Bellissima Beach Waves: enostavno do seksi poletnih valovitih las

 

Bellissima Beach Waves

Če mi slediš na Instagramu, potem si v preteklem mesecu gotovo opazila, da so moji lasje vedno redkeje dolgočasno ravni in vedno pogosteje navihano skodrani. Dokler sem za kodranje las uporabljala klasičen kodralnik, se mi ga ni pogosto ljubilo potegniti iz omare, pa tudi kodri so na glavi zdržali le kakšen dan. Pred mesecem dni sem od spletne trgovine Nali.si prejela Bellissima Beach Waves oblikovalnik las za valovite lase in sedaj ti lahko podrobneje poročam, kako izgleda najino druženje.

Kako uporabljam Bellissima Beach Waves?

Bellissima Beach Waves

Bellissima Beach Waves je seveda potrebno vklopiti v elektriko. Segreje se izredno hitro, sama pred začetkom kodranja počakam kakšno minutko, pa je že pripravljen. To, da lahko začneš z ustvarjanjem pričeske, ti nakaže tudi lučka ob strani, ki ob dosegu željene temperature neha utripati.

Moja Bellissima ima dve različni strani  – eno za manjše, eno pa za večje valove. Slednjo večino časa uporabljam tudi sama. Lase enostavno stisneš znotraj med ploščo in zgornjo “zaponko”…

Bellissima Beach Waves

Bellissima Beach Waves

… ter, če želiš, premakneš gumbek za zaklop obeh strani skupaj. Tako Bellissima Beach Waves le držiš v zraku, ni pa ti ga treba stiskati skupaj. Prvič se mi je zdelo, da bo to preveč dela, pa me na koncu kar pošteno bolela dlan, tako da ima zaklep vsekakor dober namen.

Bellissima Beach Waves

Temperaturo lahko reguliraš od 160 do 200 stopinj, odvisno od tega, kakšen je tvoj tip las in kako boš pričesko utrjevala. Sama običajno uporabim nastavitev 180 stopinj in nato valove utrdim z lakom za lase. Takšni kodri mi zdržijo tudi naslednji dan. V kolikor pa želim pričesko le za en večer, potem uporabim nastavitev 200 stopinj in ne uporabim nobenega utrjevalca. Kljub temu so kodri tudi na ta način kar vzdržljivi in moji lasje tudi naslednji dan še nežno skodrani.

Ali Bellissima Beach Waves poškoduje lase?

Bellissima Beach Waves

Po mesecu uporabe lahko rečem, da očitno keramična prevleka na oblikovalniku deluje dobro – sama nisem opazila nobenih poškodb, zažganih las ali česa podobnega. Sama sicer vedno pred uporabo kakršnega koli pripomočka za oblikovanje las uporabim sprej za zaščito – trenutno je to Charles Worthington Heat Defence Spray.

Kot pri vsakem vročem orodju za oblikovanje pričeske tudi tukaj velja, da je potrebno biti pozoren na keramično prevleko. Ko se ta poškoduje, bodo ob uporabi vidne tudi posledice na laseh. Sicer ima Bellissima Beach Waves dveletno garancijo, kar se mi zdi več kot dostojno.

Koliko časa traja, da ustvarim pričesko z Bellissima Beach Waves?

Sama imam zelo goste lase, ki trenutno segajo nekje čez ramena. Za oblikovanje valov po celi glavi potrebujem približno 30 minutk. Če se ekstra potrudim in menjam stranici, zato da dosežem večjo raznolikost valov, kar pričeski da bolj naraven videz, pa vse skupaj traja kakšnih 45 minut.

Bi ti Bellissima Beach Waves priporočila?

Bellissima Beach Waves

V kolikor si naveličana okroglih kodrov, ki jih dobiš s klasičnim kodralnikom, potem je to vsekakor izdelek, ki bi te morda navdušil. Po izkušnjah kolegice Metke (Lacquered Bits) lepo deluje tudi, če imaš že naravno valovite lase, pa ti valovi niso preveč izraziti in bi jih želela bolj definirati. Meni osebno je takšna pričeska lepa popestritev za kakšen petkov večer, zabave, druženja s prijateljicami ali fotografiranje.

Svoj Bellissima Beach Waves lahko dobiš *tukaj* za 43€ (trenutno je znižan s 59,99€, tako da zgrabi priložnost, če te zanima!). Na voljo imajo tudi cel kup drugih Bellissima orodij za nego las ter osebno nego – jaz že sestavljam svojo listo želja!

Še nikoli do sedaj nisem prejela toliko komplimentov na račun svoje pričeske, zato sva z Bellissimo zdaj že dobri prijateljici, zanima pa me, kaj misliš ti? Mi takšna poletna, vesela pričeska pristoji, ali so ti bolj všeč ravni lasje? Do naslednjič, ostani čudovita!