Moji najljubši lepotni izdelki – januar 2018

najljubši lepotni izdelki januar 2018

najljubši lepotni izdelki januar 2018

najljubši lepotni izdelki januar 2018

Januar je kar poletel mimo in zadnji petek v mesecu je čas, da s teboj delim svoje najljubše lepotne izdelke preteklega meseca. Kratka in sladka objava, tako da kar začniva.

Najljubši lepotni izdelki – nega obraza

najljubši lepotni izdelki januar 2018

Definitivno je bil eden lepših dni v januarju tisti, ko so v Hoferju na police ponovno zložili svojo hialuronsko linijo. Založila sem se z dvema Ombia geloma s hialuronsko kislino, ki sem jih uporabljala že preteklo zimo in sta moji koži izjemno odgovarjala. Tudi tokrat je na izdelek reagirala pozitivno, zato sem vesela, da imam zalogo za skoraj celo leto.

V svojo rutino sem po nekaj časa ponovno vnesla tudi mehanski piling, in sicer Derma E mikrodermoabraziven piling. Gre za piling s soljo iz mrtvega morja in vulkanskim peskom, ki je obogaten z limetinim in limoninim oljem. Uporabljam ga enkrat tedensko, za kaj več je preveč grob in bi mi lahko resneje poškodoval kožo. Všeč mi je, da z moje kože odstrani odmrle celice, poleg tega pa je moja koža po uporabi mehka in gladka.

Najljubši lepotni izdelki – nega telesa

najljubši lepotni izdelki januar 2018 Dr. Organic deodorant

Tokrat sem izbrala sam en izdelek, in sicer Dr. Organic deodorant z deviškim kokosovim oljem, ki me je res navdušil. Več o njem si lahko prebereš *tukaj* v včerajšnji objavi.

Najljubši lepotni izdelki – ličila

najljubši lepotni izdelki januar 2018 MAC Fix Fluid

Direktno iz Katarja je k meni priletel moj MAC Studio Fix + v odtenku NW15. Na prvi pogled nekoliko prerumen zame, vendar pa je ob nanosu odtenek ravno pravi. V slovenski trgovini v City parku trenutno primanjkuje svetlih odtenkov – upam, da se bo to v kratkem spremenilo. Gre za tekočo podlago s srednjo prekrivnostjo, ki se izredno lepo nanaša, hkrati pa ne ustvari videza maske. Sama jo trenutno uporabljam s silikonskim primerjem, verjetno pa se bo enako dobro obnesla tudi brez njega.

V uporabi imam že svojo četrto stekleničko korektorja Maybelline Instant Anti-Age Eraser v odtenku light. Včasih sem jih nosila iz sosednje Avstrije, zdaj pa ga lahko kupimo tudi v slovenskih trgovinah DM. Formula ni pregosta in se lepo zabriše, zato ga rada nanašam predvsem pod oči. Nekoliko manj mi je pri srcu tip nanosa z gobico, ki se mi ne zdi prav higieničen, zato ga približno enkrat mesečno očistim na enak način, kot moje čopiče. Vsekakor priporočam vsem, ki za zabrisovanje korektorja v jutranjih urah ne želite porabiti več kot minutko.

najljubši lepotni izdelki januar 2018 Laura Geller Baked foundation Colourpop Wisp

najljubši lepotni izdelki januar 2018

Colourpop kremni osvetljevalec v odtenku Wisp je eden od izdelkov, ki jih želim porabiti v letošnjem letu. Več o tem projektu si lahko prebereš *tu*. Vmes ga nekaj časa nisem uporabljala in skoraj sem pozabila, kako čudovit osvetljevalec to pravzaprav je. Mehka cream-to-powder formula v bakreno zlati barvi se najlepše nanese s prsti in zabriše z relativno trdim čopičem, kar traja nekoliko dlje kot nanos klasičnega osvetljevalca v kamnu. Ne glede na to lahko rečem, da sem nad tem osvetljevalcem navdušena, še nekoliko lepši pa bi bil na temnejši polti, kot jo imam sama.

Laura Geller Balance-n-brighten foundation v odtenku Fair sem preteklo leto v deluxe testni verziji dobila v eni od Look Fantastic škatel presenečenja. Formula me je nemudoma navdušila, saj lahko z njo fiksiram podlage z lahno prekrivnostjo za nekaj več “bojne barve”, lahko pa jo nosim samo, brez kakršne koli podlage. Odtenek je malenkost temnejši od mojega tona kože, zato ni primeren za fiksiranje pod očmi, vendar se odlično obnese na preostanku obraza. Kljub zajetni ceni dobiš za svoj denar kar 9g izdelka, zato pričakujem, da ga imam več kot dovolj za eno leto redne uporabe.

najljubši lepotni izdelki januar 2018 Essence Lash princess maskara

Essence Lash Princess – False lash effect maskara je eden tistih izdelkov, o katerih sem pohvale poslušala že dolgo, vendar pa sem imela vedno v vrsti za testiranje toliko maskar, da enostavno nikoli ni prišla na vrsto. To se sicer ni spremenilo, vendar pa sem jo v enem od decembrskih nakupov vseeno pograbila in vrgla v košarico – kaj pa imam izgubiti za tistih nekaj evrov? No, Essence je spet enkrat potrdil, da so njihove maskare zadnje čase vrhunske! Ta maskara mi trepalnice lepo priviha, doda jim zvrhano mero volumna, poleg tega pa so trepalnice lepo dvignjene in privihane cel dan, ne le nekaj ur.

Si že preizkusila kakšnega od teh izdelkov in je navdušil tudi tebe? Ali pa obratno – te je morda kakšen razočaral? Zaupaj mi v komentarjih. Želim ti čudovit vikend in – do naslednjič, ostani čudovita!

2 Comments

  1. 2. 2. 2018 / 22:10

    Super izbira! Tudi meni je Instant age rewind top in Essence maskara je tudi ena boljših, sem pa razmišljala o nakupu MAC Studio Fix pudra ampak še nisem čisto prepričana.

    • Maša Muster
      Avtor
      2. 2. 2018 / 23:16

      Lucia, verjetno lahko dobiš v MAC-u tester? Jaz sem sicer uporabila Findation.com za odtenek, za samo formulo pa sem počekirala tuje blogerke, ki jim zaupam. Nisem razočarana 🙂