Blogmas 2017 #11: Enostavna nega las ter najboljši izdelki leta 2017 (+ nagradna igra)

enostavna nega las

Moja kopalnica in kabinet sta do vrha polna izdelkov za nego kože in ličil, vendar pa mi pri izdelkih za lase uspe ohranjati bolj mirno kri – morda zato, ker jih tudi hitreje porabim? Nimam kakšnih posebnih težav z lasmi, niti občutljivega lasišča, zato si lahko privoščim enostavno nego las in hkrati ves čas testiram nove izdelke na trgu.

Enostavna nega las – šampon in balzam

enostavna nega las L'Oreal Elseve L'Occitane

Nego vedno začnem s šamponom in nadaljujem z balzamom. Nekajkrat sem poskusila zamenjati vrstni red, vendar pa sama nisem opazila kakšne bistvene razlike pri končnem rezultatu. Če je le mogoče uporabljam mlačno vodo, ne mrzle. To leto je bil moj najljubši šampon in balzam L’Oreal Elseve Extraordinary Clay. Čeprav kot že omenjeno rada testiram nove izdelke, sem se vedno znova in znova vračala k temu duetu in porabila kar tri stekleničke vsakega. Čudovito dišita, šampon dobro očisti lase, balzam pa jih lepo nahrani. Po uporabi tega balzama so bili moji lasje tudi lažje ukrotljivi.

Vsakih nekaj tednov še vedno uporabljam tudi L’Occitane poživljajoči in očiščevalni šampon, o katerem lahko celo objavo prebereš *tukaj*, če želiš izvedeti kaj več. Na kratko – gre za očiščevalni šampon, ki s tvojega lasišča očisti vse ostanke različnih izdelkov za nego in utrjevanje pričeske, ki jih navadni šampon ne odstrani. Vsekakor dobra investicija, pa tudi ni tako drag, saj boš celotno 150ml embalažo verjetno kar težko porabila v 12 mesecih, ki jih imaš na voljo.

Enostavna nega las – dodatna nega

enostavna nega las Avon leave in conditioner

Moj najljubši izdelek za nego las vseh časov je Avon Advanced Techniques Quick Touch leave-in conditioner. Mislim, da zadnjih pet let porabim vsaj tri stekleničke letno, morda še kakšno več. Čeprav je zelo poceni in tudi z vidika sestavin ne najbolj luksuzen izdelek (parfum in alkohol najdemo kar visoko na INCI listi), moji lasje ta balzam, ki ga po pranju pustiš na laseh, obožujejo. Izgledajo močni, so bolj lahki, balzam pa jih kljub dejstvu, da ga ne izpiramo, ne obteži ali naredi bolj mastnih. Ker ta balzam stane le nekaj evrov, ti ga vsekakor toplo priporočam.

enostavna nega las L'Oreal

Še en izdelek, ki sem ga odkrila letos (leto olj!), je L’Oreal Professionel Mythic Oil. Gre za mešanico silikonov in olj. Če ga naneseš na konice, bodo te izgledale bolj zdrave, kar je sploh pomembno takrat, ko se ti morda lasje že bolj cepijo in zato delujejo bolj neurejeni. Jaz ga občasno uporabim tudi kot nočno masko, nanesem nekoliko več in si potem lase umijem zjutraj. Tudi to olje diši čudovito.

Enostavna nega las – novi izdelki za 2018

enostavna nega las Olaplex

V prihajajočem letu bom preizkušala nekaj novih izdelkov. Prvi je Olaplex #3, namenjen za domač rabo. Pri frizerju vedno dobim kompletno Olaplex nego, vendar pa doma njihovih izdelkov še nisem preizkušala – pravzaprav do nedavnega sploh nisem vedela, da jih lahko kupim in uporabim kar doma. Izkazalo se je, da je Olaplex #3 pravzaprav enako enostaven za uporabo kot kateri koli drugi balzam, zato komaj čakam, da ga začnem uporabljati!

enostavna nega las Vichy Dercos Densi-Solutions

V prihajajočem letu bom testirala tudi novo linijo Vichy Dercos Densi Solutions, ki obljublja močnejše, gostejše in mehkejše lase. Komaj čakam, da vidim, kako bo ta linija delovala za moje lase. Ker pa se bližamo koncu Blogmasa, je čas še za zadnjo nagradno igro, v kateri podarjam vse tri izdelke na fotografiji zgoraj – torej Vichy Densi-Solutions šampon, balzam ter koncentrat.

I. En zmagovalec/ka bo prejel/a vse tri izdelke na fotografiji

II. Za sodelovanje v nagradni igri moraš a) všečkati mojo Facebook stran Low Maintenance Beauty IN, b) v objavi na Facebooku označiti dve prijateljici in/ali napisati, kateri je tvoj najljubši Vichy izdelek.

III. Vesela bom, če všeček na Facebooku podeliš tudi Vichy Slovenija, vendar to ni pogoj za sodelovanje.

IV. Nagradna igra traja do 2.1.2018 do 20h. Nagrajenec/ka bo objavljena 3.1. na moji Facebook strani Low Maintenance Beauty Blog. Nagrajenec/ka ima tri dni časa, da mi sporoči svoje podatke, sicer lahko izberem novega nagrajenca/ko.

V. Facebook ne sponzorira nagradne igre in ni na noben način povezan z nagradno igro ali blogom Low Maintenance Beauty Blog.

Želim ti vso srečo! Do naslednjič, ostani čudovit/a!

This post is also available in: enEnglish

1 Comment

  1. Mira Repas
    31. 12. 2017 / 8:48

    Krasno je vse