Essence Bootiful nights Trend Edition kolekcija

Essence bootiful nights all products

Essence Bootiful nights je nova kolekcija, povsem drugačna od tistih, ki sem jih vajena na Essence stojalih. Gre za kolekcijo, posebej pripravljeno za noč čarovnic, zato je še posebej dramatična. Slovenci vedno pogosteje praznujemo tudi noč časovnic (izgovor za zabave!), vsekakor pa so to izdelki, ki bi bili uporabni tudi okrog pusta! Kolekcija je na police v Muller in v spletno trgovino Click2Chic prišla 4. oktobra. Tu je nekaj mojih najljubših izdelkov.

Essence bootiful nights nail polish

V Essence Bootiful nights kolekciji najdemo tri lake s pokrovčki v obliki čarovniških klobukov, ki se meni osebno zdijo noro simpatični. Barve so: črna (I witch you were here), bela (let’s go boo-gy-woogy) in vijolična (Dawn of the red).

Essence bootiful nights glow in the dark top coat

Za nekaj posebnega ti priporočam ta Glow in dark top coat (2,19€) v barvi buče, s katerim se bo tvoja manikura svetila v temi. Imenuje se Witch of the night, čarovnica noči. Še posebej bo lak izstopal, če ga boš nosila pod LED osvetljavo na kakšni zabavi!

Essence bootiful nights liquid lipstick

Če si dovolj pogumna, lahko obe tekoči mat šminki (2,79 €) nosiš skozi vse hladnejše mesece. Jaz žal nisem. Obljubljajo dobro obstojnost in resničen mat zaključek na ustnicah. Odtenka na fotografijah sta Where did I park my broom (levo) in You make my heart go boo (desno).

Ta Essence Bootiful nights Kremni set za konturo (3,59 €) lahko uporabiš za mnoge različne videze – gejšo, dimnikarja, mačko, snežaka ali karkoli drugega, kar se ti porodi v glavi. Že dlje časa iščem cenejši kremni set s takšnima barvama, saj občasno želim kakšen poseben videz ustvariti tudi sama.  Menim, da bi bila bela barva dobra tudi kot baza za kakšne električne metalne barve senčil, ki bi na takšni podlagi še bolj izstopale.essence bootiful nights eyeshadow palette

Zadnji izdelek, ki je pritegnil mojo pozornost,  je paleta senčil za oči (3,59) z mehkimi senčili v srebrno-kovinskem, črnem in bisernem odtenku. To so barve, ki jih lahko uporabljaš za vsakdanje videze, uporabne pa bodo tudi za posebne učinke okrog Noči čarovnic ali Pustovanja.

Kaj pa je v Essence Bootiful nights kolekciji pritegnilo tvojo pozornost? Ne pozabi preveriti tudi, kaj se skriva v limited edition kolekciji sestrske znamke Catrice – Vinyl vs. Velvet. Objavo najdeš *tu*. Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish