Finish six by summer Project pan – finale!

Finish six by summer project pan

Zadnje tri mesece sem se skupaj s Sandro z bloga *Keep Calm and Wear Lipstick* potila in obupovala nad šestimi izdelki, ki sem jih do današnjega dne želela porabiti do konca. No, v bistvu precej pretiravam, saj sem za projekt izbrala šest izdelkov, ki so mi bili že prej všeč, vendar pa sem nanje prepogosto pozabila in sem jih želela porabiti, preden bi se pokvarili. Če želiš, lahko uvod prebereš *tukaj*, danes pa predlagam, da pogledava, kako mi je šlo?

Finish six by summer #1: The Body Shop Pink Grapefruit Body Mist

Finish six by summer project pan The body Shop grapefruit mist

Brez večjih težav sem porabila skoraj tri četrtine te stekleničke in nakup bom vsekakor ponovila. Vodice The Body Shop so izredno prijetne za osvežitev – sama sem jo najpogosteje nanesla popoldne, ko sem se po delovniku preoblekla v kaj bolj udobnega, odstranila ličila, se počesala in tako dalje. Tako me je vonj spremljal celo popoldne. Če slučajno nisi zasledila: The Body Shop danes v Supernovi odpira vrata fizične trgovine, ponujajo pa odlične akcije in ugodnosti, tako da ti čim prej priporočam obisk!

Finish six by summer #2: Illamasqua Gel Sculpt (Silhouette)

Finish six by summer project pan Illamasqua gel sculpt

Še en izdelek, ki mi ni povzročalse ni prevelikih težav, je Illamasqua Gel sculpt. Gre za kremni bronzer oziroma konturo s hladilnim učinkom. Porabila sem ga do roba, torej do tam, kjer me ob nanosu praska plastika, kot pa lahko vidiš, bi ga ven lahko s čopičem dobila še kar nekaj. Moj največji problem s kremnimi izdelki je, da ponavadi po tekoči podlagi nanesem puder v kamnu in povsem pozabim na kremne izdelke, potem pa je že prepozno. To je tudi glavni razlog, da mi izdelka ni preveč žal in nakupa ne bi ponovila.

Finish six by summer #3: Marc Jacobs svinčnik za ustnice (deluxe sample)

Finish six by summer project pan Marc Jacobs lip liner

Če iščeš svinčnik za ustnice, ki se z njih ne bo premaknil ure in ure, potem je to svinčnik zate. Porabila sem ga do konca, in to precej hitro, zato bi bila tudi cena za polno velikost glede na količino precej zasoljena. Formula je suha, kar pomeni, da bo tvoje ustnice “potegnila skupaj”, zato ni preveč prijeten za uporabo, ampak – to je cena obstojnosti. Ne bi ponovno kupila, deloma zaradi cene, deloma zaradi neprijetnega občutka ob uporabi.

Finish six by summer #4: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Finish six by summer project pan Clarins lip Perfector

V tej tubi je ostalo morda še za tri, štiri uporabe Clarins Lip perfectorja. Pri uporabi šmink in sorodnih izdelkov sem grozljivo slaba, saj jih pozabim nanesti, če le nimam kakšnih sestankov, ne grem ven z mojimi dekleti ali kaj podobnega. Ta lip gloss sem tako odnesla v službo, ga postavila točno zraven miške in se na ta način spomnila, da sem ga uporabila dvakrat ali trikrat med delovnikom. Imam še dve tubi, saj je bil del seta, potem pa ga ne bom več kupila, saj za to ceno ni popolnoma nič posebnega.

Finish six by summer #5: Essence Hip Girls Wear Blue Jeans osvetlitveni kremni gel

Finish six by summer project pan Essence illuminator

Čudovit, čudovit gel za osvetljevanje obraza sem porabila v manj kot mesecu dni. Gel sem običajno nanesla preko celotnega obraza in v kombinacijo skupaj s tekočo podlago je mojemu obrazu dal svež, naraven videz. Zelo, zelo mi je žal, da ga ni všeč, zato že iščem nadomestilo, saj je šlo za LE izdelek. Vsekakor bi ga ponovno kupila.

Finish six by summer #6: Essie lak za nohte

Finish six by summer project pan Essie Double Breasted Jacket

Že vnaprej sem nekako slutila, da je ta izdelek v okviru mojega Project Pan-a obsojen na propad. Rada testiram vse nove izdelke (zato tudi pišem blog, doh), ampak še bolj kot ene in iste paletke se naveličam ene in iste barve nohtov, poleg tega pa Essie Doublle-Breasted Jacket ni najbolj primerna barva za v poslovno okolje. Kljub temu, da sem ga uporabila za kakšnih 10 manikur, se uporaba komaj kaj pozna. Formula se je precej zgostila, zato je nanos težji, kot sem navajena od Essie lakov. All in all: Essie gre, žal, v smeti.

Kako mi je torej šlo? Popolnoma ali skorajda v celoti sem porabila kar pet od šestih izdelkov. Skupna vrednost porabljenih izdelkov je približno 73 €, kar pomeni, da je to 73 €, ki jih nisem vrgla čez okno v obliki pokvarjenih ličil, ampak sem jih dejansko porabila. Kot sem že večkrat povedala, se letos res poskušam soočiti s svojo mnogo, mnogo preveliko zbirko ličil in tista, ki so mi všeč in v katerih uživam, tudi uporabljati. Pogosto je to težko, sploh glede na to, da hkrati ves čas testiram nove izdelke, vendar pa mi gre precej dobro – kako dobro, pa ti bom povedala šele decembra 😉

Ne pozabi preveriti tudi, kako je šlo Sandri v najinem projektu – njeno objavo najdeš *tukaj*. Zaupam ti lahko tudi, da že danes začenjam z novim “sezonskim” Project pan projektom, o katerem boš več izvedela prav kmalu!

Do naslednjič, ostani čudovita!

This post is also available in: enEnglish

1 Comment

  1. 21. 6. 2018 / 18:30

    Waau, Maša, ti si dobesedno razturala. <3 Res ti je šlo več kot odlično. Mislim, da so tebi project pani pisani na kožo.
    Sva pa zdaj ugotovili, da poraba laka za nohte niti približno ni tako simple, kot morda izgleda. 😀 Sicer pa je važno, da sva se trudili in poskušali čim več porabiti – tudi to šteje! 🙂
    Sem že radovedna, kako ti bo šlo v novem sezonskem projektu, obenem pa držim pesti zate in ti želim veliko uspeha pri porabljanju.

    Suuper mi je blo sodelovati s tabo in zelo bi bila vesela, če kdaj v bližnji prihodnosti spet kaj podobnega ponoviva. <3