Moji porabljeni lepotni izdelki: nega las in telesa

Minilo je skoraj pol leta, odkar sem nazadnje pisala o svojih porabljenih izdelkih. Posledice so pogubne – polna vreča praznih izdelkov, ki jih nikakor ne morem povzeti v eni objavi. Tokrat lahko torej danes prebereš objavo o izdelkih za nego las in telesa, v nadaljevanju tedna pa sledi še objava o porabljenih izdelkih za nego kože in ličilih. Predlagam, da kar začneva.

Porabljeni lepotni izdelki: nega las

porabljeni lepotni izdelki empties shampoo loreal elseve

Pri porabi šamponov nisem bila preveč pridna, sploh ne zato, ker se zadnje čase držim L’Oreal Elseve Extraordinary Clay & Purifying šampona in balzama. Vsakič znova me preseneti, kako čisti, dišeči in sveži so moji lasje po uporabi. Še posebej mi je všeč, da čas med pranji podaljšata za vsaj dan, če ne več. Kupila sem že svoj četrti komplet! Po drugi strani sta me Precious Argan šampon in balzam razočarala, saj mi je bil neprijeten vonj, prav tako pa so se moji lasje po uporabi izredno hitro ponovno zmastili. Izdelka ne bi ponovno kupila.

porabljeni lepotni izdelki empties shampoo nivea pantene briogeo

Med šamponi sem bila relativno zadovoljna tudi z Nivea Care & targeted care šamponom in balzamom za suhe lase. Lasje so bili mehki in prožni, vendar pa šamponi za suhe lase niso prava izbira za tiste, ki se nam pri lasišču mastijo hitreje – na to bi morala biti sama bolj pozorna. Porabila sem tudi dva vzorčka Briogeo Don’t Despair, repair mask za lase, za katere ne morem reči, da sta povzročili kakšno revolucijo na mojem lasišču. Pravzaprav jih lahko primerjam z vsakim čisto povprečnim balzmamom. Nenazadnje je tu še Pantene Aqua Light šampon, ki je bil dober za moje lase, vendar pa ga ne bi več kupila, saj mi je preveč izsušil lasišče.

Porabljeni lepotni izdelki: izdelki za nego telesa

porabljeni lepotni izdelki empties shower gel nivea afrodita just

Gele za tuširanje pogosto vržem stran in se le redko spomnim, da bi morali pravzaprav romati v mojo lepotno kanto. Ne glede na to sem se spomnila obdržati dva, ki sta mi bila res všeč- Nivea Waterlily & oil in Afrodita Sweet almond oljni gel za prhanje. Oba imata skupno to, da gre za relativno težka gela za tuširanje, ki proizvedeta veliko pene in dišita omamno. Oba bi kupila ponovno, vendar imam še od LoveBeauty Foruma na zalogi toliko drugih Afrodita gelov, da bodo prihodnji nakupi morali počakati. O Just Deo Intim gelu za intimno nego sem že pisala. Ker ne vsebuje nevarnih snovi in je nežen do mojih intimnih predelov, ga kupujem vedno znova. To je najbrž že moja deseta steklenička, saj menim, da je intimno zdravje izredno pomembno.

porabljeni lepotni izdelki empties deodorants nivea le couvent des minimes dolce gabbana

Nenazadnje so tu še deodoranti. Vsi trije so v moji lepotni kanti počivali že mesece, saj že nekaj časa uporabljam izključno izjemen Mirta deodorant (oceno lahko najdeš *tu*). O Nivea pure&natural deodorantu ne morem povedati nič kaj dobrega z izjemo tega, da ne vsebuje aluminijevih soli. Mojih težav z neprijetnim telesnim vonjem pač ni obvladal. Podobno bi najbrž lahko rekla za Dolce&Gabbana Light blue deodorant, vendar tega uporabljam samo za posebne priložnosti, tako da tistih nekaj ur že zdrži. Na drugi strani je Le Couvent Des Minimes deodorant z eteričnimi olji izredno učinkovit, dodaten plus pa dobi, ker ne gre za deodorant na potisni plin. Menim, da je kljub nekoliko višji ceni vreden svojega denarja, saj mi je zdržal kar nekaj mesecev.

če si tudi sama že uporabljala kakšnega od teh izdelkov, bom seveda vesela tvojega mnenja. Do naslednjič, ostani čudovita!

 

This post is also available in: enEnglish