Lepotni adventni koledarji 2017

lepotni adventni koledar

Lepotni adventni koledarji… letos se je norija okrog te teme začela že zelo zgodaj in me – priznam – ujela nekoliko nepripravljeno. Lani sem objavo o adventnih koledarjih spisala v zadnjih dneh novembra in bila okarana, da sem mnogo prepozna, zato sem letos bistveno bolj zgodnja. Spodaj si lahko pogledaš nekaj koledarjev, o katerih se največ govori in so v trgovinah ali preko spleta (brez davkov in carin!) dostopni tudi slovenskim navdušenkam nad kozmetiko. Objava vsebuje tudi nekaj spoilerjev – za duševne bolečine zaradi teh ne odgovarjam.

ASOS (www.asos.com, 74€)

lepotni adventni koledarji Asos adventni koledar 2017

To je adventni koledar, ki ga bom letos najverjetneje naročila sama. V njem se skriva kar nekaj meni ljubih znamk in izdelkov, ki bi jih z veseljem testirala, kot so na primer Starskin maska, Smashbox, Cowshed, Carmex in tako dalje. Je prijeten na pogled, v zadnjem okencu pa skriva še kodo za 20 % popust na naslednji nakup, ki prav tako tekom leta pride zelo prav.

THE BODY SHOP (50€ for 24 Days of Beauty)

lepotni adventni koledarji The Body Shop adventni koledar 2017

Tole so pobožne želje, vendar iskreno upam, da bomo tudi v Sloveniji The Body Shop dobili še pred decembrom (vsekakor prihajajo, vendar je še nejasno, kdaj) in da bodo svoje police založili tudi z adventnimi koledarji. Ponujajo jih kar nekaj, najcenejša verzija se imenuje 24 Days of Beauty in stane približno 50 evrov. Mislim, da bi bila tudi za TBS to odlična poteza, saj so adventni koledarji odličen način za preizkušanje znamk, ki jih še ne poznamo – na ta način bi lahko preizkusila kar 24 izdelkov in se odločila, katere si želiš v svoji zbirki. Ni slabo, ne?

ESSENCE (drogerije, about 25€)

lepotni adventni koledarji Essence adventni koledar 2017

Lansko leto sem veliko misli posvetila temu, ali si želim Essence adventni koledar, na koncu pa ga nisem kupila. Letos te priložnosti na tvojem mestu ne bi izpustila, saj je znamka po mojem mnenju v zadnjem letu na kakovosti izdelkov naredila ogromno. Prepričana sem, da se v njem skrivajo čudoviti izdelki. Koledar je zasnovan kot knjiga, izredno ličen na pogled in sama bi ga gotovo razstavila na vidnem mestu. Morda, prav morda enega podelim tudi v nagradni igri – si za to?

L’OCCITANE (običajen 59€, premium 100€)

lepotni adventni koledarji L'occitane adventni koledar 2017

L’Occitane letos prinaša dva lepotna adventna koledarja. Če si mi lani in predlani sledila na Instagramu, potem približno veš, kaj se skriva v njem – nekaj kremic za roke, kakšen parfumček, tonik za obraz, geli za tuširanje, šamponi in še in še. Ker mi je še od lani ostalo nekaj malega zaloge, bom letos ta koledar preskočila, vsekakor pa ti ga toplo priporočam, če si navdušena nad L’Occitane izdelki. Dobila ga boš lahko v L’Occitane trgovinah, preko njihove spletne trgovine in v Maxiju. V Deluxe verziji, ki je trenutno dostopna le preko FeelUnique, se skrivajo nekoliko bolj dragoceni izdelki. Da ti ne pokvarim presenečenja, ti povem le, da je njihova skupna vrednost krepko preko tiste, ki jo boš plačala sama.

lepotni adventni koledarji L'occitane deluxe adventni koledar 2017

LOOK FANTASTIC (www.lookfantastic.com, 95€)

lepotni adventni koledarji Look Fantastic adventni koledar 2017

Pri Look Fantastic so letos oblikovno prekosili sami sebe. Koledar je zasnovan v obliki škatle s petimi predali, v vsakem se skriva nekaj zavojčkov z darili. Ko končaš z odpiranjem, pa lahko škatlo ponovno uporabiš – za shranjevanje ličil, seveda! No, lahko tudi za shranjevanje šivalnega pribora ali nakita, vendar mislim, da nima smisla, da si laževa, kajne? Žal vsebina letos ni popolnoma po mojem okusu, zato ga bom najverjetneje preskočila, kar me kar malo žalosti. Upam, da bodo naslednje leto obdržali koncept škatle in mi bo vsebina bolj pisana na kožo.

ARTDECO (Muller, cca 50€)

lepotni adventni koledarji Artdeco adventni koledar

To je eden tistih koledarjev, ki me bodo še naslednja dva meseca gledali s polic in ni dvakrat za reči, da ne bom popustila pritiskom čudovite embalaže in znamke, ki jo imam zelo rada. Vrednost celotnega koledarja presega 140€, saj se v njem skriva kar 21 izdelkov v polni velikosti – nekaj lakov za nohte, nekaj ličil in tudi nekaj negovalne kozmetike. Artdeco je znamka, ki je pri nas pogosto zapostavljena, zato sem zelo vesela, da so adventni koledar z zelo razumno ceno pripeljali tudi na naš trg – tako bo namreč znamko lahko spoznalo še več uporabnic. Hmmm… bi morda morala v nagradni igri podariti (tudi) tega?

NUXE (Feel Unique, 55€)

Nuxe adventni koledar lepotni adventni koledarji

Zadnji, vendar nič manj odličen koledar na mojem seznamu je Nuxe. Nisem prepričana, če ga lahko že kupimo v Sloveniji, sama sem ga našla na FeelUnique, kar pomeni, da ga prav tako lahko naročiš brez dodatnih dajatev. Gre za koledar, ki ga boš odpirala le 10 dni, vendar pa boš v teh dneh krepko popravila svojo zbirko izdelkov za telo – med drugim se v njem skrivata tudi slavni olji z in brez bleščic. Če znamke še ne poznaš dobro, je to koledar, ki ti ga vsekakor priporočam, saj so velikosti pakiranj dovolj velike, da boš izdelke lahko res podrobno spoznala.

To so torej koledarji, ki so letos ujeli mojo pozornost kot najbolj zanimivi, inovativni, lepi ali enostavno simpatični. Katerega pa si boš privoščila sama? Do naslednjič, ostani čudovita!

 

 

This post is also available in: enEnglish