Lepotna lista želja – oktober

lepotna lista željaMesec je naokrog, moj poštni predal spet poln PR obvestil, kolegice blogerke pa pišejo tako mamljive objave, da se bom najbrž težko uprla nakupu nekaterih izdelkov, ki ti jih predstavljam v nadaljevanju. Seveda ne mislim, da vse to potrebujem, vendar pa se je lepo pocrkljati, mar ne? Če še nisi, ne pozabi sodelovati tudi v nagradni igri z Nivea Slovenija, ki trenutno poteka na moji Facebook strani – ti in še dve tvoji prijateljici lahko osvojite super kremice za roke, ki vas bodo ščitile v prihajajočih jesenskih dneh.

Caudalie French Kiss balm (12,49 €, 7,5g)

caudalie vivaderm french kiss balm lepotna lista želja

Caudalie je znamka, ki jo imam zelo rada, vedno znova pa me preseneča tudi z zanimivimi novostmi. Tokrat je moj radar ujel French Kiss balzame za ustnice. Vsebujejo antioksidante iz grozdnih pešk, ki ustnicam ponujajo vlaženje ter zaščito pred zunanjimi vplivi. Najbolj všeč mi je najtemnejši odtenek, Addiction.

Natura Siberica Cleansing foam (7,04€, 150ml)

natura siberica cleansing foam lepotna lista želja

Znamka, ki je še nisem preizkusila, pa jo bom po priporočilu Monike s Sugarlove bloga očitno kar morala. Pena za odstranjevanje ličil z rožnim korenom deluje antioksidativno in je menda nežna do kože okrog oči. Ker je moja koža okrog oči res tanka (tako, kot pri večini ljudi) in ker mi je ravno zmanjkalo zadnjega odstranjevalca, bom to peno z veseljem preizkusila.

Tonymoly Panda’s Dream White Sleeping Pack (okrog 13€, 50g)

tony moly pandas dream lepotna lista želja

Korejska znamka Tonymoly ima vedno najbolj simpatične embalaže, tako da je pri meni polovica odločitve sprejete že zaradi tega dejstva (priznam!). Krema vsebuje bambusove ekstrakte, ki kožo vlažijo in ji dajo svež videz. Azijska kozmetika se pri meni vedno dobro obnese, tako da verjetno tudi ta kremica (ki jo je pohvalila tudi Mateja z Mateja’s Beauty Blog) ne bi škodila moji trenutno zelo ubogi koži.

Avon Essential Youth Maximizing sheet mask (2,50€ / piece)

avon essential youth sheet mask lepotna lista želja

Verjetno že veš, da so maske v lističih pri meni velik hit. Ta maska vsebuje retinol, s katerim se v bolj koncentriranih količinah ne razumeva najbolje, vendar pa bi morda v tej obliki deloval? Vsekakor bodo moje gubice potrebovale nekaj, kar jih bo vsaj malo omililo.

L’Occitane intensive hand balm with shea butter (23,40€, 150ml)

loccitane intensive balm lepotna lista željaOktober je pri L’Occitane že tradicionalno mesec karitejevega masla, zato lahko v tej liniji na njihovih policah najdeš kar nekaj zanimivih novih izdelkov. Intenzivni balzam za roke bi bil zelo primeren za mojega dragega, ki ima roke pogosto zelo suhe, utrujene in tudi poškodovane. Karitejevo maslo je ena najbolj hranljivih snovi v naravi, zato jo pri nas doma veliko uporabljamo vsi trije.

Max Factor Honey Lacquer (9,49 €)

honey lacquer Max Factor lepotna lista želja

Za konec pa še malo v svet ličil. Čas je, da svojim ustnicam namenim tudi kakšen izdelek, ki jih ne bo matiral. Približuje se namreč čas, ko bodo moje ustnice ves čas razpokane in razdražene, zato bodo potrebovale nekaj dodatne nege. Max Factor je na police poslal nove glosse s pigmentacijo, primerljivo z običajnimi šminkami – meni najlepši barvi sta Blooming berry (zgoraj) ter Honey Rose (spodaj).

Ti je kaj od predstavljenega še posebej všeč, ali pa imaš že izbrane svoje favorite za mesec oktober? Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish