Beautyful Bloggers Meetup 2017

Beautiful Bloggers MeetUp Nika Veger

Dan, ko se slovenske lepotne blogerke množično odpravimo na Beautyful Bloggers MeetUp, je eden tistih dni, ki se jih tekom leta najbolj veselim. Dan preživim s čudovitimi dekleti, od katerih so mnoge moje dobre prijateljice. Neskončno izrečenih besed, novosti na lepotnem tržišču, dobra hrana, odlična predavanja in izjemna energija vsi krasijo odlično organizirano konferenco. To leto je bil Beautyful Bloggers MeetUp organiziran že tretjič in vsekakor ga ne bi zamudila za nič na svetu. Hvala Niki (Beautyful Blog) za ves njen trud in za odlično izkušnjo. Zahvala gre tudi Petru Polesu, ki je skrbel za nemoten potek konference in nas tekom celotnega dne zabaval s svojimi domislicami in hitrim jezikom.

Danes ti želim pokazati, kaj se je tekom dne dogajalo in kakšna so bila moja občutja. Če želiš videti, kakšna darilca sem prinesla domov, pa se vsekakor oglasi na mojem blogu tudi jutri, da ti pokažem, kaj vse bom testirala v prihajajočih mesecih.

Beautyful Bloggers MeetUp ~ jutro

Melvita breakfast Beautyful Bloggers MeetUp

Že ob prihodu na konferenco nas je pozdravila Melvita. Organizirali so nam okusen in zdrav zajtrk, poskrbeli pa so tudi za osnovni paket njihovih izdelkov, ki so nam še kako prav prišli tekom dneva. Beautiful Bloggers MeetUp Irena Dezelak

Po kratkem klepetu je bil čas za prvo predavanje dneva. Irena Deželak nas je vodila preko naših čustev, ciljev in motivov za bloganje, govorila pa je tudi o odgovornosti, ki jo imamo kot blogerke do naših bralce in bralk. Podobna predavanja sem sicer že večkrat slišala, vendar pa me vedno zadanejo prav v srce, zato je bil to odličen začetek dneva.

Beautiful Bloggers MeetUp Tesa Jurjasevic

V kratkem pogovoru nam je  Tesa Jurjaševič povedala več o svoji izkušnji z bloganjem in o tem, kako je postati Vichy ambasadorka.

Beautiful Bloggers MeetUp Lena Gregorcic

Nato smo v drugi dvorani poslušale predavanje, ki ga je za nas pripravila Lena Gregorčič. Lenaje strokovnjakinja za SEO in nam je na konferenci letos predavala že drugič. Mislim, da je svoje delo opravila izvrstno – moj blokec je poln opomnikov, dodanih vprašanj in nalog, ki se jim moram v povezavi s svojim blogom bolj posvetiti

Beautiful Bloggers MeetUp Tjasa Deu

Jutranji sklop predavanj je sklenila uspešna slovenska YouTube ustvarjalka Tjaša Deu. V svoji predstavitvi nam je razložila osnove YouTube platforme, katera znanja in opremo potrebujemo ter kako naj se lotimo tovrstnega ustvarjanja. Zaupala nam je tudi nekaj super trikov, ki jih do sedaj nisem poznala. Glede na to, da se že kar nekaj časa odločam za začetek svojega YouTube kanala, je bilo morda prav to predavanje tisto, kar potrebujem.

Beautyful Bloggers MeetUp ~ kosilo in lepotna tržnica

Beautyful Bloggers MeetUp Avon

Po jutranjih predavanjih je bil čas za kosilo in pop-up tržnico s sponzorji konference. Spodaj te čaka kar nekaj fotografij, sama a se želim zahvaliti sponzorjem, ki so nam res pripravili zanimive stojnice in privlačna darila. To so: L’Occitane (predstavljali so Terre de Lumiere linijo s toaletno vodo), Ars Florae Gardenia (ki so čudovito okrasili prostor in nam podali tudi nekaj namigov, kako dom okrasiti v prihajajočih prazničnih dneh), Afrodita (z novo linijo izdelkov s sivko), Avon (z linijo Mark), Fidimed (s predstavitvijo prehranskih dopolnil), Honor (z novim Huawei 9), Licila.si (z znamko MakeUp Revolution), Lotique (z novo linijo ličil), Medex (s Kolagen Lift and BeeSecret), Philips (z Lumeo), Rauch (s svežimi sokovi, ki so nam pomagali ohranjati energijo skozi cel dan), S.Oliver (z novo SoPure linijo parfumov), Smile Concept Store (ki odpira novo trgovinico na Trubarjevi cesti v Ljubljani!), Vivaderm (s kremami in serumi Caudalie), The Body Shop (ki zelo kmalu odpira trgovinico tudi v Soveniji) in Yankee Candle (z novo božično linijo sveč).

Tu je še nekaj fotografij s pop-up tržnice!

Beautyful Bloggers MeetUp ~ popoldne

Beautiful Bloggers MeetUp Petra Arula

Po vsej tej zabavi (in hrani) je bil čas, da spet vklopimo svoje možgane. Za začetek smo poslušale predavanje Petre Arula, ki nam je pomagal obnoviti znanje slovnice. Menim, da je slovnična pravilnost zapisov izredno pomembna, zato sem v svoj blok napisala kar nekaj opomb in pravil, na katera morda občasno pozabim.

