DOBRODELNA NAGRADNA AKCIJA 2023

Četrta božična dobrodelna nagradna akcija in že šesta dobrodelna nagradna akcija nasploh je končno tu! Hvala vsem, ki boste tudi v letošnjem decembru naredili nekaj dobrega za tiste, ki v življenju nimajo toliko sreče, pa naj bodo to otroci, starostniki, tisti, ki so jih prizadele bolezni, poplave ali kdo drug. Pomembno je, da delimo in v dosedanjih akcijah smo zbrali že več kot 10.000 evrov. Prepričana sem, da lahko tudi letos naredimo veliko dobrega. Odziv podjetij in posameznikov, ki so prispevali nagrade za letošnjo dobrodelno nagradno akcijo, je bil neverjeten – skupaj vas čaka več kot 90 daril v skupni vrednosti krepko čez 2.000 EUR. Vem, da ne donirate zaradi daril, vendar pa se mi zdi lepo in prav, da se dobro z dobrim vrača in naj bo to le dodatna motivacija, da naredimo nekaj res dobrega!

Dobrodelna akcija poteka povsem enostavno. Sam-a si izbereš dobrodelno društvo ali organizacijo po svoji izbiri ter prispevaš sredstva neposredno njim (preko SMS-ov na 1919 ali neposredno z donacijo na TRR). Potem ti preostane le še, da narediš posnetek zaslona svoje donacije, na katerem je jasno vidno tvoje ime, datum donacije in višina zneska ter mi to na Instagramu (masa.muster) pošlješ v ZS. Jaz te za vsak doniran evro v žreb za nagrade uvrstim enkrat. Povedano drugače, z vsakim doniranim evrom si kupiš eno srečko za žreb daril, ki so jih prispevala podjetja, hkrati pa jaz nimam nobenega opravka z denarjem ali direktnim zbiranjem sredstev, kar me v resnici precej osrečuje.

Za sodelovanje v akciji veljajo vse donacije, ki bodo opravljene med 3.12. od 21h dalje in 16.12. do 23:59. Ne upoštevajo se donacije, opravljene pred ali po tem datumu in uri. Izjema temu pravilu so le potrdila za nakupe znotraj dobrodelnih akcij Trije zimski botri, Uresniči željo ter Božiček za en dan. Tudi te račune mi pošljete v ZS, pri čemer mora biti jasno vidno, kaj na računu je bilo kupljeno za ta namen ter datum nakupa.

Ker spremljanje mojega inboxa na Instagramu v dobrodelnih akcijah vzame veliko časa in energije, običajno vsa sporočila odprem le 1x dnevno in vse podatke vnesem neposredno v svoj Excel. Zato je tudi z vaše strani potrebnega nekoliko potrpljenja, medtem ko čakate mojo potrditev, da sem zabeležila vašo donacijo.

Žreb nagrad bo potekal na mojem profilu preko IG live (v živo) 17.12. ob 21h. Vsak posameznik lahko zadene le eno nagrado. Dobrodelna nagradna akcija ni povezana s Facebookom ali Instagramom.

Zdaj pa je edino prav, da si pogledamo tudi, kdo so čudovita podjetja in posamezniki, ki verjamejo v dobroto in želijo delati dobro! Spodaj so našteti po abecednem vrstnem redu (edino fer, kajne?).

I. ALILAN

Alilan je mikro slovensko podjetje, ki se ukvarja z ročnim narejenimi dodatki, kot so šali, kape, trakovi za ušesa in scrunchiji. V ponudbi se najde marsikaj tako za ženske, kot za otroke in ni presenečenje, da smo pri nas vsi opremljeni z njihovimi izdelki. Vedno imajo pestro ponudbo različnega blaga (različni materiali in barve), tako da lahko izberete kombinacije točno po svojih željah! Najdete jih na Instagramu – Alilan šivanje! V dobrodelni akciji podarjajo ročno ustvarjen komplet traku za ušesa ter scrunchija.

II. ANDREJA GERL

Andreja je diplomirana medicinska sestra z leti izkušenj, predvsem pa z neskončno znanja, ki ga deli med nas na svojem Instagramu. Jaz sem v zadnjem mesecu prebrala po mojem čisto vse njene objave, ker so res neizmerno uporabne za čisto vsakogar – od tega, kako oskrbeti rano, do tega, kdaj otrok ob vročini potrebuje zdravnika, od vročinskih krčev pa do informacij o RSV. Andreja občasno organizira tudi delavnice, na katerih lahko preda še več svojega znanja na bolj poglobljen način. V dobrodelni akciji podarja dve udeležbi na spomladanskem tečaju Temeljni postopki oživljanja. Vsekakor darilo, primerno za vsakogar in ena dobra ideja tudi za tiste, ki darila za letošnje obdarovanje še iščete!

III. BARBY SELECT

Barbara pravi, da se je zgodba Barby Select začela tako, da je iskala idealno krtačo za lase – in ko jo je našla, je padla odločitev, da jo deli tudi z nami. No, zdaj se v trgovinici Barby Select najde še marsikaj drugega – udobna oblačila za šport in prosti čas, nakit, podloge za telovadbo, natikači ter še in še. Meni izjemno luštni izdelki, čeprav moram priznati, da je krtača definitivno MVP in se sama od nje več ne ločim. Barbara me je navdušila s svojim pozitivnim odnosom do sveta in do dobrodelnosti, zato verjamem, da njo in njeno malo podjetje čaka lepa prihodnost. V dobrodelni akciji Barbara podarja kar tri krtače, dve uri in dve verižici, da bodo nagrajenci v novo leto vstopili urejeni ter organizirani. Da boste v stiku z vsemi novostmi, ji vsekakor sledite tudi na Instagramu!

IV. BOHO HEADWEAR

Sama imam strašno preveliko glavo za klobuke in obroče za lase, a vendarle me to ne odvrne od tega, da redno spremljam čudovite unikatne in domiselne izdelke, ki jih ustvarja Špela pod znamko Boho Headwear. Ko mi je v inboxu zasvetilo njeno sporočilo, sem kar malo cvilila, pa tudi potem, ko je prišel paketek in se si lahko njeno delo ogledala prvič tudi v živo. No, čudoviti gozdno zelen obroč za lase, ki ga Boho Headwear podarja dobrodelni akciji, ni zame, ampak za enega od vas in verjamem, da ga bo nagrajenec ali nagrajenka silno vesela.

V. BUNGEE VADBA

Ko sem zasledila, da se v Ljubljani odpira Bungee vadba, sem bila po mojem med prvimi, ki smo se pofočkali na Instagram profil. Ali sem že šla na vadbo? Seveda ne. Ali je to moja zaobljuba za 2042? Seveda da! Neli je v Mostah v prijetnem studiu poskrbela za nekaj novega in svežega v slovenskem športnem prostoru in verjamem, da bo ta tip vadbe tudi pri nas pridobil na priljubljenosti, ko ga malce bolje spoznamo. Kdo pa si ne bi želel malo leteti?! Bungee vadba v dobrodelni akciji podarja dva bona za uro vadbe. Dva nagrajenca se bosta tako iz prve roke lahko prepričala, da je športna aktivnost lahko tudi zabavna!

VI. DRAGOCENA.SI

Kot vsako leto do sedaj, se je Hana, mama spletne trgovine Dragocena.si, med prvimi “pofočkala”, da ponovno prispeva izdelke za dobrodelno akcijo. Hana je eden tistih ljudi, ki bi jih imela jaz najraje kar ves čas doma – malo za resne pogovore, malo za druženje in malo tudi za kakšne neumnosti. S Hano sva si zelo podobni in vedno pravim, da je Človek z veliko začetnico. Poleg tega, da nesebično predaja vse svoje znanje o koži na svojem Instagramu, jo vidim, kako pomaga premnogim okrog sebe, pa naj gre za ljudi ali živali. Jaz jo z veseljem podprem pri njenih prizadevanjih vedno, ko lahko, ampak niti slučajno ne dosegam vsega, kar ona stori zame. V letošnji dobrodelni akciji vam je pripravila dva čudovita paketa – paket Bandi izdelkov linije Pure Care: vitaminsko olje za odstranjevanje ličil, gel za čiščenje obraza ter vlažilni morski tonik ter paket Long4Lashes izdelkov: primerja, maskare, boosterja, gela za oblikovanje obrvi, klešč za vihanje trepalnic ter kozmetične torbice!

VII. FLORA ZELIŠČA

Izdelke Flora zelišč sem že občudovala na profilih mojih kolegic, ko so iz ličnih skodelic pile čaj, ki so ga pomešale z jelenčkovo žličko, ko so skodelico za kavo lahko objele z obema rokama, pa jim od vročine niso odpadli prsti… A vendarle sem si vedno rekla: Maša, imaš skodelice in žličke, ne potrebuješ jih! No, to pa seveda ne pomeni, da jih ne boste veseli vi in ko so se Flora zelišča pofočkali v moj inbox na Instagramu, sem bila zelo, zelo vesela. Pripravili so vam izdelke iz svoje čudovite božične ponudbe, ki jo vsekakor pokukaj v njihovi spletni trgovini, če iščeš ideje za darila ali enostavno želiš kaj lepega zase. V dobrodelni akciji vam podarjajo tri komplete: božično skodelico in božični čaj, božično granolo in liofizirane jagode (njam) ter božično svečko, božični čaj ter simpatično žličko!

VIII. IDUN MINERALS/KOZMETIKA MOJA

Danijela, lastnica spletne trgovine Kozmetika Moja, kjer so nam na voljo izdelki Idun Minerals, je poslala tak paket, da ga ne morem dvigniti z eno roko. Iskreno sem vesela, da vas bo imelo toliko možnost spoznati krasne izdelke Idun Minerals, švedske kozmetične znamke, ki se ponaša z najvišjimi standardi kakovosti tako v sestavinah, kot tudi v proizvodnji. Prav vsi izdelki so primerni tudi za občutljivo kožo in niso testirani na živalih. Jaz sem kar cvilila, ko sem sestavljala paketke za vas, saj verjamem, da boste nad njimi navdušeni. V dobrodelni akciji prispevajo kar 18 paketov, v katerih se (odvisno od paketa) skrivajo njihovi izredno kakovostni čopiči, šamponi, maske za lase, rdečila za lica in lip eliksirji, maskare, dnevne kreme z SPF, nočne kreme, regenerativni serumi ter še in še. Res čudovit paketek in hvala Danijeli za velikodušni prispevek! Še več o znamki lahko izveste tudi na IG profilu.

IX. INDIGO SECOND HAND SHOP

S Tjašo se za sodelovanje na mojem profilu dogovarjava že mesece, saj sem sama mnenja, da je second-hand nakupovanje oblačil, obutve in modnih dodatkov eden najpomembnejših elementov trajnostnega vedenja in je Indigo trgovina, ki jo z veseljem podprem. No, kljub temu, da midve s Tjašo še nisva našli termina, ko bi imeli obe čas in energijo, pa bo kljub temu en izmed vas lahko svojo omaro popestril z nakupovanjem v Indigo second hand spletni trgovini. V dobrodelni akciji namreč trgovina podarja bon za 50 EUR (na sliki je zakrita koda za popust), s katero si boste lahko privoščili kakšen vintage modni kos. Jaz pa vam, upam, že januarja pokažem, kaj bom izbrala (in seveda tudi plačala) zase!

X. LA MOUSSE GOOSE

Brez dvoma najboljše tortice in slaščice v Ljubljani – in to podpišem trikrat. Lucija in ekipa ustvarjajo iz najbolj kakovostnih sestavin, moderno ter z okusi, ki vedno znova in znova presenetijo. Vse torte, ki ste jih kdaj videli na mojem profilu, prihajajo od tam in nad njimi smo v družini ter med prijatelji navdušeni prav vsi, tudi tisti, ki sicer niso ravno veliki ljubitelji sladkega. Od letos imajo kar dve lokaciji, najdete jih tako za Bežigradom, kot v centru. Če se želite posladkati ali pripraviti presenečenje kakšni posebni osebi, toplo pripročam, da se oglasite pri njih ali tortico naročite preko njihovega Instagrama. V dobrodelni akciji vam podarjajo kar devet bonov po 15 evrov, s katerimi boste lahko izbrali kaj odličnega!

XI. LA PETITE PATISSERIE

Za znamko La Petite Patisserie Amelie stoji ustvarjalka, mama in blogerka M. (nisem prepričana, če želi, da vam zaupam njeno ime?). Njeno življenje sestavlja toliko enih hobijev in radosti, da je včasih kar naporno slediti ter razmišljati, kje kupiš dneve, ki imajo toliko ur! No, kar nekaj ur M. vsako leto porabi tudi, da pripravi nabor zero-waste scrunchijev za našo dobrodelno akcijo, ki so vedno velik hit. Tudi letos je za dobrodelno akcijo pripravila osem parov scrunchijev, ki nastanejo iz odpadnega blaga in bodo razveselili osem posameznikov. Da pa do mene vsako leto pridejo z VIP dostavo na dom, pa je samo pika na i enega lepega prijateljstva, ki sva ga razvili skozi leta.

XII. MADE BY BEARS

MadeByBears je družinska znamka, ki je plod ustvarjalnosti družinskih članov z različnimi ozadji. Med njimi lahko najdete šiviljo, arhitekta, grafičnega oblikovalca, učiteljico in druge medvedje vrste. Še en dokaz, da sta raznolikost pogledov in mnenj dober recept za kakovosten izdelek. MadeByBears izdelki se ponašajo s premišljeno obliko, ki združuje funkcionalnost in estetiko. So rezultat ročnega dela, ki nastaja v njihovem brlogu v Celju. Glavna zvezda vseh izdelkov je volneni filc – izjemno lahek, zračen in koži prijazen material. Toplo predlagam, da tudi sami preizkusite čar njihovih izdelkov. Meni se zdijo tako očarljivi, da boste pozabili na vse druge. V dobrodelni akciji podarjajo dva para copatov, sivega v manjši in modrega v večji številki. Hvala, medvedki!

XIII. MARCELA FASHION

Še eno malo družinsko podjetje, ki se nam ponovno pridružuje v akciji, je Marcela Fashion. Podjetje vodita Marcela in njen mož Denis. V dobrodelni akciji spoznavamo točene parfume, v njuni trgovinici pa najdeš tudi dišave za dom in oblačila. Parfumi so preverjeno res kakovostni in nadvse primerni za tiste, ki vam je bolj kot izgled stekleničke pomemben vonj in obstojnost. Marcela je sicer krasna ženska s srcem na pravem mestu in to, da v dobrodelno akcijo letos podarja kar pet parfumov (tri ženske in dva moškega) je samo še dokaz več temu, kar jaz vem že nekaj časa. Vedno sem vesela podjetij, ki se vrnejo k dobrodelni akciji, saj to očitno pomeni, da vsi skupaj verjamemo v isto stvar!

XIV. MINNY STUDIO

Če spremljaš moj profil na Instagramu, potem gotovo veš, kaj je Minny studio in kdo je Eva, ki je srce in duša studia. Eva že nekaj let skrbi za moje nohte, da so vedno brezhibno urejeni, pred poletjem pa sem ji zaupala tudi svoje obrvi. Pogosto ji rečem, da bi morala poleg cene za urejanje nohtov zaračunavati še terapevtske ure, saj dve uri pogovora mineta v trenutku, iz studia pa se vedno odpravim dobre volje. Čeprav je pri njej kar težko dobiti termin, saj ji stranke zaradi odličnih izkušenj ostajamo zveste, bo dve od vas vseeno pocrkljala – v dobrodelno akcijo je prispevala bon za manikuro po izbiri ter bon za laminacijo obrvi. Eva draga, hvala ti! Aja, pa če se sprašujete, kdo je Minny, pokukajte na Instagram profil, pa boste izvedeli!

