Catrice Vinyl vs. Velvet limited edition kolekcija

Catrice vinyl vs. velvet kolekcija limited edition

Catrice Vinyl vs. Velvet je čudovita kolekcija, ki jo navdihuje nov trend kombiniranja mat materialov in tekstur v kombinaciji s sijočim vinilom in kovinskimi odtenki. V kolekciji je nekaj prekrasnih izdelkov, za katere komaj čakam, da jih dobim v roke. Kolekcija bo na voljo od 2. novembra v drogerijah Tuš, Muller, na spletni strani Click2Chic, na Licila.si in v Intersparu (Celje in Ljubljana). Danes ti predstavljam nekaj izdelkov, ki so pritegnili mojo pozornost.

Catrice vinyl vs velvet palete senčil

Dva četverčka senčil za oči (6,29€) bi rada sicer najprej videla v živo, vendar pa mi že na prvi pogled delujeta zelo zanimiva. Privlači me predvsem levi, imenovan Copper composition. Če so ti bolj všeč zemeljski toni, ti bo morda bolj pri srcu četverček na desni, imenovan Grunge In. Cena se mi zdi za Catrice kar visoka, vendar pa so zadnje čase veliko investirali v embalažo. Če so torej senčila dobro pigmentirana, bom vsekakor domov odnesla vsaj enega. Catrice vinyl vs. velvet lip duo

V kolekciji sta tudi dve šminki, ki pa nista povsem običajni. Gre za dvostranski šminki (5,69€) – na eni strani se nahaja klasična šminka s sijajem, na drugi pa mat prah, s katerim lahko spremeniš zaključek. Lahko jih uporabiš posamično ali skupaj za popoln mat zaključek na ustnicah. Mislim, da gre za zelo zanimivo idejo in verjetno bom tudi sama preverila, kako vse skupaj deluje.  Na voljo sta dva odtenka – Brown Either Or (levo) in  PaREDox (desno).

Catrice Vinyl vs. Velvet senčilo za oči in lička

Kot verjetno že veš, kupujem ogromno rdečil, čeprav jih ne uporabljam prav pogosto. Ne morem si pomagati, ker so mi pogosto najlepša stvar na policah. To senčilo za oči in obraz (4,29 €) je na voljo v odtenku Vinyl TailOrange. Zanima me predvsem, kako bi deloval na očeh – predstavljam si, da bi izgledal čudovit nanešen preko celotne veke!

Catrice vinyl vs velvet laki za nohte

Nenazadnje moram spregovoriti še besedo o super ideji, ki jo pri Catrice predstavljajo v njihovih vrstah lakov za nohte. Na voljo sta dve različni barvi – roza vijoličen Vinyl in bronast Velvet. Že barvi sta čudoviti, še bolj super pa je to, da lahko vsakega od teh odtenkov dobiš v različnih zaključkih – kovinskem mat zaključku ali svetlečem vinilnem zaključku. Ker sem bronast lak letos že izbrala v Catrice Brown Collection, bom sama verjetno posegla po roza-vijoličnem odtenku v mat zaključku, saj kakšnega podobnega v svoji kolekciji še nimam. Res kul ideja!

To so moji naj izdelki iz Catrice Vinyl vs. velvet kolekcije. Ne pozabi preveriti tudi, kaj se skriva v Essence trend edition collection Bootiful nights – moja izbira top izdelkov te čaka *tu*. Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish