Beautyful Bloggers MeetUp- darilca, ki jih bom testirala v prihodnjih mesecih

Beautyful Bloggers MeetUp presents

Včeraj sem bojavila dolg zapis o vsem, kar se je dogajalo na Beautyful Bloggers MeetUp, največji konferenci lepotnih blogerk v Sloveniji. Tisti zapis lahko najdeš *tu*. Tudi darila sem že pokazala v Insta Live videu, vendar pa ti jih danes pokažem še enkrat, če si slučajno video predstavitev zamudila. Mnogo od teh izdelkov bom v prihajajočih mesecih testirala, nekaj pa jih bom podarila v nagradnih igrah – na te bodi torej vsekakor pozorna. Predstavitev sponzorjev in daril v objavi je v naključnem vrstnem redu. Kot posebno darilce pa so nekateri priložili tudi kodo zate, ki jo lahko uporabiš pri svojem nakupu – tudi te kode te čakajo v objavi.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #1 – L’Occitane

Terre de Lumiere L'Occitane Beautyful Bloggers MeetUp

L’Occitane nam je podaril svojo novo toaletno vodo Terre De Lumiere iz nove božične kolekcije. Originalni Terre De Lumiere parfum mi ni preveč všeč, saj se mi zdi premočan zame, ta dišava pa je veliko bolj sveža. Prijazno so nam natisnili tudi magnetke z našimi fotografijami – svoje blogerske prijateljice bom tako lahko imela vedno pred očmi.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #2 -Aikon Academy

Aikon Wrinkle Catcher 3 in 1 Beautyful Bloggers MeetUp

Darilo Aikon Akademije je bil Aikon Wrinkle Catcher 3 in 1. Še vedno ne vem točno, kaj naj bi to bilo, saj na škatlici piše, da gre za dnevno vlažilno kremo, vendar pa vsebuje silikone in retinol, zato mi nekaj daje misliti, da to ni izdelek za dnevno nego, sploh pa ne krema. Vsekakor bom poročala, ko ugotovim kaj novega.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #3 – Alterna Haircare & Olapley & Med in mleko salon

Caviar Anti Aging hair care Olaplex Beautyful Bloggers MeetUp

Od nekdaj sem navdušena nad dobrimi izdelki za nego las, zato tudi sama obiskujem salon, kjer uporabljajo izdelke Olaplex. V lični torbici smo prejeli cel kup izdelkov iz Alterna Caviar Anti-aging linije, poleg tega pa še Olaplex #3 za domačo uporabo. V salonu Med in mleko lahko preizkusimo tudi nego z Olaplex #2. Glede na to, da je to izdelek, o katerem se dosti govori zadnje čase, bi bilo morda zanimivo, da jo preizkusim in o njej poročam – bi te to zanimalo?

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #4 –  Ars Florae Gardenia

Melvita breakfast Beautyful Bloggers MeetUp

Ars Florae Gardenia so celotno konferenco naredili resnično posebno s čudovitimi aranžmaji in dekoracijo dvoran. Tudi sicer je to moja najljubša cvetličarna, predvsem med prazniki, zato sem še s toliko večjim veseljem poslušala, kaj so imeli za povedati o trendih letošnjih praznikov. Na žalost sem svojo rožico pozabila pri njih, tako da vam je ne morem pokazati, vendar pa večina pri meni ne preživi in ji bo lepše pri prvotnih lastnikih. Ne glede na to – hvala, Gardenia!

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #5 – Afrodita Cosmetics

Afrodita Salt Scrub body souffle Beautyful Bloggers MeetUp

Afrodita je ponovno domov odnesla nagrado za najboljšo slovensko znamko, s čimer se 100 % strinjam. Svojo ponudbo ves čas nadgrajujejo, njihova Afrodita Professional linija pa je polna čudovitih izdelkov, zaradi česar lahko izdelke za nego kože redkeje naročam iz tujine, saj veliko izdelkov, ki jih potrebujem, najdem tudi pri njih. Podarili so nam nov solni piling in sufle za telo z arganovim oljem in eteričnim oljem sivke, poleg tega pa tudi mleko za telo z jojobinim oljem in karitejevim maslom. Lansko leto so imeli sufleje z vonjem jagode. Porabila sem dva, tako da se tudi pri novi liniji veselim testiranja.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #6 – Avon

Avon hand cream nail polish Beautyful Bloggers MeetUp

Avon nam je podaril nekaj njihovih novosti in najbolje prodajanih izdelkov – kremico s karitejevim maslom, lak za nohte 7-v-1 (tu bo potrebnega nekaj raziskovanja) in pa čudovito senčilo za oči, ki bo nadvse primerno med prihajajočimi prazniki.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #7 – Essence & Catrice

Essence Catrice Beautyful Bloggers MeetUp

Paketek od Essence & Catrice smo prejele že pred konferenco, da bi bile na pomembni dan lahko kar najbolj urejene. Veselim se sestiranja Time to wake up maske v lističu, Essence Chrome rdečilo je čudovito, prav tako pa tudi mat šminka Catrice, ki sem jo dejansko nosila na dan konference.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #8 – Fidimed

Fidimed Beautyful Bloggers MeetUp

Fidimed nam je podaril cel kup njihovih prehranskih dopolnil, da bomo ostale zdrave tudi v mrzlih zimskih dneh. Še posebej se veselim testiranja MultiQplatinum, imam pa tudi že super izkušnje z ImmunoGranom. Ta ti bo pomagal takoj, ko začutiš, da se te loteva prehlad, pa tudi (pro tip), v kolikor se zjutraj zbudiš z mačkom. Pri Fidimedu so zate pripravili tudi kodo za popust: med 10.11. in 30.11.2017 lahko s kodo sledKnSvB na njihovi spletni strani izkoristiš 10 % popust na kateri koli izdelek.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #9 – Honor

Sama sem zvesta pripadnica plemena android uporabnikov in čeprav sem upala, da se mi bo uspelo ustaviti pri Honor pop-up stojnici in sodelovati v nagradnem žrebanju za nov Huawei 9, mi je na koncu zmanjkalo časa. Kljub temu hvala Honor za sodelovanje na konferenci in za čudovito nagrado, ki jo bo prejela ena od kolegic blogerk.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #10 – Licila.si & MakeUp Revolution

Makeup Revolution Flawless 4 Beautyful Bloggers MeetUp

Spletna trgovina Licila.si in Make-up revolution sta nam podarila dva izdelka: Flawless 4 paleto senčil za oči in tekoči osvetljevalec. Sama te znamke ne uporabljam, tako da bom oba podarila v nagradni igri – kmalu! Želim pa poudariti sledeče: če te znamka veselim, ne vidim problema, da si tudi sama kaj privoščiš. Tudi pri Licila.si so pripravili kodo zate: s kodo BBMULJ lahko do konca 2017 dobiš 20 % popusta na vse MakeUp Revolution izdelke!

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #11 – Lotique

Lotique make-up foundation primer eyebrow Beautyful Bloggers MeetUp

Te Lotique vrečke sem bila res vesela, saj sem v njej takoj videla izdelke za obraz. Veselim se testiranja tekoče podlage Flawless Foundation in primerja (oba sta na silikonski osnovi, če te to zanima). Prejeli smo tudi čudovito metalik senčilo in maskaro za obrvi, ki vedno pride še kako prav. .

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #12 – Medex

Medex Kolagen Lift Beautyful Bloggers MeetUp

Če me poznaš, potem veš, da imam globoko ljubezensko razmerje z znamko Medex. To leto so nam podarili njihov Kolagen Lift, ki ga bom vsekakor uporabila, že drugo leto zapored pa so nas opremili tudi s perfektnim blogerskim rokovnikom! Ta vsebuje toliko različnih kategorij, ki so uporabne samo za blogerje, da sploh ne morem razložiti, kako sem ga vesela. Upam, da drugi sponzorji ne bodo preveč užaljeni, vendar je to verjetno darilo, ki sem ga bila najbolj vesela. Tudi pri Medexu imam zate kodo za nakup: s kodo XQ22Y2GN dobiš 15 % popust na vse izdelke (tudi kolagene in BeeSecret linijo) v njihovi spletni trgovini!

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #13 – Melvita

Melvita oil hand cream Beautyful Bloggers MeetUp

Melvita vedno nadvse skrbno in pozorno pripravi njihova darilca tako, da so kar najbolj uporabna. Dobile smo čudovit (svetlikajoč!) blokec, ki sem ga začela uporabljati že med konferenco. Poleg tega je vrečka, ki smo jo prejele že zjutraj, vsebovala tudi rožno vodico, pilico za nohte, kremo za roke in robčke, torej same nadvse uporabne zadeve. Zadnja dva dni uporabljam tudi Melvita Zlato olje za lase, obraz in telo in vse kar lahko rečem je, da lahko o njemu kmalu pričakuješ objavo!

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #14 – Nelipot

Nelipot Shverkaj Masha Lajf Beautyful Bloggers MeetUp

Pri Nelipotu smo lahko darila izbrale same, kar se mi zdi odlično, saj nam niso vsem všeč iste stvari. Tako bom sama testirala Shverkaj za bolj bele zobe, Masho (konopljino mazilo, ki sem ga seveda morala izbrati že zaradi imena) in Lajf, ki je pravzaprav moški deodorant, vendar mi diši čudovito. Mislim, da trenutno ti izdelki še niso na voljo za nakup, zato se veselim, da ti jih bom lahko predstavila in poročala, kakšni so se mi zdeli.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #15 – Philips

Še ena stojnica, do katere nisem uspela priti, je tista, na kateri je Philips predstavljal svojo novo Lumeo. O njej bom vsekakor skušala dobiti več informacij, v kolikor te te zanimajo. Škoda, Philips – upam, da nam uspe naslednje leto!

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #16 – Rauch

Rauch nas je že po prvem delu predavanj založil s svojimi naravnimi smoothiji, ki so bili lično pakirani v zanimivo vedrce. Žal, žal je moje vedro ostalo nekje na konferenci in še vedno držim pesti, da morda v prihodnjih dneh najde pot do mene. Ne glede na to je Rauch poskrbel, da smo lažje in na zdrav način premostile čas med zajtrkom in kosilom in nas napolnil z energijo, za kar se jim vsekakor zahvaljujem!

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #17 – S.Oliver

S.Oliver So Pure for her Eau de Toilette Beautyful Bloggers MeetUp

S.Oliver nam je prijazno podaril njihovo novo žensko dišavo So Pure. Vonj mi je všeč, vendar pa moram priznati, da mi je še bistveno bolj dišala moška verzija iz te kolekcije, ki jo vsekakor moram poiskati in kupiti!

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #18 – Smile Concept Store

Smile Concept Store Beautyful Bloggers MeetUp

Smile Concept Store ve, kaj dekleta rada počnemo – nakupujemo, seveda! Zato so nas obdarili z darilnim bonom, ki velja v njihovi trgovinici v Ljubljani ali v spletni trgovini. Poleg tega smo dobile tudi zanimivo zapestnico, ki ti pomaga izpolniti željo. Res me zanima, če bo delovala, vendar pa moram najprej izbrati tisto ta veliko, čisto pravo željo, ki bo zapestnice vredna.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #19 – Sisinger 21 & Morgan Taylor

Morgan Taylor nail polish Beautyful Bloggers MeetUp

Sisi-nger 21 nam je podaril certifikat, ki ga lahko uporabimo za storitve pri negi nohtov. Poleg tega smo prejele tudi še podlak, barvni lak in nadlak znamke Morgan Taylor. Seveda se veselim preizkušanja, saj vedno iščem nove znamke lakov za nohte, ki bi se lepo obnašale na mojih ubogih nohtih.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #20 – Caudalie / Vivaderm

Caudalie Vine Activ serum Beautyful Bloggers MeetUp

Poleg kupa testerjev (ki so vedno uporabni!) sem od Caudalie prejela tudi novi Vine[activ] serum proti gubam iz nove Caudalie linije z resveratolom. Takšnega izdelka še nisem testirala, zato me zanima, kako se bo obnesel.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #21 – Body Shop Slovenija

The Body Shop Slovenija matte lip liquid body butter Beautyful Bloggers MeetUp

Še malo, pa bomo tudi slovenke končno dočakale Body Shop! Na konferenci smo lahko pokukale v njihovo božično kolekcijo in lahko ti zaupam, da se nam obeta marsikaj lepega. Domov smo poleg različnih testerjev prinesle tudi tekočo šminko in mini maslo za telo – moje je v vonju Vanilla Chai.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #22 – Vichy

Vichy Slow Age moisturizer Beautyful Bloggers MeetUp

Vichy nam je predstavil linijo Slow Age z SPF 30 proti prvim znakom staranja. Domov sem prinesla kremico in komaj čakam, da jo bom lahko preizkusila, pa ne samo zaradi čudovite embalaže. Poleg tega je Vichy MVP konference v kategoriji “udobje blogerk”, saj so nam že ob začetku predavanj podarili udobne blazine, ki so nam olajšale celodnevno sedenje na dokaj trdih stolih.

Beautyful Bloggers MeetUp sponzor #23 – Yankee Candle Slovenia

Yankee Candle Slovenija Beautyful Bloggers MeetUp

Še ena znamka, ki smo jo na Beautyful Bloggers MeetUp videli prvič, je Yankee Candle. Postavili so čudovito stojnico, ki nas je ponesla v praznični čas. Domov sem prinesla tri svečke iz njihove božične kolekcije, vendar dvomim, da bodo dočakale božič.

Mislim, da so bila vsa darila letos res super, dobro premišljena in komaj čakam, da jih vključim v svojo dnevno rutino, da ti bom o njih lahko natančneje poročala. Katero izmed vseh daril pa se tebi zdi najbolj privlačno? Javi mi v komentarjih! Do naslednjič, ostani čudovita!

 

This post is also available in: enEnglish

1 Comment

  1. 13. 11. 2017 / 16:07

    Jaz pa do MORGAN TAYLOR nisem prišla. Huda lakoholičarka. 😀