XV. MOČ NARAVE

Mojca pravi, da je zaljubljena v naravo in vse kar izvira iz nje. Tako je vedno iskala naravne rešitve za različne težave in situacije ter se približno deset let nazaj srečala z eteričnimi olji, ko je imela njena hči vnetje ušes in je preizkusila eterično olje bazilike. Ob uspešni sanaciji so pritegnila njeno zanimanje in jo kmalu popolnoma prevzela. Tako je že 8 let uradni distributer podjetja doTERRA, svetovalka na področju eteričnih olj in wellnesa, predavateljica, mentorica, vodi delavnice in izobraževanja ter predvsem izjemno uživa v svojem delu. Z eteričnimi olji si lahko olajšamo marsikatero tegobo. Lahko podpremo imunski sistem, premagujemo različna dihalna obolenja, prebavne in želodčne težave, hormonska nihanja, obvladujemo stres, pomirimo razdraženo kožo, si dvignemo energijo, koncentracijo, lajšamo otroške tegobe, izboljšamo spanec, kakovost zraka v domu in še in še. Ključna pa je pravilne in varna uporaba visokokakovostnih ter povsem čistih eteričnih olj. O čemer tudi nenehno izobražuje in osvešča tudi na njeni Instagram strani. V dobrodelni akciji Mojca podarja štiri različna čista eterična olja, s katerimi si bodo nagrajenci olajšali marsikatero težavo!

XVI. MOJA BABICA

Nastja je v moj ZS prvič pokukala tam sredi poletja, ob poplavah, in moj fangirl moment ni bil *nezanemarljiv*. Nastjo namreč izredno občudujem kot strokovnjakinjo, pa tudi kot osebo, ki trezno, racionalno in hkrati z veliko mero empatije opravlja svoje poslanstvo. Ne delo, poslanstvo. Njene vsebine so zlata vredne in čeprav bi jih lahko zaračunala veliko več, se drži cen, ki jih ohranjajo dosegljive večini. Pogosto poklepetava o bolj ali manj napornih temah in njeni nasveti so mi vedno v pomoč. Izredno sem vesela, da se je pridružila akciji, s čimer ponovno dokazuje svojo odgovornost do družbe. V dobrodelni akciji vam Nastja podarja spletno predavanje po vaši izbiri. Toplo vam priporočam, da ji sledite tudi na Instagramu!

XVII. PETITE AUDE

Čisto prva prva znamka, ki se je javila k sodelovanju že mesece nazaj, ko sem dobrodelno akcijo omenila samo v letu, je Petite Aude, butična in trajnostna slovenska znamka oblačil za otroke, ponujajo pa tudi oblačila in dodatke za odrasle. Celoten koncept je meni zelo blizu, saj vedno skrbno razmišljam o tem, kje in kako oblačim svoja otroka ter skušam sprejemati pametne odločitve. V njihovi trgovinici sem v zadnjih tednih preživela kar nekaj časa ter delala seznam za božična obdarovanja deklic v naši družini. Ajda v svoje delo vlaga ogromno časa, znanja in kreativnosti in takšne znamke so na slovenskem trgu redke. V dobrodelno akcijo prispevajo kar tri darila – bon za 40 EUR, ki ga izkoristite v njihovi spletni trgovini, drobižnico ter bambusove blazinice za odstranjevanje ličil.

XVIII. POVEZANI Z NARAVO

Saša pravi, da se je z Doterro srečala 5 let nazaj po rojstvu hčerke, saj ji je želela pomagati ob lajšanju vsakdanjih težav in nelagodij – zgodba torej, s katero se gotovo lahko poistovetimo čisto vse mamice, ki smo kdaj prebedele noči, brisale smrkave nosove, držale obkladke in pihale rane. Doterra je Sašo prepričala z naravnimi, certificiranimi izdelki in s tem, da si prizadevajo s svojimi donacijami izboljšati življenja ljudi po vsem svetu. Iz tega se je razvila tudi njena Instagram skupnost Povezani z naravo, kjer pomaga drugim najti rešitve za njihove težave. V dobrodelno akcijo prispeva Doterra OnGuard zeliščne bombone (ki jih poznam in so fantastični) ter OnGuard prehransko dopolnilo.

XIX. PUROLOGY

Še ena znamka, ki me je povsem presenetila v inboxu, je Purology. Pred kakšnim letom dni sem po priporočilu Tike kupila strižnik tekstila Pilo, ki skrbi za lep videz mojih oblačil, ampak že takrat je v mojih mislih nastala še lista želja, ki jo bom izpolnjevala v naslednjih letih. Purology ponuja izdelke za dom, dišave, izdelke za telo – skratka nekaj za vsakogar, predvsem pa samo skrbno izbrane izdelke visoke kakovosti. Enega od vas bodo neskončno razveseli z zelo lepo nagrado, ki so jo prispevali v dobrodelno akcijo – Iron Steamerjem znamke Steamery Stockholm. Na mojo žalost Steamer ni prav lepo sodeloval pri fotografiranju, ampak kolikor sem slišala pohval, mislim, da vas to ne bo pretirano motilo. Še lepše fotke pa najdete na njihovi spletni strani ali Instagramu.

XX. SKINFAIRYTALE

Skinfairytale (a.k.a. Skin) je preko njegove mame Katarine v dobrodelnih akcijah zraven že čisto od začetka – pravzaprav smo imeli v prvi akciji leta nazaj za nagrado “le” njihove izdelke. Katarina je dober človek in vedno dela dobro povsod, kjer le lahko. Od nje vsako leto dobim ob najavi katere koli dobrodelne akcije v inbox le sporočilo “name kr računi, tko k vedno” in evo, Katarina, hvala, ker ta vedno velja že leta in leta. Skinfairytale izdelke sem prepričana, da poznate, v našem domačem arzenalu uporabljamo različne balzame za nego kože, lažje dihanje, masla, olja, pa novo Little One’s kolekcijo za moja sinova (jaz pa jo kradem). V dobrodelno akcijo Skinfairytale prispeva dve masli – Body Escape ter novo maslo z magnezijem Body MG.

XXI. SUPERSKIN

Superskin je še eno podjetje, s katerim sodelujem že leta in ki se vedno udeležuje naših dobrodelnih akcij. Njihov nabor znamk je tako širok, da kar težko priporočim le nekaj izdelkov, ampak obisk njihovega showrooma na Miklošičevi cesti v Ljubljani je zame kot obisk pravljične dežele. Poleg tega, da ponujajo ogromno različnih znamk, izredno dobro tudi svetujejo in če ste kdaj v dvomu, kako skrbeti za svojo kožo, vam bodo vedno priskočili na pomoč. Ekipa srčnih ljudi, ki verjame v to, kar počnejo, je ekipa, s katero sodelujem s ponosom. V dobrodelno akcijo Superskin prispeva bon za 50 EUR, s katerim boste v showroomu ali preko spletne strani lahko izbrali kaj najboljše za svojo kožo!

XXII. Urejen dom veselja

Zame vsekakor velja, da ni veselja, če moj dom ni urejen. Pri nas doma ima vsaka stvar svoje mesto in insistiram na tem, da se tega reda držimo. Hkrati vedno iščem nove načine, kako je lahko naš dom še bolj urejen, organiziran in kako si olajšati vsakodnevno pospravljanje. Mojstrica tega je Tina, ki nudi najrazličnejše tips&tricks na svojem Instagramu, hkrati pa ponuja tudi različne delavnice, spletne programe in nenazadnje individualno delo s tistimi, ki želite pomoč ob napadu na kakšen posebej problematičen del vašega doma. V dobrodelno akcijo prispeva tečaj Urejena in organizirana kuhinja, v katerem boste izvedeli, kako se rešiti prenatrpanih predalov, nepraktičnih omar ter nepregledne shrambe in hladilnika. Vsekakor tečaj, ki ne bi škodil nobenemu od nas!

XXIII. V FORMI Z ALENKO KOŠIR

Alenka je ena tistih oseb, ki imajo dneve z vsaj 28 urami, če ne še več. Poleg tega, da vodi podjetje, snema in nalaga vadbe v svoje VIIT programe, skrbi še za dom, tri otroke in je obenem čisto vsakič, ko jo srečam, kot iz škatlice. Morda mi o tem kdaj zaupa kaj več, in delim z vami, za zdaj pa lahko rečem, da me je Alenka že nekaj časa nazaj očarala s svojo pristnostjo in srčnostjo ter si štejem v čast, da jo poznam in sem lahko del njenega sveta. Njene vsebine so vedno namenjene temu, da postanemo kar najboljša verzija sebe in to isto energijo čutim vedno, ko se pogovarjam z njo tudi zasebno – resnično si želi najbolje za vsakogar. Njena volja pa se preliva tudi v prakso – v dobrodelno akcijo podarja kar 10 masažnih kroglic (tisti, za katere sem zadnjič dejala, da na dopust ne grem več brez njih!), tri kolebnice, uteži, vadbeno blazino ter polletni VIIT online program. Pa če vam povem, da mi je vse skupaj zaradi moje silne življenjske gužve še dostavila v službo ter mi pomagala znosit v avto, potem vam bo jasno, kakšen človek je. Alenka, srce si. Hvala.

XIV. VALENS

Prehranska dopolnila Valens so že leta del mojega vsakdana in z vsakim letom najdem še kakšno stvar, ki jo z veseljem dodam v svoj arzenal – lani sta bila to Lady in SunDoc, letos Quvital in propolis v spreju. Njihovi izdelki so narejeni iz visoko kakovostnih sestavin, opremljeni s certifikati in kliničnimi študijami, v ozadju pa je nenehna želja po tem, da bi bili še boljši. Tudi Valens že vrsto let sodeluje v dobrodelnih akcijah in ker poznam njihovo vodstvo, vem, da imajo srce na pravem mestu (sicer si lahko mislite, da kot človek načel z njimi ne bi sodelovala že leta). V dobrodelno akcijo podarjajo štiri izdelke – Melatonin, D3 2000, D3 Junior ter Super železo, za lepše in bolj zdravo 2024!

XV. Z LJUBEZNIJO, EMA

Ema je umetnica, to je jasno vsakomur, ki pokuka na njeno spletno stran. Ustvarja unikatne dekoracije za dom, pa tudi za poroke in praznovanja. Meni se zdi povsem noro, da je lahko nekdo tako suveren in tako konsistentno eleganten v svoji pisavi, vendar pa verjamem, da je v to vloženega veliko truda in leta vaje – zato to nikakor ni nekaj, česar se lahko vsakdo loti kar doma. Ema je ena tistih, za katere si vsekakor želim, da jim dobrodelnost prinese tudi nekaj več prepoznavnosti, zato se ne pozabite pofočkati tudi na njenem Instagram profilu! V dobrodelno akcijo tokrat podarja napis dobrodošlice za poroko ali tablo/ogledalo za dekoracijo doma, narejeno po vašem okusu in željah.

Takole, pa smo pri koncu. Verjamem, da bo letošnja akcija noro uspešna in se že veselim 17. decembra, ko potegnemo črto pod vse dobro, kar bomo v decembru naredili za druge. Do takrat, maham!