Make-up wishlist TAG

Zadnje čase me življenje prehiteva po levi, desni, vsake toliko pa tudi malo povozi – zato tudi objav v zadnjih tednih ni bilo, saj enostavno zadnje ni bilo časa. Zdaj upam, da se mi bo življenje malo uredilo, pa tudi objave prihajajo, saj sem v vmesnem času testirala ogromno novih stvari! Za danes pa počasen, nežen uvod nazaj v blogersko življenje z tag objavo, ki sem jo zasledila na YT in me je pritegnila. Zato čisto na hitro – nekaj o moji lepotni listi želja.

#1: Kaj je naslednji MU izdelek, ki ga nameravaš kupiti?

Beauty wishlist tag

Nekaj tednov nazaj sem na Licila.si zasledila Nabla matte kolekcijo, ki izgleda čudovito. Že dlje časa iščem kakovostne mat senčke in zdi se mi, da bi pri Nabli lahko našla prav to. Senčke se lahko kupi posamično, na voljo pa je tudi prekrasna magnetna paletka. Nabla je moje srce osvojila poleti, ko sem se začela igrati z Soul Blooming paleto, ki me je navdušila s kakovostjo senčil in enostavno uporabo, zato moram vsekakor od te znamke preizkusiti še kaj več.

#2: Če bi lahko danes vkorakala v Sephoro in kupila eno stvar, brez omejitve denarja, kaj bi kupila?

Beauty wishlist tag

Če res ni prav nobene omejitve 🙂 bi si privoščila set res kakovostnih čopičev – verjetno Kevin Aucoin The Essential Brush collection.

#3: Kaj je najstarejši izdelek na tvojem Sephora Loves seznamu?

Beauty wishlist tag

Svoj Sephora Loves seznam kar redno osvežujem, ker sem vedno pripravljena na možnost, da se kateri od prijateljev odpravi čez lužo in ga lahko izkoristim za hiter shopping. Najstarejši izdelek na mojem seznamu je tam od letošnjega aprila, in sicer je to ABH Soft Glam paleta senčil, ki pa me, iskreno povedano, ne navdušuje več, zato jo bom s seznama verjetno izbrisala.

#4: Kaj je najnovejši izdelek na tvojem Sephora Loves seznamu?

Beauty wishlist tag

Najnovejši izdelek na Sephora Loves seznamu tam definitivno tudi ostaja. To je Glamglow Flashmud Brightening treatment, maska, ki ob redni uporabi obljublja sijočo in pomlajeno kožo. Deloval naj bi tudi proti pigmentnim madežem. Vsebuje niacinamid in mlečne kisline, hkrati pa tudi delčke plovca, tako da gre za kombinacijo kemičnega in mehanskega pilinga.

#5: Kateri parfum je na vrhu tvoje liste želja?

Beauty wishlist tag

Ah, pri parfumih nisem ravno inovativna. Če bi ta trenutek kupovala novega, bi verjetno ponovno izbrala Chanel Chance.

#6: Katerih novosti se najbolj veseliš?

Beauty wishlist tag

Trenutno se najbolj veselim adventnih koledarjev, da vidim, kateri me bo prepričal letos. Trenutno sta pri vrhu seznama Catrice in The Body Shop koledar, vendar bom z nakupom počakala vsaj do novembra, saj ves čas prihajajo novi in novi.

#7: Ali obstajajo kakšni drogerijski izdelki, ki si jih želiš, pa jih še nisi kupila?

Beauty wishlist tag

Fotko si sposojam pri mojih www.parokeets.com

Verjetno GOSH izdelki, s katerimi se prav tako še nisem spoznala. Enkrat si moram res vzeti čas in preučiti stojalo, do takrat pa izdelki ostajajo samo na seznamu želja.

#8: Paleta senčil, ki si jo najbolj želiš?

Beauty wishlist tag

Zanimivo, da je to trenutno po skoraj letu dni še vedno Natasha Denona Sunset paleta. Mislila sem, da me bo navdušenje nad oranžnimi in rdečkastimi odtenki minilo, pa še kar traja. Verjetnost, da bom investirala več kot 100 € v to paleto, pa je ravno tako nizka, kot je bila leto nazaj.

#9: Izdelkek, ki si ga boš zaželela za naslednji božič/rojstni dan?

Beauty wishlist tag

Božiček mi običajno prinese kakšno paleto, zato bo letos to verjetno Urban Decay Born to Run paleta, razen seveda, če do takrat najdem kaj bolj razburljivega – v končni fazi je do decembra še več ko dva meseca.

#10: Za kateri izdelek si želiš, da bi bil dostopen v tvoji državi?

Beauty wishlist tag

Fotko si sposojam pri mojih www.parokeets.com

Nisem si mislila, da bom tako, tako zelo pogrešala L.O.V. Vedno pogosteje se ujamem, kako uporabljam ličila te znamke in jih želim priporočati tudi bralkam, pa se ustavim, ker vem, da naročanja ličil preko spleta iz tujine mnoge ne marate. Res škoda, da smo se morali od te znamke posloviti, upam, da jo nekega dne ponovno dobimo nazaj.

#11: Kaj si res želiš, pa ne boš nikoli kupila zaradi previsoke cene?

Beauty wishlist tag

Charlotte Tilbury šminko. Enostavno zato, ker sem preizkusila preveč odličnih šmink v razponu med 3 € in 10 €, da bi bila pripravljena za katero koli šminko plačati 30 in več evrov. Odtenki so čudoviti, menda tudi formula, ampak v meni je preveč gorenjske krvi.

#12: Če bi ti lepotni duhec lahko izpolnil eno željo, kaj bi si zaželela?

To vprašanje je čisto enostavno  – en sam, samcat korektor, ki ga ne bi bilo potrebno nanesti pol kile, da bi prekril moje podočnjake, ki mi ne bi zlezel v gubice in ga ne bi bilo treba utrjevati s pol kilograma brezbarvnega pudra v prahu. To je gotovo stvar, ki najbolj manjka v mojem lepotnem asortimanu, kljub temu, da letno stestiram deset ali več različnih korektorjev.

So ti takšne »tag« vsebine všeč? Če si blogerka, te seveda pofočkam, da ga izpolniš tudi sama – vedno rada vidim, kaj je na listah želja drugih! Do naslednjič, ostani čudovita!

2 Comments

 1. 16. 10. 2018 / 15:32

  Sem sicer premalo Gorenjke in dam več kot 20 EUR za šminko, a CT mi niso vredne tega denarja. 😀 LOV pa tudi jaz zelo pogrešam. 🙁

 2. 17. 10. 2018 / 21:56

  Ta tag mi je ša všeč! Morda celo posnamem video … hmmm …
  CT tudi meni ni ravno vredna. Lancome Berry Noir mi pa je recimo.
  Gosh ti toplo priporočam lip linerje in eye linerje. 😉
  UD paleta je res <3