Catrice Kaviar Gauche LE ~ pregled in hitra ocena kolekcije

Catrice Kaviar Gauche collection

Običajno ti v takšnih objavah o novih linijah na naših policah pokažem samo tistih nekaj izdelkov, ki bi jih kupila tudi sama. Danes je sicer zgodba enaka, ampak v novi Kaviar Gauche kolekciji so zbrani samo takšnih izdelki, ki so mi resnično všeč – zato ti bom pač pokazala kar vse. Kot lahko vidiš iz zgornje fotografije, sem imela izdelke priliko na hitro preizkusiti tudi na Beautyful bloggers MeetUp pretekli teden in prav na podlagi mojega prvega vtisa sem se odločila, da kolekcijo predstavim tudi tebi.

Kaviar Gauche je ena najbolj modnih znamk v Nemčiji, najbolj pa so znani po svojih poročnih oblekah. To je že njihovo tretje sodelovanje s Catrice in menim, da je rezultat fascinanten – veliko zlate barve in izredni občutek za detajle je tisto, kar je najbolj pritegnilo mene. Veš, kako vedno govorim o tem, da se Catrice ves čas izboljšuje? No, ta kolekcija je le še en primer tega.

Catrice Kaviar Gauche LE – čopiči (čopiča za oči 4,29 €, čopiča za obraz 5,69€)

Catrice Kaviar Gauche brushes

Najprej ti želim pokazati čopiče. V kolekciji so štirje različni čopiči (od leve proti desni): čopič za osvetljevalec, čopič za veke, čopič za zabrisovanje in čopič za rdečilo in konturo. Delujejo mi čudoviti in z veseljem bi jih dodala svoji zbirki. Na konferenci sem jih imela možnost na hitro tudi preizkusiti, zato lahko potrdim, da so izredno mehki. Za to ceno ti jih vsekakor priporočam, če si na lovu za novimi, ugodnimi čopiči.

Catrice Kaviar Gauche LE – torbica za čopiče (6,29 €)

Catrice Kaviar Gauche brush roll

Pri nas je dobro torbico za čopiče težko najti. Sama imam že dve leti isto in moram priznati, da ne izgleda več najlepše. Ta torbica za čopiče iz kolekcije Kaviar Gauche je mišljena za dva večja in tri manjše čopiče, vendar mislim, da bi jih lahko najbrž vanjo spravila še več. Všeč mi je celoten izgled, še posebej pentlja. Barva morda ni najbolj primerna za potovanja, vendar pa gre seveda tu za rdečo nit celotne kolekcije.

Catrice Kaviar Gauche LE – četvorček senčil Sans Souci (6,29 €)

Catrice Kaviar Gauche eyeshadow palette

Čeprav me senčila v omejenih kolekcijah pri Catrice ne navdušijo čisto vedno, so ta v četvorčku Sans Souci vsekakor čudovita. S štirimi barvami lahko ustvariš vsakodneven ali večerni videz, iskreno povedano pa bi sama to paleto kupila že samo zato, da bi jo lahko gledala. Detajli cvetlic, odtisnjenih v senčke, so res nekaj posebnega. Je to morda najlepša paleta letošnjega leta?

Catrice Kaviar Gauche LE – osvetljevalec Eclat D’Or (6,29 €)

Catrice Kaviar Gauche highlighter

Ta osvetljevalec je ogromen – velik skoraj toliko, kot moja cela dlan. Čeprav sem si najprej rekla, da še enega ogromnega osvetljevalca letos res ne rabim, saj imam že Cubanito, pa sedaj vidim, da je Cubanita zlata, ta osvetljevalec pa vleče bolj proti rožnato zlatim odtenkom. Še en izdelek, ki me bo najbrž prepričal, ko bom stala pred stojalom v trgovini.

Kolekcija je od 8.11. na voljo v drogerijah DM, E. Leclercu Maribor, na spletnih trgovinah Click2Chic in Licila.si, v Spar CityPark Ljubljana, Mercator Hipermarketih s Catrice stojali, drogeriji Ilirija, parfumerijah Beauty World in drogerijah Muller. Si sama že zasledila izdelke – in si morda tudi kaj privoščila? Do naslednjič, ostani čudovita!

 

This post is also available in: enEnglish

3 Comments

 1. 14. 11. 2017 / 16:27

  Res je huda kolekcija. <3 Jaz bi imela čopiče in osvetljevalec. 😀

 2. 14. 11. 2017 / 17:04

  Teli čopiči so res hudi *_*. Mehki in lepi 🙂

 3. Patricija
  2. 12. 2017 / 17:54

  Res čudovita kolekcija! 🙂 Sama sem si privoščila čopič za senčila, torbico za čopiče ter osvetljevalec.