Brands I love: MySpirit Parfumi

Vsak dan smo soočeni s poplavo znamk, ki nas napadajo z vseh strani – s prodajnih polic, oglasov, pa tudi iz naših omar in toaletnih torbic. Mnogo jih spregledamo, nekatere pa na nas naredijo poseben vtis in se nam zapišejo v srce. Ena takih znamk v mojem življenju je MySpirit. Ko sem znamko spoznala prvič, pravzaprav še ni imela niti imena, niti podobe – vendar pa je za njo stala ekipa nadarjenih posameznikov z vizijo in željo, da na trg pripeljejo odličen izdelek. To jim je po mojem mnenju tudi uspelo. Sama MySpirit parfumčke uporabljam že kakšnih pet let in z njimi pridno zalagam tudi svoje sorodnike in prijatelje. Še vedno si rada občasno privoščim kakšen drug parfum, sploh kadar me pot zanese v L’Occitane, vendar pa svoje standardne vonje vedno izbiram v trgovini MySpirit.

MySpirit je prva parfumarna na naših tleh sploh, kar pomeni, da prav vsa proizvodnja od formulacije do polnjenja in etiketiranja poteka v Sloveniji. Gre za prave parfume, ne toaletne vodice – koncentracija dišav dosega kar 13 – 15 %, kar pomeni, da je dišava močna in dolgo obstojna (za primerjavo: toaletna vodica vsebuje le 4-8 % dišav). Prav zaradi te visoke koncentracije so parfumi najdražje dišave, kar jih najdeš na policah drogerij, seveda pa pri običajnih znamkah še kako drago plačaš tudi embalažo, prostor na prodajnem mestu in pa oglaševanje. Vsi ti stroški pri MySpirit parfumih praktično izginejo, kar pomeni, da lahko čisto pravi parfum dobiš tudi 80 % ceneje, kot bi ga plačala v drogeriji.

Parfumčki so pakirani v simpatične aluminijaste stekleničke, ki so neprodušno zaprte (zato to niso točeni parfumi, kot smo jih v Sloveniji že poznali) in ohranjajo kakovost parfumske note. Osebno te stekleničke obožujem, saj so nelomljive in lahke, hkrati pa dovolj majhne, da gredo z menoj lahko tudi na letalo. MySpirit trenutno ponuja tri velikosti parfumov – 15ml, 30ml in 50ml. Največja velikost seveda ponuja tudi najboljše razmerje med ceno in količino. Na dnu vsake stekleničke je z nalepko jasno označen vonj.

Nakup poteka preko spletne strani in je povsem enostaven. Lahko si izbereš že znano in ljubo dišavo (ženskih imajo na razpolago že 24 različnih), lahko pa se odločiš za preizkus kakšne nove. Na spletni strani izbereš tip dišave (sveža ali sladka) in intenzivnost, ki si jo želiš, njihov iskalnik pa ti kar sam poišče parfume, ki ustrezajo tvojemu izboru. Fino, ne? Ko zaključiš z izborom, te čaka le še plačilo, potem pa ti v prihodnjih dneh paketek dostavi DPD. Ob nakupu nad 50 € je poštnina brezplačna – sama tako počakam, da se mi na listi želja nabere nekaj izdelkov, potem pa opravim naročilo.

MySpirit je ekstra kul za moje pojme tudi zato, ker so prvi, ki so oblikovali čisto nov parfum v sodelovanju z Rebeko Dremelj. Rebeka je tako postala čisto prva slovenka s svojim parfumom, kar tudi ni kar tako! Trenutno je velik hit njena poletna kolekcija, ki zajema parfum, pafumsko mleko za telo, parfumski gel in pa parfumsko mleko za sončenje. Sama si bom en set iz te kolekcije privoščila že zaradi čudovite embalaže.

Ker je MySpirit znamka, ki ji sama absolutno zaupam in jo uporabljam že zelo dolgo, jo z veseljem priporočam tudi tebi. Ker pa iz lastnih izkušenj vem, da je za preizkušanje novih parfumov potrebnega nekaj poguma, ti bom tokrat pomagala – v nagradni igri bom podelila tri komplete vseh testerjev ženskih dišav MySpirit (v vsakem je 24 vzorčkov) in en komplet vseh testerjev moških dišav MySpirit (12 vzorčkov). Sodeluješ lahko na različne načine – v vsakem primeru pa moraš slediti na Facebooku meni (Low Maintenance Beauty) in MySpiritu (MySpirit). Nagradna igra poteka do srede, 28.6. ob 15h, ko bom razglasila tudi zmagovalce. V tej nagradni giri lahko izjemoma sodelujejo samo prebivalci Slovenije. Srečno in do naslednjič – ostani čudovita!

a Rafflecopter giveaway

11 Comments

 1. 21. 6. 2017 / 13:59

  Že kar dolgo iščem kakšne nove, zanimive dišave, tako da bi z veseljem poskusila te parfumčke 🙂

  • 21. 6. 2017 / 14:01

   Najraje pa bi preizkusila Givenchy- Very irresistible ali pa od Rebeke summer parfumček 😉

 2. Eva
  23. 6. 2017 / 16:51

  Originalni My spirit mi je zelo vsec, bi pa z veseljem povohala tudi tega poletnega Summer, ker ga se nisem pa sem slisala da je super:)

 3. Mateja
  24. 6. 2017 / 23:24

  Dior – Hypnotic Poison
  W001

 4. Kaja
  25. 6. 2017 / 7:32

  Super, sem izvedela še za eno super znamko, ki je za povrh se slovenska 🙂 najraje bi preizkusila parfum Paco Rabanne Lady Million

 5. 25. 6. 2017 / 9:40

  Super nagradna igra in objava 😀 z veseljem bi preizkusila testerčke ?

 6. Neva
  28. 6. 2017 / 12:31

  Z mami se že kar nekaj casa odločava za naročilo le teh parfumov, zato bi nama bili testerčki zelo v pomoč. Preizkusili sva že Rebekin parfum My spirit, radi pa bi preizkusili še druge, najbolj pa seveda njen Summer parfumček 😀

 7. Domen
  28. 6. 2017 / 12:53

  Rad lepo dišim, želim ženske testerčke, najraje imam YSL-opiu.

 8. Mojca Kodelja
  28. 6. 2017 / 14:06

  Z veseljem bi preizkusila tesrerčke,da ugotovim,kateri najbolj diši <3

 9. JERNEJA
  28. 6. 2017 / 15:05

  paleta najboljših! Z veseljem bi jih preizkusila 🙂

 10. Tina
  28. 6. 2017 / 16:15

  Mmmm 🙂 tudi jaz bi sprobala…od Rebeke so top in pa Armani Code, Dior-J’adore❤️