Dr. Organic linija z aktivnim ogljem – rezultati akcije Testiraj z mano

 

Dr. Organic linija z aktivnim ogljem

Pred nekaj meseci sem v objavi *tukaj* povprašala, ali bi kakšna od bralk želela z menoj testirati Dr. Organic piling z aktivnim ogljem. Izmed vseh, ki ste se prijavile, sem izbrala Katjo, ki si je želela preizkusiti, kako se bo piling obnesel na njeni nečisti koži. Danes s teboj delim njeno in svoje mnenje, poleg tega pa ti iz linije priporočam še dva druga izdelka.

Dr. Organic linija z aktivnim ogljem piling

Katja o Dr. Organic pilingu z aktivnim ogljem pravi sledeče:

“Moja koža je problematična z zelo razširjenimi porami in nisem še našla veliko produktov, ki bi mi res zelo ustrezali. Ker še nisem uporabljala izdelkov z aktivnim ogljem, sem se veselila preizkušanju. Piling sem uporabljala zvečer 2 krat tedensko. “Masaža” obraza je prijetna, kljub temu da malenkost bolj čutiš prisotna zrnca kot v nekaterih drugih pilingih. Meni osebno ni globinsko očistil pore je pa obraz vseeno dobro očistil in po uporabi je bila koža prijetna na otip. Res da so mi podobne učinke dajali tudi kakšni cenejši izdelki, ampak zaradi svojih naravnih sestavin se bo Dr. Organic face scrub zagotovo velikokrat znašel v moji košarici.”

Sama moram reči, da se z njeno oceno praktično v celoti strinjam. Mislim, da piling ni revolucionaren, je pa prijeten za uporabo. Sama sem ga uporabljala še nekoliko redkeje kot Katja, morda dvakrat mesečno. Koža je bila po uporabi prijetno sveža, kar tudi pričakujem od mehanskih pilingov. Mislim, da je resnično njegova največja prednost pred podobnimi, a cenejšimi izdelki, njegova naravna sestava.

Dr. Organic linija z aktivnim ogljem šampon balzam

Izmed vseh ostalih izdelkov, ki sem jih testirala, sta me osebno daleč najbolj navdušila Dr. Organic šampon in balzam z aktivnim ogljem. Namenjena sta mastnemu lasišču in lasem, kar pomeni, da sta bila ravno pravšnja zame. Všeč mi je bil čistilni učinkek – po uporabi šampona sem imela res občutek, da so z mojega lasišča in las odstranjeni vsi ostanki raznoraznih suhih šamponov, olja za lase in podobnih stvari, ki jih redno uporabljam. Prav tako me je tokrat prijetno presenetil balzam (tisti iz Dr. Organic linije čajevca me je pustil hladno), ki je moje lase lepo nahranil.

Poročam lahko tudi, da je šampon zadnje tedne uporabljal moj dragi in ga prav tako zelo pohvalil. Tudi sicer se je precej navdušil nad Dr. Organic izdelki, ta linija pa mu je (morda tudi zaradi embalaže?) očitno zares pisana na kožo.

Dr. Organic izdelke lahko kupiš v trgovinah DM in Tuš drogerijah po celotni Sloveniji. Če boš kaj testirala, me bo zanimalo tudi tvoje mnenje o izdelkih! Do naslednjič, ostani čudovita <3

1 Comment

  1. Katja
    23. 7. 2018 / 19:18

    Malo zamujam s komentarjem..
    Ampak še enkrat najlepša hvala za možnost testiranja 🙂