Essence Kisses from Italy + nagradna igra

Essence Kisses from Italy

Ne zgodi se prav pogosto, da ob najavi novih Essence kolekcij na hitro preletim PR materiale, potem pa takoj začnem iskati datum in prodajna mesta, kje lahko izdelke kupim. Večkrat kot ne se mi pravzaprav zdi, da sem za Essence izdelke iz TE (trend edition) kolekcij malo prestara, zato se načeloma držim njihovih izdelkov iz redne prodaje, še pogosteje pa pogledam k sestrski znamki Catrice. Tokrat je linija Kisses from Italy izjema, saj me je navdušila že na prvi pogled.

Essence Kisses from Italy

Če začneva pri ličilih, me izredno zanimajo Svinčniki za obrvi, saj imam z njimi pri Essence dobre izkušnje. Želela bi kaj več odtenkov, ampak seveda je pri omejenih kolekcijah omejen tudi prostor na prodajnih policah. Glede na to, da sem že dlje časa znano fenica Essence maskar, bom z veseljem preizkusila tudi The False Lashes Extreme Volume & Curl maskaro. Tudi pri izdelkih za lase nisem razočarana – krtača je super luštna, ravno prava za v torbico, suhi šampon v lističih pa nekaj, kar se mi zdi, da moram obvezno preizkusiti. Tudi za roke je poskrbljeno z kremo za rokice v najbolj luštni (ja, ne najdem druge besede, res je enostavno luštna) embalaži, kar jih pomnim.

Essence Kisses from Italy

Essence imam na sumu, da so z vsemi temi pasteli igrali na romantične note moje duše. Če pogledava recimo ta set šmink, mislim, da lahko z gotovostjo rečem, da sem pri 34 letih zanj prestara – pa bi ga vseeno imela. Enako velja tudi za tole igrivo torbico s poljubčki, pa rdečilo v lističih. Kar vidim se, kako si na plažah Amalfija po kopanju obrišem kožo, nato pa diskretno, ne da me vidi dragi, z lističem hitro potapkam po licih za nekaj svežega sijaja. Pretiravam? Mogoče, ampak mogoče pa tudi ne – za cat eye z novim eyelinerjem, ki izgleda strupeno oster, verjetno ne bi bilo časa.

Essence Kisses from Italy

Skratka, Kisses from Italy je ena najbolj simpatičnih kolekcij, kar sem jih zadnje čase videla pri Essence, zato je seveda pošteno, da en košček te poletne čarovnije delim tudi s teboj. Sodeluješ lahko preko moje Facebook strani, nagrado pa razdeliš še z eno kolegico, ki jih želiš polepšati poletne dni. Držim pesti, kot vedno, pa do naslednjič ostani čudovita!

2 Comments

  1. 10. 7. 2018 / 12:28

    ❤️Zelo navdušujoče. Veliko dobrega in koristnega je v tem blogu. Same lepe stvari

  2. Sonja Sofija Erlač
    10. 7. 2018 / 14:50

    Zelo zanimiv zapis tudi zame ki sem že v zrelih letih ?? super – všeč mi je ??