Čudovite trepalnice in obrvi z Max Factor ličili

Max Factor Lash Crown mascara Brow Contouring kit

 

Včasih pridejo dnevi, ko imam čas nanesti samo BB kremo, urediti obrvi, na trepalnice nanesti sloj maskare in na ustnice malo lip glossa, potem pa je ura toliko, da moram od doma. To ne pomeni, da mi je vseeno, kako na tiste dni izgledam – pomeni samo, da je šlo zjutraj nekaj narobe (kar z majhnim otrokom v družini verjetno ni tako neobičajno). Ti koraki predstavljajo mojo minimalno lepotno rutino. Kadar se mi mudi, vedno posežem po izdelkih, za katere vem, da me ne bodo razočarali. Prav zato sem z veseljem testirala novo Max Factor Lash Crown maskaro in nov Max Factor set za oblikovanje obrvi.

Max Factor Lash Crown maskara

Če se za trenutek pomudiva pri pakiranju, lahko rečem, da gre za eno najlepših maskar, kar sem jih kdajkoli videla – in videla sem jih že veliko. Elegantna geometrija mi daje vtis glamurja, kar je vsekakor beseda, ki jo povezujem z znamko Max Factor- Maskara ima rok uporabe 6 mesecev, kar verjetno zadošča, da jo porabiš v celoti. Vsebuje 6,5ml izdelka.

Max Factor Lash Crown mascara

Krtačka te maskare je verjetno najbolj nenavadna od vseh, kar sem jih srečala v svojem življenju. Iskreno priznam, da sem morala celotno pripeto PR sporočilo prebrati dvakrat, da sem ugotovila, kaj je poanta te nenavadne krtačke. Pa ni bilo potrebe – uporaba je namreč popolnoma intuitivna in vse ti bo jasno v trenutku, ko jo boš poskusila uporabiti na svojih trepalnicah.

Samo tri četrtine dolžine krtačke pokrivajo ščetine. Na sredini ščetin je prazno jedro, ki ti pokaže, kdaj ti začne zmanjkovati formule na ščetinah in kdaj imaš na krtački še dovolj produkta za enostaven (a ne pregost) nanos. Čisto na vrhu krtačke se nahaja še ena dodatna mini krtačka, ki je perfektna za spodnje trepalnice. Mislim, da je uporaba v prvih dneh nekoliko neobičajna, vendar pa se je hitro navadiš. Sama lahko sedaj že rečem, da ne gre še za eno nepotrebnih lepotnih inovacij, ampak za res dober izdelek.

Max Factor Lash Crown Mascara

Krtačka je super tudi zato, ker z njo ne moreš nanesti preveč izdelka. Zagotovi lepo dolžino in volument trepalnic, hkrati pa trepalnic ne obteži, kar pomeni, da bodo tudi uvihane ostale dlje časa. Manjša krtačka je odlična za spodnje trepalnice in manjše trepalnice ob kotičku očesa. Druga stvar, ki me je še posebej presenetila, pa je intenzivnost pogleda ob nanosu. Testirala sem namreč temno rjavo maskaro, ki je malo omilila ostrost in strogost, ki jo da običajna črna maskara, vendar pa zato ni nič manj opazna, kar me je prijetno presenetilo.

Vsekakor lahko rečem, da je Max Factor Lash Crown maskara odlična izbira ne glede na to, kakšne težave imaš s svojimi trepalnici. Z njo lahko dosežeš dolžino, volument in natančen nanos – vse naenkrat!

Max Factor Brow Contouring Kit

Max Factor Brow Contouring kit

Osebno nisem velik ljubitelj kontouring setov, saj polovico časa uporabljam le nekaj odtenkov iz celotnega seta ali palete. Ta Max Factor set za oblikovnaje obrvi pa je drugačen, saj ima za mojo barvo obrvi prav vsak odtenek svoj namen!

Vsi odtenki so zelo pigmentirani, kar imej v mislih, preden se jih lotiš s čopičem. Lahko uporabiš čopič, ki je priložen setu, vendar pa mislim, da boš boljši rezultat dosegla z nekoliko mehkejšim in bolj gostim čopičem, ki bo senčilo pobral bolj enakomerno. Če boš uporabila čopič z naravnimi ščetinami, si lahko obetaš res lep in enakomeren nanos izdelka preko celotne obrvi.

Max Factor Brow Contouring kit swatches

Ta set lahko uporabiš za oblikovanje tiste popolne Instagram obrvi, lahko pa z njim ustvariš tudi nekoliko bolj naraven videz, za kar se običajno odločim sama. Najtemnejši odtenek (skrajno levo) uporabim, da pod obrvmi začrtam linijo, potem pa obrv bolj proti koncu zapolnim z najtemnejšo barvo. Svetlejši odtenek uporabim na začetku obrvi ravno zato, da ne deluje preveč nenaravavno. Osvetljevalec dodam pod obrvjo in v kotiček očesa, s čimer ustvarim vtis bolj odprtega in svežega pogleda.

Ta Max Factor Set za konturo obrvi je lahko odličen dodatek k tvoji zbirki tudi, če za svojo barvo obrvi težko najdeš pravi odtenek. Barve se lahko med seboj enostavno tudi zabrisuje, kar pomeni, da boš lažje ustvarila perfekten odtenek, ki bo ravno pravi. Predlagam pa ti, da v trgovini barve preizkusiš na roki, saj v paleti izgledajo drugače, kot v resnici ~ ena od barv deluje celo vijolično siva, kar pa nikakor ni njena dejanska barva nanosa.

Max Factor Brow Contouring kit Lash Crown mascara

Oba izdelka sta res super, v naših drogerijah pa bosta dostopna zelo kmalu. Kateri pa je najbolj navdušil tebe? Do naslednjič, ostani čudovita!

 

This post is also available in: enEnglish

1 Comment

  1. 3. 11. 2017 / 15:54

    Maskara izgleda zanimiva. Pa tudi paletka, jaz bi jo za oči uporabljala 🙂