MOJIH TOP 5 IZDELKOV: Catrice

Mojih top 5 izdelkov Catrice

Opažam, da zadnje čase delam na blogu veliko krivico tistim izdelkom, ki jih uporabljam ves čas, ki so del moje vsakdanje rutine in ki jih imam najraje. Ti izdelki se običajno znajdejo v objavah, kot so moji najljubši lepotni izdelki določenega leta, morda v kakšni objavi o naj izdelkih za pomlad, poletje, na koncu pa v objavah o porabljenih izdelkih. Nikoli pa nimajo priložnosti, da bi se pokazali v vsem svojem sijaju. Zato ti danes predstavljam mojih top 5 izdelkov znamke Catrice – ene najbolj razširjenih in priljubljenih znamk v Sloveniji.

Mojih top 5 #1: Catrice Prime and fine Make-up Transformer drops  – posvetlitvene kapljice

Mojih top 5 izdelkov Catrice Prime&Fine transforming drops posvetlitvene kapljice

Posvetlitvene kapljice so za tiste, ki prisegamo na celoletno zaščito pred soncem, skoraj obvezen del opreme, predvsem zato, ker v Sloveniji nabor najsvetlejših odtenkov odtenkov tekočih podlag pogosto šepa. Te Catrice Prime and fine kapljice imajo rumen podton, torej so najbolj primerne za tiste, ki nimamo roza podtona. Sicer jih je treba v tekočo podlago zmešati kar precej, da res spremenijo odtenek na svetlejše, vendar pa je to za moje pojme še vedno bolje, kot da mi v predalu sedi neuporabna tekoča podlaga.

Mojih top 5 #2: Catrice HD Liquid Coverage tekoča podlaga (010 – Light Beige)

Mojih top 5 Catrice HD Liquid Coverage

Ta HD Liquid Coverage tekoča podlaga je tipičen primer takšne tekoče podlage, ki je brez posvetlitvenih kapljic ne bi mogla uporabljati, hkrati pa bi mi bilo zaradi tega zelo žal. HD Liquid Coverage tekoča podlaga naredi na koži čudovit mat finiš, obenem pa ni pretežka in ne naredi izgleda maske. Dozira se z relativno kakovostno kapalko, kar je za moje pojme priročno, odlično pa je tudi razmerje med ceno in količino tekoče podlage. Minus je predvsem v tem, da so dostopni le štirje odtenki, pa še od teh najsvetlejši ni prav svetel in rad oksidira. S posvetlitvenimi kapljicami to težavo rešim, prav zaradi finiša pa je to ena mojih najljubših tekočih podlag nasploh.

Mojih top 5 #3: Catrice Ultimate Matte šminka (From Rose with Love)

Mojih top 5 Catrice ultimate matte šminka

Preden sem spoznala Ultimate Matte šminke Catrice, bi brez težav trdila, da za mat šminko vedno raje posežem po tekoči šminki, ki se bo na ustnicah popolnoma posušila. No, ta Catrice Ultimate Matte šminka je moje mnenje spremenila. Formula je na ustnicah lahkotna, vendar izredno prekrivna, s 100 % mat zaključkom in zelo dobro obstojnostjo za klasično šminko. Prenese marsikateri preizkus iz vidika hrane in pijače, seveda pa jo je potrebno občasno osvežiti. Tudi tu ni težav, saj se prejšnji sloj enakomerno obrablja, nov pa prav tako enakomerno nanese.

Mojih top 5 #4: Catrice Soleil D’Ete bronzer

Mojih top 5 Catrice Soleil D'ete bronzer

Se počutim krivo, da med svoje najljubše izdelke vključujem bronzer iz omejene kolekcije, ki je ni več mogoče dobiti na prodajnih policah? Da, vendar pa imam za to dober razlog. Ta izdelek namreč vključujem kot namig, da vsekakor pri Catrice pobrskaj tudi med izdelki za obraz. Ta bronzer je izjemno pigmentiran, zato bo verjetno trajalo leta, preden ga bom porabila do konca. Odtenek je ravno pravšnji za vsakodnevno senčenje svetlejše kože, saj ni pretemen, hkrati pa tudi ne preveč oranžen – osebno me zelo spominja na Tarte Park Avenue Princess bronzer.

Mojih top 5 #5: Catrice Prime and Fine Smoothing refiner

Mojih top 5 Catrice Prime and fine primer

Catrice Prime and Fine Smoothing refiner je silikonski primer. Silikonskih primerjev imam v predalih kakšnih deset, vendar pa je ta nekaj posebnega, saj resnično zapolni drobne nepravilnosti in teksture (predvsem mi je to pomembno na ličnicah, če nanašam težje rdečilo ali tekoč osvetljevalec, ki bolj poudarita nepravilnosti). Ustvari čudovit satenast zaključek, tekoča podlaga pa se preko tega primerja nanaša sanjsko. Te še nisem prepričala? Morda te bo dejstvo, da imam (za vsak primer) v predalu z rezervami kar tri lončke, prav tako pa je ta na fotografiji že tretji v uporabi.

Seveda bi lahko pri znamki Catrice naštevala še v nedogled: obožujem njihove IcoNails lake za nohte (ocena *tukaj*), rdečila, maskare (*več preberi tukaj*), paletke za oči po izjemno ugodnih cenah in tako dalje. Vendar pa je mojih top 5 izdelkov nabor tistih, ki bi jih, v kolikor bi jih lahko, kupovala znova in znova. Kateri pa je tvoj naj izdelek znamke Catrice? Zaupaj mi ga v komentarjih, morda ga še nisem preizkusila? Lahko mi javiš tudi druge znamke, za katere bi želela videti moj nabor top 5 izdelkov! Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish