MyBracelet by Loboda ~ ljubezen na prvi pogled

MyBracelet by Loboda

MyBracelet by Loboda

Nakit je poleg ličil in knjig ena mojih šibkih točk, pri katerih se težko uprem nakupom. Pogosto na ulici opazujem ženske in njihov nakit ter razmišljam, kakšna je zgodba za njim – so si kos kupile same, ga dobile za darilo, morda ob posebni priložosti? Sama mislim, da si ženske absolutno zaslužimo, da se kdaj nagradimo tudi same – navsezadnje moramo biti prav same sebi najboljše prijateljice.

MyBracelet by Loboda

Rada podpiram slovenske znamke, sploh takrat, kadar ponudijo tako čudovite izdelke, kot je MyBracelet by Loboda. Zlatarstvo Loboda najbrž vsi poznamo dobro, saj so na slovenskem trgu stalnica že desetletja, z MyBracelet linijo pa odpirajo vrata tudi za tiste, ki morda za zapestnico ne želimo potrošiti nekaj sto evrov ali več. V njihovi spletni trgovini ves čas ponujajo nove in nove zapestnice v toliko različnih izvedbah, da lahko prav vsaka od nas najde nekaj zase. Danes ti želim pokazati nekaj svojih najljubših zapestnic, ki so bile z mano tudi na počitnicah, saj so mi jih pri Lobodi prijazno posodili, da vam jih pokažem.

MyBracelet by Loboda – SOPH GEM zapestnice

Te zapestnice so narejene iz srebra z različnimi poldragimi kamni – rumen je na primer citrit, plavi topaz. Te zapestnice so tako nežne in krhke, kot da jih bo odpihnila že sapica, hkrati pa izdelane tako kakovostno, da bi z njimi povsem breskrbno preživljala svoj vsakdan brez skrbi, da se jim bo kaj zgodilo.

MyBracelet by Loboda

MyBracelet by Loboda

MyBracelet by Loboda

Tudi te zapestnice so iz SOPH GEM kolekcije, pri čemer je izbira, kakšna barva te bo krasila, čisto tvoja. Na eni strani zapestnico zaključuje sladkovodni biser, na drugi pa kamni različnih barv – na fotografiji so od leve proti desni malahit, akvamarin, oniks in amazonit. Še več verzij si lahko ogledaš *tukaj*.

MyBracelet by Loboda

MyBracelet by Loboda

MyBracelet by Loboda -X/O zapestnice

Te zapestnice so osvojile moje srce, sploh čudoviti Starfish zapestnici iz poldragih kamnov z morskimi zvezdami. Ti zapestnici me spominjata na poletje, morje, sonce, gin tonic na beli terasi s plavimi stoli, vonj borovcev… same asociacije, ki se jih nikakor ne bi branila tudi sredi zime! Srebrne ploščice na zapestnicah se lahko tudi gravira, česar bi se sama gotovo poslužila, v kolikor bi šlo za darilo. Še več X/O zapestnic te čaka *tukaj*.

MyBracelet by Loboda

MyBracelet by Loboda

Ah, včasih si res želim, da bi bila moja največja razvada zbiranje žvečilnih gumijev – tako bi bil najbrž moj bančni račun z mano bolj zadovoljen. Vendar pa so MyBracelet by Loboda zapestnice res cenovno dostopne in prav to je tudi razlog, da sem ti jih želela pokazati. Zame so takšne zapestnice, sploh iz SOPH in PEARL kolekcije, večni kosi nakita, za katere bi bilo pošteno, da bi si jih lahko privoščila prav vsaka izmed nas.

Katera zapestnica pa je tebi najlepša?

Do naslednjič, ostani čudovita!

 

This post is also available in: enEnglish

1 Comment

  1. 17. 7. 2018 / 19:22

    Sph Gem Flora zame! Res lepa