New In #2 2018: novi lepotni izdelki v mojem življenju

 

novi lepotni izdelki

Priznam… v preteklem mesecu sem precej zapravljala. Prišlo je tudi veliko PR paketov. Na splošno bi rekla, da je bil februar odličen mesec za tisti del mene, ki ljubi kozmetiko in želi preizkusiti vse, kar je novo, precej slab pa za tisti del mene, ki želi kopičiti manj izdelkov in se posvetiti tistim, ki so že v moji zbirki in (nekateri že mesece in mesece) čakajo na oceno. Predlagam, da kar pogledava, kaj se je znašlo v mojem nabiralniku.

novi lepotni izdelki Dr. Organic linija z aktivnim ogljem

Prvi paketek je bil od Dr. Organic in v njem se je skrivala celotna linija izdelkov z aktivnim ogljem. Prejela sem šampon in balzam, masko, čistilni gel za obraz ter piling. Na mojem Instagramu (@low_maintenance_beauty) trenutno še poteka nagradna igra, v kateri lahko osvojiš masko z aktivnim ogljem, zato ti predlagam, da se hitro pofočkaš! Linije še nisem začela testirati, vsekakor pa bom o njej podrobno poročala takoj, ko se bolje spoznava.

novi lepotni izdelki The Body Shop

Pri The Body Shop Slovenija so mi prijazno ponudili, da si sama izberem izdelke, ki bi jih želela testirati. Ker sem ravno porabljala zadnje kapljice svojega prejšnjega seruma, sem se odločila za Roots of strength serum, ki obljublja učvrščevanje kože. Pridno ga uporabljam že kakšne tri tedne, seveda pa je tudi to izdelek, pri katerem bo treba na dejanske rezultate in oceno počakati še nekaj časa.

novi lepotni izdelki Avon Slovenija

Avon Slovenija me je presenetil s paketkom, ki diši po pomladi. V njem sem našla kremo za obraz, telo in roke z vonjem kokosa (sama sicer pogosto uporabljam enako Avon Care kremo z aloe vero, ki je super za poletne dni) ter krema za roke za suho kožo iz iste linije. Poleg tega sem v paketu našla še tri nove Avon Mark Liquid Lip Lacquers oziroma tekoče mat šminke, o katerih sem že pisala *tukaj*. Gre za nove mat odtenke šmink z bleščicami – Kissy Face (zgoraj), Mystique (na sredini) ter Rock Star (spodaj).

novi lepotni izdelki

Ker mi manjka samokontrole, ko mi nekdo pokaže čudovite pastelne lake v fenomenalni formuli, poleg tega pa še v 5+5 akciji, sem sedaj ponosna lastnica desetih novih Morgan Taylor lakov. Ti si zaslužijo čisto svojo objavo, saj o lakih za nohte tako ali tako že kar dolgo nisem pisala. Obljubim, da bo pripravljena, preden bo čas, da svoje nohte odenemo v poletne barve.

novi lepotni izdelki

Tale gospod ni kar tako. Če mi slediš na Instagramu, potem veš, da zadnje čase naokrog hodim s čudovitimi kodri in mislim, da še v življenju nisem dobila toliko komplimentov na račun svoje pričeske. Bellissima Beach Waves kodralnik (kupiš ga lahko *tukaj*, trenutno je znižan za več kot 20 %!) iz mojih dolgočasnih, ravnih las naredi bujno kodrasto pričesko.

novi lepotni izdelki

Nastavek omogoča ustvarjanje manjših in večjih kodrov, odvisno od tvojih želja in tudi oblike obraza. Objava o mojem kodralniku je že pripravljena, zato jo lahko pričakuješ zelo kmalu!

novi lepotni izdelki Essence

Kadar lahko PR izdelke izberem sama, sem zadnje čase zelo pozorna, da izberem samo stvari, za katere vem, da jih bom dejansko uporabljala. Essence trenutno na svoja stojala zlaga množice novih izdelkov iz pomlad/poletje prenove 2018, hkrati pa lahko na njihovih stojalih najdeš tudi nekaj omejenih izdaj, oziroma Trend Editions, kot jim pravijo sami. Sama sem iz Girl Squad linije (več o njej *tukaj*) dobila dva čopiča – levega za osvetljevanje in konturo ter desnega za zaključni puder. Prav tako sem prejela zanimiv čopič za osvetljevanje iz “Glow like…” kolekcije, ki na police prihaja prav te dni.

