Essence novosti jesen/zima 2017 – lista želja za prihodnje nakupe

Kako hitro se je vse spremenilo. Leta nazaj sem gledala Youtube in nisem želela ničesar drugega, kot Tarte in Too Faced izdelke. Zdaj sem se naučila, da se kakovost pogosto skriva veliko bližje domu in je bolj prijazna moji denarnici. Izdelki Essence predstavljajo velik del moje zbirke (in že zdaj vem, da bosta dva njihova izdelka med mojimi favoriti leta 2017), ker so enostavno in cenovno dostopni. Danes ti prestavljam izdelke, ki so me v prenovi najbolj navdušili, jutri pa sledi še moja lista želja za Catrice novosti.

Essence novosti: oči

Večina teh izdelkov je že na policah v drogerijah in vem, da si jih morda že nekaj tudi kupila. Še vedno pa me dosti bralk opominja, da čakajo moj seznam želja, preden se odpravijo po nakupih. Svetovala bi ti, da kdaj tudi eksperimentiraš – sploh zato, ker je vložek dokaj nizek. Ampak kljub temu je tu moj seznam.

Essence novosti Essence moonlight eyes

Vsekakor bom kupila nekaj kremnih senčil Moonlight eyes (4 odtenki, 3,29€). Delujejo podobni kot Maybelline Color Tattoo, ki jih imam zelo rada, vendar se mi hitro izsušijo in niso najbolj poceni. Nanesem jih preko cele veke, v pregibu uporabim nekoliko temnejšo senčilo in to je to  – lep make-up v manj kot minuti!

Essence novosti Essence Volume Boost maskara

Na police prihajajo tudi nove maskare in zadnje čase imam na tem področju pri Essence srečno roko. Preizkusila bom #lashes of the day volume maskaro (2,79€) in Instant volume boost maskaro (3,29€) ter poročala, ali je bil volumen takšen, kot sem ga pričakovala.

Essence novosti: obraz

Essence novosti Essence strobing contouring paletteTrend senčenja obraza kljub napovedim ostaja trdno zasidran v lepotnem svetu. Čeprav je Essence med zamudniki, so izdali strobing in contouring paleto (7,49€) z desetimi različnimi odtenki, ki bi morali zadoščati praktično vsakomur. Sama jo bom kupila, ker nimam nobene takšne kremne palete – če jo bom seveda sploh uspela dobiti na kakšnem prodajnem mestu.

Essence novosti: nohti

Essence novosti Essence loose glitter

Vsako zimo sem razočarana sama nad sabo, saj pride december, jaz pa nimam pravih zalog za ustvarjanje prazničnih manikur. Tokrat se bom že prej opremila z bleščicami v prahu (2,19€), ki nosijo imena party/fame/rock in a bottle.

Essence novosti Essence brushed metals laki za nohte

Prav tako mi je všeč videz brushed metal kolekcije lakov za nohte (2,19€/kos). Obljuba mat, satenast ali zrnast učinek nohtov, kar je slišati zanimivo. Mislim, da bosta moja favorita 02 – Can’t stop the feeling in 05  -I’m cool with it.

Essence novosti Essence metal shock nail powder

Že zdaj sem ponosna lastnica dveh Metal Shock Mirror Effect prahov (3,29€ vsak), vendar še čakam za pravo priložnost, da jih preizkusim. Mislim, da so odlična rešitev za hitro zabavno manikuro.  

Essence novosti: ustnice

Essence novosti Essence metal shock liquid lipstick

Essence že hitro vstopa na trend kovinskega videza, ki bo po letih mat šmink očitno letos pozimi prevladoval v lepotnem svetu. Sama nad njim nisem navdušena, zato bom Metal shock tekoče šminke (3,59€) preskočila. Vem pa, da vas kar nekaj komaj čaka na kaj podobnega, zato vam jih vseeno pokažem.

Essence novosti Ultra lip šminke

Precej bolj me zanimajo Ultra Last Instant color šminke (2,49€). Linija obsega 20 odtenkov in vsak nekaj mi jih je takoj padlo v oko, na primer (z leve proti desni) 12 – Head to-ma-toes,  13 – Undying blossom in 14 – Catch up red. Upam, da mojih ustnic ne bodo izsušile preveč in bodo dobro obstojne.

Essence novosti Essence Soft Contouring svinčnik za ustniceMoji najljubši svinčniki za ustnice vseh časov so od Essence (več o njih lahko prebereš *tu*),  sedaj pa na police prihaja nova linija Soft Contouring svinčnikov (1,19€). Vsekakor jih bom kupila kar nekaj, tudi “na rezervo”, saj so za malenkost več kot en evro res ugodni.

Poleg vsega naštetega na stojala v drogerijah prihaja še ogromno drugih novosti, zato ti definitivno priporočam, da se pri kakšnem ustaviš in preveriš, ali se na njem skriva kaj za tebe. Kot sem že nekajkrat omenila, Essence (in Catrice) ponujata super vrednost za denar, hkrati pa lahko pri njih preizkusiš nove trende in imaš še vedno denar za hrano 🙂 Jutri ti bom predstavila še mojo listo želja za Catrice. Do takrat, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish