Love Beauty sejem 2018: nakupovalni seznam

love beauty sejem naslovna

To soboto in nedeljo (7. in 8. april 2018) se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvil že tretji Love Beauty sejem lepote in kozmetike. Obiskala sem ga že prvi dve leti in vedno se naučim kaj novega, spoznam nove znamke in seveda… domov pridem s kupom daril. Več o sejmu si lahko prebereš *tukaj* – jaz bom tam v soboto dopoldne, tako da me vsekakor pocukaj za rokav, če se srečava! Danes pa ti želim predstaviti svojo listo želja oziroma nakupovalni seznam – na sejmu namreč ponujajo kar dobre popuste, kar se splača izkoristiti!

Love Beauty sejem Dragocena.si

Prva stojnica, pri kateri se bom vsekakor ustavila, je tista spletne trgovine Dragocena.si. Pri njih imam na seznamu Vipera korektor, za katerega upam, da me bo navdušil vsaj pol toliko, kot me je Vipera BB krema. Preverila bom tudi Long4Lashes brow tattoo svinčnik za obrvi – prav nič ne bi imela proti, če bi moje obrvi popoldne izgledale enako dobro, kot zjutraj. Zanima me tudi Ikoo Thermal Treatment Wrap maska za lase, ki obljublja manj poškodovane konice in bolj zdrave in sijoče lase. Nenazadnje pa moram omeniti še Getting Fluo zložljive sušilce za lase, ki so me navdušili ne samo zaradi barve, ampak tudi zaradi dimenzije – merijo namreč le 14*9 cm, v tej majhni bombici pa se skriva 1200 vatov moči. Hotelski sušilci me puščajo hladno, zato mislim, da takšen zložljiv sušilec predstavlja dobro investicijo.

Love Beauty sejem Afrodita

Od Afroditine stojnice sem lani odšla z ogromno vrečko in mislim, da letos ne bo nič drugače. Na sejmu so na voljo za nakup tudi izdelki iz njihovih profesionalnih linij, do katerih sicer ni prav enostavno priti. Na seznamu imam pod oznako “nujno” Afrodita professional Clean Up Hyaluron odstranjevalec ličil za oči, ki z dodano hialuronsko kislino vlaži kožo okrog oči. Iz te linije sem že preizkusila nekaj izdelkov in vsi so mi zelo ustrezali. Prav tako se bom založila z njihovimi geli za tuširanje, saj so po mojem mnenju eni najboljših na trgu po izredno ugodni ceni. Na Beautifull Bloggers konferenci sem prejela Sufle za telo iz SPA linije, ki sem ga že v celoti porabila, zato potrebujem novega – eterično olje sivke očitno moji koži izredno ustreza, meni pa je všeč tekstura in dejstvo, da se sufle hitro vpije v kožo. Nenazadnje imam na seznamu še Peel Re-New piling z AHA kislino, ki obljublja poenotenje tena, zmanjšanje izraženih gub in posvetlitev pigmentnih madežev. Prav noben od izdelkov iz profesionalnih linij me do sedaj še ni razočaral, zato dvomim, da bo ta prvi.

Love Beauty sejem Paese

Veliko vode je že preteklo, odkar sem nazadnje v celoti porabila tekočo podlago. No, prejšnji mesec mi je to uspelo, in sicer sem ostala brez svoje priljubljene Paese Double Aqua tekoče podlage – najdeš jo tudi med mojimi naj izdelki leta 2017. Tako sem bom pri Paese stojnici ustavila, da pregledam njihove druge tekoče podlage – zanimata me predvsem Paese Long Cover fluid ter Paese Collagen Moisturizing foundation – izbrala bom tisto, ki se mi bo zdela bolj primerna za poletje. Poleg tega moram po priporočilu kolegic vsekakor preveriti tudi, kakšen je ta Light boom osvetljevalec – na prvi pogled se mi zdi, da bi bil lahko primeren za moj ten kože. Nenazadnje se bom ustavila še pri Paese čopičih, ki jih v živo še nisem imela časa pregledati. Mika me predvsem čopič za nanos tekoče podlage, saj sem vedno na lovu za kakšnim, ki me bo res presenetil. Sicer pa že vnaprej vem, da bom domov gotovo odnesla še kaj – pri Paese kozmetiki pač težko ostanem hladna.

Love Beauty sejem Missha

Stojnica Missha je tista, pri kateri bom sama čim manj pametna in si bom pustila čim bolj svetovati. Že lani sem domov odnesla nekaj izvrstnih mask in upam, da bo letos zgodba podobna. Med brskanjem po njhovi spletni strani sem zasledila dve maski v lističih, ki jih vsekakor želim preizkusiti. Prva je Pure Source maska za obraz z izvlečkom medu, druga pa Real Solution maska z vitamini za suho in pusto kožo. Prepričana sem, da mi bodo gospodične (morda tudi gospodje?) znali svetovati še kakšno dodatno, primerno za mojo kožo. Poleg tega sem se zagledala tudi v Super Aqua Mini Pore Tightening tonik – verjetno je že čas, da začnem uporabljati kakšnega drugega (trenutno sem že na tretji steklenički Bocassy tonika) in azijska kozmetika me precej zanima.

Love Beauty sejem Baija

Nenazadnje bo na sejmu prisotna tudi znamka Baija, ki se bo v Sloveniji predstavila prvič. Na spletni strani so zapisali, da se Baija navdušuje v mešanici različnih kultur z željo, da bi bolje razumeli svet, v katerem živimo. Proizvodi vsebujejo naravno aktivne sestavine (vsaj 96 %) in so narejene po tradicionalnih metodah. V resnici nimam pojma, kaj naj od znamke pričakujem, vsekakor pa izdelki delujejo omamno čudoviti in veselim se, da jih bom končno videla v živo.

Na sejmu bodo prisotne tudi mnoge, mnoge druge znamke – Avon, Deleroi, Janssen kozmetika, Heaven, Neovita, Dreamwave, Paintlog, Nee Make-up Milano, Cineccita, Keune, Mirta, Kremca.net, Yellow Rose in tako naprej in tako dalje. Če ti Ljubljana ni predaleč ali pa te mika vikend izlet, potem si vsekakor vzami nekaj uric in preveri največji lepotni sejem pri nas. V soboto pa me ne pozabi spremljati preko Instagrama, ko se bom potrudila čim bolj poročati tudi v živo.

Do naslednjič, ostani čudovita!