Project pan: Finish six by summer – uvod

Finish six by summer

Ja, še en projekt “porabi svoje zaloge” ali Project Pan, kot se temu reče v lepotni skupnosti. V kolikor nimaš pojma, o čem govorim, si lahko prebereš mojo objavo o Project pan 2018 *tukaj* – v njej najdeš tudi 10 ličil, ki jih želim porabiti v letošnjem letu. Ker mi gre na tistem projektu super, sem se odločila, da se lotim še enega, saj zaenkrat brez težav uporabljam vse te izdelke in še testiram nove, ki jih dobim ali kupim. Zakaj je pomembno, da ne nabereš preveč ličil in da jih sproti porabiš, si lahko prebereš *tukaj* v objavi, ki je že po enem tednu med najbolj branimi na mojem blogu nasploh.

Tu je torej Finish six by summer, ki ti ga predstavljam na prvi dan pomladi, zaključuje pa se prvi dan poletja, torej 21. junija. V projekt je, kot pove že ime, vključenih šest izdelkov, ki me spominjajo na poletje, za katere sem si zastavila, da jih v celoti porabim v treh mesecih, takrat pa bova videli, ali mi bo to tudi uspelo.

Vesela sem, da se projekta tokrat ne lotevam sama – spodbujali in bodrili se bova s Sandro, ki ustvarja blog Keep Calm and Wear Lipstick – njeno objavo najdeš *tukaj*. Tudi Sandra se je letos pogumno lotila svojih ličil in verjamem, da bova super TEAM – together we achieve more. Da pa ne dolgovezim preveč – tu je torej šest izdelkov, ki jih želim porabiti v prihodnjih treh mesecih.

Finish six by summer #1: The Body Shop Pink Grapefruit Body Mist

Finish six by summer

To osvežujočo vodico za telo sem že kar nekaj let nazaj kupila v ZDA in nimam pojma, zakaj je ne uporabljam bolj pogosto. Diši 100 % kot grenivka, vonj pa se ohrani nekaj ur. Cilj je, da jo porabim v celoti.

Finish six by summer #2: Illamasqua Gel Sculpt (Silhouette)

Finish six by summer

Ta bronzer v stiku je eden tistih izdelkov, ki so iz Look Fantastic Beauty Boxa romali naravnost v moj predal z “odvečnimi” ličili, saj se mi je zdel grozno temen – če pogledaš prvo fotografijo zgoraj, se lahko o tem prepričaš tudi v živo. No, v resnici je čisto normalen bronzer s hladilnim učinkom, ki ga bom z lahkoto porabila do konca – pravzaprav ga moram nanesti še malo več, kot bronzerja v kamnu, da se kaj pozna. Tudi tu je cilj izdelek porabiti do konca.

Finish six by summer #3: Marc Jacobs svinčnik za ustnice (deluxe sample)

Finish six by summer

Ta svinčnik sem prejela v enem tistih Sephora Favorites paketov kakšno leto nazaj. Odtenek Primrose je čudovit, sam svinčnik je mehak in predvsem dolgo obstojen. Na žalost je malo smotan, saj konica pada ven. To je delno razlog, da ga želim porabiti, saj prav zaradi te njegove napake le redko posežem po njemu.

Finish six by summer #4: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Finish six by summer

Ta Clarins lip gloss sem izbrala, ker sem kakšno leto nazaj kupila tri, vse tri preizkusila, nato pa nanje popolnoma pozabila. Zadnjič sem se nanje spomnila ob eni diskusiji v skupini Ljubim kozmetiko, ga poiskala in ugotovila, da je super gloss za vsakodnevno uporabo. Odtenek je nežno rožnat, nič posebnega in na ustnicah komaj opazen, formula pa je izredno nežna, mehka in hranljiva. Ta gloss bo živel v moji pisarni, zato mislim, da ga ne bo težko porabiti.

Finish six by summer #5: Essie lak za nohte

Finish six by summer

Glede na to, da izredno rada menjavam barve lakov za nohte, bo do konca porabiti celotno stekleničko laka Essie (Double Breasted Jacket) kar podvig. Po drugi strani pa manjka že pol stekleničke, kar priča o tem, da imam ta lak izredno rada. V spomladanskih dneh rada nosim svetlejše odtenke, ki me spominjajo na cvetje, in Double Breasted Jacket vsekakor sodi v to kategorijo.

Finish six by summer #6: Essence Hip Girls Wear Blue Jeans osvetlitveni kremni gel

Finish six by summer

O tem izdelku sem pisala v svojih najljubših izdelkih leta 2017 *tukaj*. Gel nanesem pod tekočo podlago, moji koži pa podari bolj svež videz, pri čemer se ne lesketam kot gozdna vila. To je izdelek, ki mi ga je od vseh najbolj škoda, vendar pa ga je še bolj škoda, da se pokvari in ga bom morala vreči v smeti.

To je torej mojih šest izdelkov, ki jih želim bom porabila do 21. junija. Misliš, da mi bo uspelo? Do naslednjič, ostani čudovita!

1 Comment