Beautiful Bloggers MeetUp Aikon Academy

Nina Glamuzina Krajnc iz Aikon Akademije nam je podala svoje mnenje o negi kože obraza in mitih, ki jo obkrožajo. Čeprav sem se tega predavanja izredno veselila, od njega žal nisem odnesla kaj dosti. Še vedno pa je Nina podala nekaj iztočnic, ki so vredne razmisleka.

Beautiful Bloggers MeetUp Monika Horvat

Monika Horvat iz agencije Kuka nam je predavala o spletnem trženju. Ker nas večina šele razmišlja o tem, da bi začele bolj resno promovirati sebe in svoje delo, je bilo to predavanje zelo zanimivo. Z Moniko bomo imele v prihajajočih tednih možnost spregovoriti tudi 1-1, česar se sama izredno veselim. Zadnje predavanje dneva je potekalo v obliki okrogle mize. Nika Erčulj, Sonja Merljak Zdovc, Sandra Bašič Hrvatin in Ula Furlan so spregovorile o odgovornosti blogerjev in drugih zanimivih temah, ki se nas dotikajo vseh in o katerih bomo morale blogerke v prihodnosti resno razmisliti.

Gabi Parokeets best blogger Beautyful Bloggers MeetUp

Uradni del dne je bil že skoraj končan, sledile so le še podelitve nagrad Beautyful Bloggers Awards. Vsako leto lepotne blogerke glasujemo za najboljše in najbolj inovativne izdelke in znamke preteklega leta. Če izdelek ali znamka prejme vsaj tretjino glasov, se mu podeli nagrada v določeni kategoriji. Letos so bili zmagovalci:  Olaplex (najboljši izdelek za lase), C20 Tetraforce (najboljši izdelek za nego obraza), Terre De Lumiere izdelki za telo L’Occitane (najboljši izdelki za nego telesa), S.Oliver for her (najboljša dišava), Licila.si (najboljša spletna trgovina), The Ordinary by DECIEM (najboljša lepotna inovacija), Afrodita (najboljša slovenska znamka) in Stillmark (najboljše sodelovanje z lepotnimi blogerkami). Vsako leto blogerke med sabo izberemo tudi tisto, ki resnično izstopa, in jo nagradimo z laskavim nazivom Lepotna blogerka leta. S ponosom lahko povem, da je letos nagrado dobila Gabi z bloga Parokeets – moja dobra prijateljica in čudovita oseba, ki si nagrado vsekakor zasluži!

Tu je še nekaj fotografij s podelitve nagrad.

Beautyful Bloggers MeetUp ~ večerna lepotna tržnica in zabava

Gelish Beautyful Bloggers MeetUp

Kljub temu, da je bilo uradnega dne konec, nas je čakalo še večerno lepotno razvajanje. Dvorana je bila ponovno polna stojnic in sponzorjev: Alterna Haircare (z znamkama Olaplex in Phyto), Med in mleko lasnim salonom (ki so mi čudovito uredili lase – fotografija te čaka v galeriji spodaj), Catrice (z novo linijo Caviar Gauche LE), Nelipot (z naravnimi deodoranti in Shverkaj izdelki), Gelish and Sisinger 21 (z Morgan Taylor laki za nohte), Le Couvent Des Minimes (ki nam je lahko noč zaželel z  Eau Sereine), Vichy (z linijo Slow Age) in Adria Media.

bloggers Beautyful Bloggers MeetUp (2)

Bilo je veliko pogovarjanja (najbrž pa tudi malo opravljanja), neskočno fotografiranja, šampanjca in vsega drugega, kar sodi poleg h tovrstnim dogodkom. Na koncu dne sem komaj še stala, vendar pa so bile moje misli polne pozitivne energije in navdušenja. Z navdušenjem čakam Beautyful Bloggers MeetUp v letu 2018!

Tu je še nekaj fotografij večernega lepotnega razvajanja in družabnih utrnikov.

Več o konferenci si lahko ogedaš na YouTube pri Gabi *tukaj* in Maji *tukaj*, o njej pa lahko prebereš več pri Metki *tukaj* in Ani *tukaj*. Čudovita dekleta, čudovite objave.

Ne pozabi na jutrišnjo objavo o darilih, ki smo jih prejele na konferenci. Do takrat, ostani čudovita!

 

 

This post is also available in: enEnglish

5 Comments

 1. 12. 11. 2017 / 14:46

  Krasen povzetek čudovitega dogodka. ? Hvala, bejbi! Tvoje zaupanje mi veliko pomeni. ?

 2. 12. 11. 2017 / 16:51

  Čudovit povzetek dogodka 🙂

 3. 12. 11. 2017 / 21:22

  Super napisano, Maša! Res mi je žal, da mi je letos služba preprečila druženje z vami. Vidim, da ste se imele fantastično. V vsakem primeru pa komaj čakam, da se vidimo prihodnje leto! ❤

 4. 12. 11. 2017 / 22:30

  Super objava! Že iz zapisa se da razbrati, da je to dogodek, katerega se moraš udeležiti. Komaj čakam drugo leto. <3

  xx

 5. 13. 11. 2017 / 17:11

  Tudi meni se letos ni uspelo udeležiti konference ampak drugo leto pa sigurno ker se vidi da ste uživale 🙂