novi lepotni izdelki

Moji ljubi starši so pobegnili iz slovenske zime na eksotičen dopust, kar je zahtevalo kar nekaj posedanja po letališčih. Seveda sem izkoristila priložnost in mami (ki je sedaj navajena že vsega hudega) naročila MAC Studio Fix Fluid (NW15) ter Bobbi Brown korektor (bež). Ker je moja mama pač super, kot so vse mame, mi je od vsakega kupila kar dva, denarja pa ni želela vzeti – se pravi tudi to šteje kot darilo. S korektorji in tekočo podlago sem tako založena za kar nekaj časa.

novi lepotni izdelki

Bloggerka Cherrycolors je v svojih Instastories omenila super DM akcijo, kjer si ob nakupu L’Oreal Nude Magique Cushion Foundaton prejel še L’Oreal Paradise Extatic maskaro gratis. Ker živim dobrih 100 metrov od DM trgovine, mi ni bilo treba dvakrat reči – L’Orealovo podlago na gobico sem namreč preizkusila že v preteklosti  in sva se dobro razumeli, L’Oreal Paradise Extatic maskaro pa sem imela visoko na listi želja. Zaenkrat sem nad maskaro več kot navdušena, moje trepalnice z njo dobijo ogromno volumna, priviha in podaljša pa jih tako izrazito, da se mi dobesedno dotikajo obrvi, če je nanesem preveč. Nekatere uporabnice se pritožujejo, da se je zelo hitro posušila ter, da je v njej malo izdelka, zato bom o tem poročala čez kakšen mesec.

novi lepotni izdelki Urban Decay Slovenija

V Sloveniji smo v začetku februarja končno dobili tudi čisto prvo Urban Decay stojalo in verjetno mi ni potrebno posebej poudarjati, da sem bila pri njem že prvi dan – snegu in ledu navkljub. Kupila sem Urban Decay 24/7 Glide on pencil (odtenek Perversion), svinčnik, ki ga že poznam in je odličen za tightline. Poleg tega sem vzela dva nova izdelka –  Naked Skin korektor v odtenku Fair Neutral in slavni Velvetizer, puder v prahu, ki poskrbi za satenast oz. žameten zaključek na koži. Trenutno ga uporabljam samo kot zaključni puder, baje pa se ga lahko vmeša neposredno v tekočo podlago  -to moram še preizkusiti. Ker sem dobila kar nekaj prošenj za testiranje Velvetizerja, ta objava prihaja prva, lahko pa mi javiš, kaj bi še želela videti v Urban Decay ocenah.

novi lepotni izdelki L.O.V

Pri L.O.V in Catrice vedno čudovito poskrbijo zame, da lahko testiram novosti, za katere verjamem, da mi bodo všeč. Tokrat sem izbrala L.O.V Aura Glow Primer, silikonski primer, ki obljublja poenotenje polti ter zaščito pred zunanjimi dejavniki, hkrati pa vsebuje mikroshimmer, ki lepo posvetli polt pred nanosom tekoče podlage. Testiram tudi dva izdelka za obrvi – L.O.V. Browtittude paleto za obrvi ter L.O.V Browlight eyebrow pomade & highlighter (Astonishing blonde). Slednje pomade ni na fotografiji – veš zakaj? Ker je v mojem kotičku za ličenje in jo uporabljam prav vsak dan. Gre za super pomado, ki ti jo bom kmalu predstavila v ločeni objavi. Prav tako silno uživam v L.O.V Lip Affair Brave Nudes šminki (Angelina’s belief). Mehka, kremna formula ima presenetljivo obstojnost za klasično šminko in zadnje čase se res pogosto znajde na mojih ustnicah. Nenazadnje sem v PR paketu prejela še Catrice California in a Box paleto z dvema bronzerjema, dvema rdečiloma ter osvetljevalcem, ki se lahko uporablja ločeno, lahko pa se kot topper nanese tudi čez rdečila ali bronzer, kar bo še posebej primerno za poletne dni.

To so torej izdelki, ki sem jih prejela ali kupila v mesecu februarju. Če ti je kaj še posebej padlo v oči, mi seveda javi, jaz pa se bom oceno potrudila objaviti malo hitreje. Zadnje tedne mi namreč zmanjkuje časa za vse, zato upam, da prihajajo bolj blogersko plodni meseci. Do naslednjič, ostani čudovita!

1 Comment

  1. 18. 3. 2018 / 21:22

    Odlična objava! Paradise Maskara je pa tudi na moji wish listi že dolgo 🙂