Lista želja #3 2018 ~ pomladne novosti znamke Catrice in Essence

lista želja

Marec se že poslavlja, pomlad je tu, na police drogerij pa prihajajo tri nove limited edition kolekcije Essence in Catrice, ki so vsekakor pritegnile mojo pozornost. Ena od druge so zelo različne, zato se že veselim preizkušanja različnih izdelkov, ki nam jih bodo ponudile. Iz vseh treh sem izbrala izdelke, ki so mi na prvi pogled najbolj všeč in za katere dejansko mislim, da bi jih tudi uporabljala. Zakaj ne kupim kar vseh izdelkov in zakaj ne preizkušam izdelkov, za katere sem prepričana, da mi ne bodo všeč, lahko prebereš *tukaj*. Pa da ne dolgovezim preveč – tu je moja lista želja za mesec april.

lista želja Catrice Active Warrior

Catrice Active Warrior kolekcija govori o svobodi gibanja, psihični in fizični kondiciji, izdelki pa so z dolgo obstojnimi teksturami odporni na znojenje. Med temi gre verjetno omeniti Catrice kompaktni matirni puder ter Catrice sprej za utrditev ličil. Slednjega lahko uporabljaš kot primer, utrditveni sprej ali za osvežitev polti. Poleg teh je mojo pozornost pritegnil tudi Stick za zabrisovanje por. Gre za (zelo verjetno) silikonski primer, s katerimi imam pri Catrice odlične izkušnje.

Komaj čakam, da vidim, kako se bo obnesel Epic Active-proof osvetljevalec. Pri formulah tekočih ali kremnih osvetljevalcev mi je pomembno, da ne poudarijo teksture kože, kar bo tudi za ta osvetljevalec pri meni resnični preizkus. Nenazadnje sta v kolekciji tudi dva glosa za ustnice Epic Sex-proof Lip Ink, ki obljubljata intenzivno barvo in hkrati lahko teksturo. Osebno mi je bolj všeč oranžen odtenek (Heatwave), na voljo pa je tudi v roza varianti (AdREDnaline). Pri tej kolekciji na splošno ne bom zanikala, da mi je izredno privlačna tudi embalaža, kar pri meni pogosto vpliva na nakupne odločitve.

Kolekcija je že na prodajnih mestih v drogerijah DM, Leclerc MB, na Click2Chic, Ličila.si, v določenih Mercator hipermarketih ter Spar Citypark-u.

lista želja Catrice Lala Berlin

Catrice Lala Berlin omejena kolekcija je rezultat sodelovanja z modno znamko z istim imenom. Ponovno gre za linijo, polno izdelkov s holografskim učinkom, s katerimi lahko na obrazu ustvariš poseben sijaj. Mojo pozornost je pritegnil Catrice Strobing osvetljevalec, ki ima menda črno barvo, nato pa se na koži spremeni v brezbarvno teksturo. Sama takšne osvetljevalec običajno vmešam v primer in nanesem pred tekočo podlago. Zanima me tudi, kakšen je nov Catrice večnamenski čopič – v takšnih trend edicijah lahko namreč včasih dobre čopiče najdem po zelo razumnih cenah (kar pa ne pomeni, da so vsi dobri, nekateri so samo za v smeti).

Holografski eyeliner v traku? Zakaj pa ne! Če jih je mogoče lepo nanesti (kar bomo preverili v kakšnem Insta Live), potem bi bili perfekten dodatek kakšnemu močnejšemu, bolj futurističnemu videzu. Enako velja za Catrice osvetljevalce v stiku – sploh, če jih uporabiš na ličnicah. Sama bi za ta namen verjetno uporabila le odtenek Prismatic Peach, medtem ko bi Prismatic blue in Prismatic Pink

lista želja Essence Happy Kawaii

Zadnja med novimi kolekcijami je Essence Happy Kawaii kolekcija, ki jo navdihuje kawaii japonski trend. Predstavlja Tokio, japonsko metropolo, ki je znana po ljubkem in norem vzdušju. Ta kolekcija je vsekakor namenjena mlajšim (po srcu), vendar pa je v njej tudi nekaj izdelkov, ki so pritegnili mene. Na voljo bo od 4. aprila na istih prodajnih mestih, kot Catrice lala Berlin kolekcija.

Essence odstranjevalec šminke se uporabi z vodo in vatko ter odstrani vse vrste šmink, pri čemer ne izsušuje ustnic. Tak odstranjevalec bi vsekakor sodil v mojo torbico – občasno namreč naletim na tekočo šminko, pri kateri ob ponovnem nanosu vse skupaj izgleda zelo grdo, samo z vodo pa na primer v službi osnovni sloj težko spravim dol. Tako bi lahko v celoti odstranila staro šminko ter jo nanesla na novo. Zanima me tudi Essence rdečilo za lica, ki se ob stiku s kožo z zelene spremeni v roza. Izdelek, za katerega sem morda prestara, vendar pa se mi zdi super luškan, hkrati pa teh “čarobnih” kremnih formul še nisem preizkusila.

Med izdelki, ki jih bom vsekakor preizkusila, je Essence paleta senčil za oči in osvetljevalcev. Če pustimo ob strani pakiranje, ki me pušča hladno, komaj čakam, da vidim, če bodo tudi ta senčila in osvetljevalci na nivoju posameznih Essence senčil, nad katerimi sem že od lanskoletne pomladno/poletne prenove nadvse navdušena. Morda bom testirala tudi kakšen lak za nohte – izmed treh barv mi je še posebej všeč mint zelen You’re my Favorite. Z Essence laki za nohte nimam preveč dobrih izkušenj, vendar pa jim pri tako nizkih cenah vedno lahko dam še eno možnost.

Je v teh treh zbirkah kaj, kar je še posebej pritegnilo tvojo pozornost? Zaupaj mi v komentarjih – morda pa je čas za kakšno nagradno igro! Do naslednjič, ostani čudovita!