Catrice novosti jesen zima 2017 – lista želja

Včeraj sem se razgovorila o svoji listi želja iz prenove znamke Essence –  objava te čaka *tu*, danes pa ti z veseljem predstavljam še enak seznam izdelkov, ki jih želim iz nove kolekcije Catrice. Catrice je sestrska znamka  Essence in izdelki so običajno nekoliko dražji. Sama ne opažam toliko razlike pri sami kakovosti ličila, ampak bolj pri močnejših in bolj kompaktnih embalažah. Rekla bi, da je morda znamka Catrice namenjena nekoliko starejšim, medtem ko je Essence tudi za tiste, ki se z ličili šele spoznavajo.

All EYES on you

Catrice novosti Catrice art couleurs paletaPri Essence so že pred pol leta na trg pripeljali paletke, ki jih lahko sestaviš po svojih željah, sedaj pa smo to dočakali tudi pri Catrice. Paleta za štiri senčila Art Couleurs (2,89€ za paletko in za vsako posamično senčilo) izgleda seksi, všeč pa mi je tudi click-in mehanizem, ki omogoča enostavno menjavo senčil. Izbirala bom lahko med 15 mat in šimrastimi odtenki ter tremi senčili za osvetljevanje. Ker imam vedno težave pri iskanju barv za mehke prehode, se bom najverjetneje odločila za mat senčili 020 – MATTastic beige in 040 – Wild Ginger, zraven pa bom dodala še dve temnejši barvi, morda 100 – Parisiens Lifestyle in 140 – Secrets of Le Chrome. Seveda je to samo ugibanje, saj jih moram najprej videti v živo.

Catrice novosti Catrice precious chrome palette

Absolutno si bom privoščila tudi The Ultimate Chrome Collection paletko za oči (5,29€), ki je polna kovinskih in holografskih efektov. Takšne paletke še nimam v svoji zbirki, Catrice palete pa me (z nekaj izjemami) zadnje čase izredno navdušujejo.

Lovely LIPS

Catrice novosti Catrice Liquid Lip PowderV prenovi mi je oči pritegnila linija Metal mat tekočih šmink (4,69€), ki delujejo manj agresivno kot metalik Essence šminke, ki sem jih predstavila včeraj. Te naj na ustnicah pustile vtis, kot da so bile potopljene v kovinskih prah, zaključek pa je mat. Kombinacija je slišati noro zanimiva, zato jih bom vsekakor preizkusila. Med odtenki imam ogledani predvsem 020 – Frame of roses in 040 – Blogger’s favorite (obviously).

Ker pa brez klasičnih tekočih mat šmink še vedno ne gre, bom verjetno preizkusila tudi Ultra mat tekoče šminke (4,29€). Upam, da ne bodo pretežke in da bo obstojnost odlična. Pri odtenkih šmink se še vedno držim klasik, zato sta mi najbližje 070 – Cafe Americano Please in 090 – Spotted on Pink-erest.

Fabulous FACE

Catrice novosti catrice prime and fine drops waterproof

Več kot polovico vsega denarja, ki ga pustim znamki Catrice, lahko pripišem izdelkom za obraz. Odlične tekoče podlage, zaključni pudri in korektorji so že leta stalnica v moji zbirki. Tokrat bom vsekakor morala preizkusiti dva nova zanimiva izdelka – Kapljice Prime&Fine za tekoči puder – vodoobstojne (3,79€), ki naj bi tekoči puder iz običajnega spremenile v vodoodporni, in pa Kapljice Prime&Fine za tekoči puder – wake-up (3,79€), ki naj bi v kombinaciji s tekočo podlago ustvarile svež izgled kože. Slišati je obetavno, kako se bodo obnesle, pa bo pokazal šele kakšen konkreten test.

Catrice novosti Catrice strobing blush

Ker je jesen in zima tudi čas, ko bolj pogumno posegam po rdečilih za lica, si bom privoščila vsaj en odtenek novih Strobing rdečil (4,29€), najverjetneje v odtenku 030 –  Mrs. Amber Brown (spodaj desno), saj takšnega še nimam v svoji zbirki. Rdečila so sicer moj krivi užitek, saj jih neverjetno rada kupujem, nosim pa jih ne prepogosto – pogosteje jih samo gledam 🙂

Iconic NAILS

Catrice novosti Catrice Brown Collection

Da me nova linija lakov ICONails navdušuje, sem že poročala *tu*. Vedno se mi zdi, da imam lakov za nohte čisto preveč in se skušam izogniti nakupovanju podobnih odtenkov, tokrat pa ne bom imela težav, saj takšnih, kot se skrivajo v Brown Collection (3,29€) še nimam. Izmed vseh ne morem izbrati niti enega, ki bi ga lahko izpostavila kot najljubšega, saj so mi prav vsi čudoviti. Verjetnost, da bodo vsi pristali v moji zbirki, torej ni ravno majhna.

To je torej to, kar se tiče mojih želja za nove Catrice (in Essence) izdelke. Res sem se potrudila obe objavi spisati čim hitreje in upam, da ti bosta v pomoč, ko se boš odločala pri nakupu. Kot sem na Facebooku omenila že včeraj, pa bo v kratkem potekala tudi nagradna igra s kakšnim novim izdelkom, pričakuješ pa lahko tudi prve ocene. Do takrat, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish