožnik ali pojedla več brokolija, bo to postala obveznost, sama pa imam raje projekte, s katerimi skušam na tak ali drugačen način izboljšati sebe – telesno ali duševno. Tako se v januarju lotevam novega projekta, kjer bom namesto tebe tri mesece vsakodnevno testirala Fidimed Liver Protekt. Zakaj?

Kaj je Fidimed Liver Protekt?

Fidimed Liver Protekt

 

Decembra smo večinoma kar precej obremenjevali svoje telo – z nezdravo hrano, alkoholom, premalo spanja. Tudi sama pri tovrstnih aktivnostih nisem bila izjemna. Dejstvo je, da Fidimed Liver Protekt ne bo pozdravil mojih jeter za nazaj, mi pa bo pomagal pri tem, da svoje telo nekoliko očistim.

Fidimed Liver Protekt

Ker poleg petih naravnih izvlečkov to prehransko dopolnilo vsebuje tudi vitamina E in C ter selen. Vsi ti so antioksidanti, ki zaščitijo tkiva pred propadom. Glavna učinkovina v Fidimed Liver Protekt kapsulah je pegasti badelj, ki po navedbah strokovnjakov preprečuje vnetja in pomaga pri regeneraciji jeter. Ostali naravni izvlečki, kot so kurkuma, rožmarin in artičoka, pa dajejo podporo jetrom pri izločanju žolča in presnovi maščob.

Kaj pričakujem od uživanja Fidimed Liver Protekt (in česa ne)?

Fidimed Liver Protekt

To je glavno vprašanje. Glede na to, da naj bi Liver Protekt moja jetra nekoliko spodbudil, pričakujem predvsem zmanjšanje toksinov v telesu. Ker tega ne morem izmeriti, pričakujem, da se bo to odrazilo v boljšem počutju in zmanjšani utrujenosti. Zanima me tudi, če bom iz tega naslova opazila tudi kakšno spremembo na koži obraza.

Ne pričakujem pa, da mi bo Liver Protekt pomagal izgubiti težo ali kakorkoli čudežno spremenil moje življenje. Z jemanjem želim ugotoviti predvsem, ali bo imel kakšen učinek, ki ga lahko opazim sama.

Kako bom uporabljala Fidimed Liver Protekt?

Fidimed Liver Protekt

Izdelek bom uporabljala tri mesece, za kar bom potrebovala tri škatle – v vsaki škatli je 60 kapsul, kar zadošča za en mesec. Priporočena je namreč uporaba dvakrat dnevno pred jedjo. Ker imam eno škatlo v službi, eno doma, dodatno ploščico tablet pa še v torbici, sklepam, da z organizacijo ne bom imela prevelikih težav. Seveda ima tudi pegasti badelj lahko za določene ljudi neželene učinke, tako da se pred uporabo vsekakor posvetuj s farmacevtom ali pred spletnim nakupom preberi opozorila in navodila.

Po treh mesecih bom poročala, kako sva se s Fidimed Liver Protekt razumela in kaj sem odnesla od testiranja. Kaj pa ti misliš – bodo kakšni rezultati? Svoje mnenje mi lahko sporočiš v komentarjih. Do naslednjič, ostani čudovita!