L.O.V. Devoted to metallics paleta senčil ~ najboljša paleta doslej?

LOV cosmetics devoted to metallics open palette

Kovinska in svetlikajoča senčila običajno niso nekaj, kar ogromno uporabljam v svojem vsakdanjem ličenju. Vendar lahko sedaj, ko sem nekaj tednov nosila skoraj izključno senčila iz L.O.V. Devoted to metallics palete senčil in nihče ni komentiral mojega “drugačnega” videza, z gotovostjo rečem, da je ta paleta res edinstvena. Lahko jo namreč uporabljaš za povsem nevtralne videze, hkrati pa z njo ustvariš kakšen izjemno drzen in prazničen videz.

EmbalažaL.O.V. Devoted to metallics closed palette

Sama paleta je dokaj široka, morda celo širša, kot bi lahko pričakovali. Oblečena je v mehko plastiko, ki je na otip res prijetna, hkrati pa preprečuje, da bi ti paleta zdrsnila iz rok. Na žalost se dokaj hitro umaže, vendar pa jo je enostavno očistiti z mokrim robčkom – za razliko od žametnih embalaž, ki se prav tako hitro umažejo, vendar pa jih je skoraj nemogoče očistiti in sčasoma postanejo zelo žalostne na pogled.  Ekstra bonus je ogromno ogledalo, ki pride še kako prav.

Odtenki

L.O.V. Devoted to metallics colors

V L.O.V. Devoted to metallics paleti boš našla pet senčil, kar pomeni, da vsako posamično senčilo stane približno 3 €. Če boš uporabljala vse, je to vsekakor super cena. Med svetlejšimi odtenki najdemo belega, srebrnega in zlatega, med temnejšimi pa svetlo rjavega in črnega z zelenimi podtoni.

L.O.V. Devoted to metallics swatches

Vsa senčila so neverjetno pigmentirana. Obe temnejši senčili sta nekoliko manj svetleči, kar pomeni, da lahko s to paleto ustvariš tudi povsem vsakdanji videz. Za videz spodaj, sem v pregibu veke uporabila skrajno desno (rjavo) senčilo, skrajno levo (črno) senčilo v zunanjem V, da sem videz nekoliko poglobila, preko cele veke pa sem nanesla zlato senčilo. Hitro, enostavno in čudovito!

L.O.V. Devoted to metallics look

L.O.V. Devoted to metallics eyeshadow look

Poleg tega, da so senčila zelo pigmentirana, so tudi izjemno enostavna za nanos in za zabrisovanje – to sicer velja za vsa L.O.V. senčila, ki sem jih preizkusila do sedaj. To pomeni, da tudi ustvarjanje nekoliko bolj zahtevnih videzov s to paleto nikakor ni nemogoče. Če želiš, da svetlejše barve še nekoliko bolj izstopajo, ti predlagam, da jih naneseš na čopič, nato pa jih pred nanosom rahlo poškropiš s kakšnim sprejem, saj bodo tako izgledale še bolj drzne in kovinske.

Končna ocena

L.O.V. Devoted to metallics eyeshadow look gold brown

Vsekakor bom to paleto veliko uporabljala v prazničnem času – pa tudi v vseh drugih mesecih leta. Barve so čudovite, embalaža pa tako trdna, da bi bila primerna tudi za potovanja. Mislim, da smo pravkar odkrili še eno resno kandidatko za najboljšo paleto leta 2017!

L.O.V. Devoted to metallics

Si že preizkusila kaj iz nove linije L.O.V. izdelkov? Kaj pa ti misliš o tej paleti? Z veseljem bom prebrala tvoja mnenja! Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish

6 Comments

 1. 29. 10. 2017 / 13:54

  Uuuu fino izgleda 🙂 res mi je všeč L.O.V., super izdelki in embalaža <3

  • Maša Muster
   Avtor
   2. 11. 2017 / 21:45

   Kajne? Res so ena taka znamka, ki smo jo od prihoda na slovenski trg kar malo podcenjevale, zadnje leto pa imajo odlično ponudbo – pa nič dražji niso kot recimo Maybelline! XOXO

 2. Vanja Zorman
  29. 10. 2017 / 17:13

  Paletka res deluje super in lepo pigmentirana. 🙂 Mene zelo mika nova paletka osvetljevalcev. 🙂

  • Maša Muster
   Avtor
   2. 11. 2017 / 21:44

   Vanja, mene mika, da bi zagrabila celo L.O.V stojalo in ga odnesla domov, tako da te povsem razumem 😛

 3. 2. 11. 2017 / 16:43

  Super izgleda/š. Tako paletka, kot ti. Pa embalaža paletke je precej zanimiva 🙂

  • Maša Muster
   Avtor
   2. 11. 2017 / 21:44

   Oooo, hvala <3 Embalaža je super, pa tak fajn filing je za držat jo v roki, sploh ti ne more nikamor pobegnit 🙂