Lepotne novosti: junij 2018 (Afrodita, Bourjois, Nivea, The Body Shop, …)

Lepotne novosti

Mesec je naokrog, moj nabiralnik poln PR sporočil in čas je, da pogledamo, kaj lepega so nam znamke pripravile za te sončne, že čisto poletne dni. Med temi sem jih nekaj že preizkusila in boš o njih lahko brala kmalu, nekaj jih na test še čaka, nekaj pa jih je še na mojem nakupovalnem seznamu. Ali kateri še posebej pritegne tudi tebe?

Lepotne novosti

The Body Shop je na trg pripeljal nove jogurte za telo (200ml, 9,90€) v petih različicah (moringa, jagoda, mandljevo mleko, mango in british rose). Jogurti so veganski, se hitro vpijejo v kožo in na njej ne puščajo neprijetnega, lepljivega občutka. 94 % uporabnic se je strinjalo, da je koža lepo navlažena, kar je vsekakor spodbudna statistika. Sama bi za poletje izbrala mango ali jagodo, saj imam v tem letnem čas raje sladke vonje.  Jogurti te čakajo *tukaj*.

Catrice IcoNails (2,29 €)je ena mojih najljubših formul lakov za nohte sploh (več *tukaj*), poleg tega pa je izvrstna tudi cena. Na police bodo v juniju in juliju pripeljali linijo Fashion Week IcoNails v 9 odtenkih. Formule so zelo različne, od zelo nežnih, do visoko prekrivnih, takih z bleščicami in gel finišem. Moji favoriti so (z leve proti desni): Teal Appeal, Lust Have in Nude Attitude. Najprej bodo na voljo na Licila.si in Click2Chic.si, kasneje pa tudi v drogerijah.

Na Dragocena.si predstavljajo novo znamko Bandi, med izdelki pa je mojo pozornost pritegnila zaščitna krema z zaščitnim faktorjem 30. Krema vlaži in pomirja kožo, ki jo vsakodnevno (sama tudi poleti) dražimo s kislinami in pilingi, hkrati pa nudi tudi zaščito pred soncem. Primerna naj bi bila za vsako kožo. Priznam, slišati je super zanimivo, cena pa tudi ni pretirana (14,20 €). Vse Bandi izdelke si lahko ogledaš *tukaj*.

Nivea pred poletjem vsako leto na trg pripelje kakšno novo linijo izdelkov. Letos je to Sun Protect & Bronze, v kateri so izdelki na voljo v različnih zaščitnih faktorjih in različnih formulah (olje, sprej ali losjon). Poleg tega, da formula pomaga doseči lepo polt, se ponaša tudi z novo tehnologijo, ki zmanjša intenzivnost madežev zaradi izdelkov za zaščito pred soncem na oblačilih. Več o tej liniji ti povem naslednji teden, do takrat pa si lahko še kaj prebereš *tukaj*.

Lepotne novosti

Bourjois Le duo Blush je nova verzija majhnih “makron” rdečil, ki smo jih od Bourjois že navajeni. V vsakem ličnem, kompaktnem lončku se skrivata dva odtenka rdečila, ki jih lahko uporabiš posebej, ali pa zmešaš med seboj – tako v bistvu dobiš tri različne odtenke v enem. Osebno mi čopiči, ki so priloženi, niso prav nič všeč, se pa rdečilo zelo lepo nanaša z vsakim klasičnim čopičem. Prav tako mi je všeč, da pigmentacija ni premočna, saj rdečilo raje nadgrajujem do želene intenzivnosti, kot da bi ga po nesreči že ob prvem potegu nanesla preveč. Pozorna bodi na vonj – meni dišijo lepo, ne bodo pa ti všeč, če ne maraš parfumirane kozmetike.

Afrodita v liniji Pure Gold predstavlja dva nova izdelka, in sicer razkošni oljni gel za prhanje in kopel(12,90 €) in razkošni losjon za telo (24,90 €). Oba sta obogatena z jojobinim oljem, sojinimi izoflavoni (rastlinski estrogeni, ki intenzivirajo naravni proces regeneracije kožnih celic, okrepijo strukturo kože ter tako bistveno izboljšajo kožno sliko) ter koščki 24 karatnega zlata, kar je za moje pojme povsem odveč, ampak OK – v končni fazi gre res za bolj prestižno linijo in je to še ena stvar, ki jo razlikuje od drugih. Dodaten plus: hipoalergena dišava. Ker se počasi približujem drugi polovici tridesetih let in je to anti-age linija, jo bom sama vsekakor preizkusila. Izdelki so ti na voljo *tukaj*.

Še ena The Body Shop novost so meglice za obraz (60ml, 7,90 €) v petih različicah – matirna, osvežilna, za sijočo kožo, pomirjajoča ter meglica za mehko kožo. Mene najbolj prepriča pomirjajoča meglica s kokosom in osvežilna meglica z mandarino. Meglice so mi všeč predvsem zato, ker jih lahko za osvežitev uporabljam preko celotnega dneva ne glede na to, ali imam nanešena ličila ali ne. Meglica je vedno tudi v moji torbi za na plažo in v pisarni, saj jih tekom pomladi in poletja porabim kar nekaj. Meglice najdeš *tukaj*.

Kateri od izdelkov pa je najbolj pritegnil tebe? Do naslednjič, ostani čudovita!

1 Comment

  1. 5. 6. 2018 / 7:41

    Afrodita, Bourjois in Bandi – zanimive novosti!
    Afrodita – zanima me predsvem vonj ?
    Bourjois – izgledajo ful kjut in lepe barvne kombinacije. ❤️
    Bandi – deluje zanimiva znamka z nekaj potencialno vredu izdelki.