Essence in Catrice – novosti za jesen 2018

Essence in Catrice jesen 2018

Tedni kar drvijo mimo mene in le še nekaj dni nas loči od uradnega pričetka jeseni. Upam, da se bo takrat tudi moje življenje malo umirilo in mi dopustilo več časa za blog, do tedaj pa ti želim pokazati vsaj novosti, ki so jih letos za nas pripravili v jesenskih limited edition kolekcijah pri Essence in Catrice.

Essence Prime & Last  – Daily Diaries

Essence in Catrice jesen 2018 Essence Prime&Last Daily Diaries

Nova Essence trend kolekcija “prime & last daily diaries” ponuja idealne pomočnike za odlične in dolgo obstojne rezultate: primerje, utrditvene pudre in druge lepotne pripomočke. Mojo pozornost je pritegnilo kar nekaj izdelkov. Prvi je mehurčkasta maska za obraz, ki obljublja čistilni učinek. Mehurčkasto masko sem že imela od Elizavecce, nikoli pa še sheet maske, tako da bom tole gotovo preizkusila. Prav tako me zanimajo zelene kapljice za barvno korekcijo, ki nevtralizirajo rdečico. Tudi tu sem že uporabljala podoben primer z zelenimi toni in je deloval odlično. Že standardno kakovostni izdelki za denar pri Essence so njihovi fiksirni pudri ter rdečila za lica, zato bom verjetno preizkusila tudi te.
Kolekcija bo na voljo od 19.9. v drogerijah DM, Leclerc Maribor, na Licila.si, Click2Chic in ostalih prodajnih mestih.

Essence Fall Back to Nature

Essence Fall Back to Nature Essence Fall Back to Nature Essence in Catrice jesen 2018

Ta kolekcija že nekaj dni kroži po Instagramu, tako da je več kot očitno že na prodajnih mestih. V kolekciji nas pri Essence odpeljejo v jesenske tone in sprehode v naravi. Tu mi je najbolj všeč paleta senčil z kombinacijo enakih odtenkov v mat in svetlikajoči verziji (kar poznamo recimo že iz Lorac palet), simpatična pa deluje tudi paleta osvetljevalcev in rdečil. To moram vseeno videti v živo, da se prepričam, da odtenki niso pretemni. Nikoli še nisem imela rjave maskare, zato je za 2,99 € zdaj pravi čas, da jo preizkusim, saj obljublja izreden volumen. Simpatičen izgleda tudi čopič za osvetljevalec, ki pa bi ga jaz verjetno uporabljala tudi za rdečilo in bronzer, saj se tudi sicer le redko držim “navodil” za uporabo čopičev in jih uporabljam po občutku.

Kolekcija bo na voljo od 19.9. v Drogerijah DM, Leclercu LJ in MB, trgovinah Spar in Mercator z Essence stojalom, na Licila.si in Click2Chic.

Catrice Blurred Lines

Essence in Catrice jesen 2018 Catrice Blurred Lines

V kolekciji Catrice Blurred Lines nas spodbujajo, da za odličen selfie posežemo po kozmetiki, ne tehnologiji in s temi izdelki zabrišemo pore, manjše nepravilnosti in s tem zagotovimo brezhiben zaključek. Sama sem že tradicionalno navdušena nad Catrice primerju, tako da me v prvi vrsti zanima Dr. Blur gladilni primer. Prav tako že nekaj časa testiram različne drogerijske zaključne pudre in menim, da bi moral puder v prahu obvezno čez test, sploh za nanos pod očmi, kjer se nas največ bojuje z iskanjem pravega pudra. Gobice za nanos pudra tako stestiram čisto vse, ki mi pridejo pod roke, obarvana krema pa bi prav prišla za dni, ko zjutraj nimam časa za kompleten MU. Pravijo, da se prilagodi vsem tenom kože, prekrije rdečico in vidno izravna kožne nepravilnosti, kar so precej zanimive obljube.

Kolekcija bo na voljo od 19.9. dalje v Leclercu MB, drogerijah Ilirija, Spar City Park Ljubljana, na Licila.si in Click2Chic.

Catrice BamBrow

Essence in Catrice jesen 2018 Catrice BamBrow

Zadnja limited edition kolekcija te jeseni je Catrice BamBrow, v kateri pravzaprav najdemo le dva različna izdelka, ki odlično delujeta skupaj in sta gotovo must have za vse, ki želimo velike, a urejene obrvi. Prvi je Brow Boost Serum, ki stimulira rast dlačic in zagotavlja bolj polne obrvi. Drugi je Brow Pro Pen, ki naj bi imel voskasto teksturo, kar pomeni, da bo verjetno dobro zapolnil vrzeli v obrveh. Zanimiv mi deluje tudi čopič na drugi strani, pa tudi cena nikakor ni pretirana, če bo svinčnik dobro opravil svoje delo.

BamBrow kolekcija bo od 19.9. na voljo v Drogerijah DM, Trgovini Spar City Park, parfumerijah Beauty World, na Licila.si in Click2Chic.

Kateri od izdelkov pa se bo znašel v tvoji nakupovalni košarici? Do naslednjič, ostani čudovita!

Share: