Nivea Sun Protect & Bronze ~ za zdravo poletje brez skrbi

Nivea SUN Protect & Bronze

Vsako leto težko, težko čakam poletje. Sovražim mraz, plundro, kratke dneve brez sonca in debela oblačila. Ko pride poletje, čas za druženja na prostem in za prvi skok v morje, lažje zadiham in vsako leto z veseljem načrtujem dopuste, druženja, piknike in vse, kar sodi k vročim dnem. Seveda ne gre tudi brez nakupa izdelkov za zaščito pred sončnimi žarki. Izdelke za zaščito obraza uporabljam skozi celo leto, po izdelkih za telo pa posežem le takrat, ko ga dejansko nastavim sončnim žarkom.

Nivea SUN Protect & Bronze

Že leta uporabljam skorajda izključno Nivea izdelke in tudi letos ne bo nič drugače. V preteklih letih sem uporabljala linijo Nivea Sun Protect & Refresh. Ta mi je bila izredno všeč zaradi enostavnega nanosa v spreju na potisni plin, pa tudi zaradi hladilnega učinka. Tudi za letos imam pripravljeni dve steklenički, saj je to najhitrejši način, da lahko hitro poskrbim za zaščito kože najljubšega v tistih nekaj minutah, ko ne lovi malega M-ja po plaži.

Nivea SUN Protect & Bronze

Sama bom letos uporabljala nove Nivea SUN izdelke iz Protect & Bronze linije za zdravo zagorelo polt in z novo tehnologijo proti madežem na oblačilih. Ker sem poleti rada v belem, vsako leto uničim vsaj nekaj oblačil s tistimi sivo-rjavimi madeži, ki so posledica učinkovitih UVA in UVB filtrov v sončnih kremah. Nivea je sedaj razvila formulo, s katero se madeži, ki jih UV filtri puščajo na oblačilih, lažje izperejo!

Kot vedno je tudi nova Nivea SUN Protect & Bronze linija na voljo v različnih teksturah in oblikah nanosa. Osebno najraje uporabljam sprej (200ml, ZF 20 12,49  € in ZF 30 14,49 €), na voljo pa je tudi losjon (200ml, enake cene kot za spreje) in olje (200ml, ZF 20 10,49 € in ZF 30 11,49 €). Spreji so mi pri nanosu sončne kreme najbližje, saj je nanos bolj enakomeren, hitrejši, krema pa se hitreje vpije. Običajno nanesem dva sloja – prvega že v hotelu ali vikendu, preden se odpravimo do plaže, drugega pa še na plaži kakšne pol ure, preden se odpravim v morje ali na sonce. Ne pozabi, da je potrebno kreme z zaščitnim faktorjem redno nanašati in prvi jutranji nanos ni dovolj za ves dan.

Nivea SUN Protect & Bronze

Poleg klasičnih izdelkov z novo tehnologijo proti madežem pa Nivea SUN letos predstavlja tudi izdelke za intenzivno porjavelost. Ti vsebujejo izvleček karotena in obljubljajo dolgotrajno in enakomerno porjavelost kože. Tudi to so na voljo losjoni ter olja, tako da si lahko izbereš obliko, ki jo imaš najraje. Ne pozabi pa, da so ti izdelki, ki se uporabljajo skupaj s sončnimi kremami z visokim zaščitnim faktorjem (ZF), ne namesto njega – kar nekaj jih namreč zaščitnega faktorja sploh ne vsebuje, spet drugi izdelki iz te linije pa imajo le zaščitni faktor 6, kar nikakor ni dovolj, ne glede na to, kdaj se soncu izpostavljaš.

Eno stekleničko Nivea SUN Protect & Bronze losjona za intenzivno porjavelost z ZF 6 imam tudi za eno izmed vas! Obišči moj Instagram (@low_maintenance_beauty), poišči fotografijo izdelka na moji časovnici in drži pesti, da morda v petek, 15.6. izmed vseh sodelujočih izžrebam prav tebe! Do naslednjič, ostani čudovita!