Project Pan 2.0 2020

project_pan_2020

Nenadno smo se znašli v drugi polovici leta – seveda, če pa smo vmes tri mesece kar nekje izgubili. Med epidemijo se je “zgodil” in seveda ni zgodil tudi moj povratek v službo – od začetka aprila do konca maja sem tako delala od doma, zdaj pa smo se počasi vrnili v pisarne in s tem v vsaj neko različico normalnega življenja. In ja – moje “normalno” življenje tudi v tej novi normali vključuje ličenje, tako da je čas pravi za nov project pan 10 izdelkov, ki jih želim porabiti v tem letu.

Preden ti jih pokažem, pa te vabim, da obiščeš tudi Sandro na njenem blogu, s katero se Project pana 2.0 2020 lotevava skupaj in ji pusti kakšno besedo podpore! Na Instagramu jo najdeš pod @saandry19.

project_pan_2020

Prvi izdelek je tale super Colourpop no filter korektor, ki ga precej redno uporabljam že kakšno leto in pol, pa ga je še vedno več kot polovica. Računam, da ga bom porabila do konca.

project_pan_2020

Naslednji izdelek je največji izziv, in sicer Anastasia Beverly Hills Modern Reneissance paleta. Tole paleto imam že kar nekaj časa in čeprav jo redno pridno razkužujem, ima vseeno rok trajanja uradno le 6 mesecev in bi se od nje morala že zdavnaj posloviti. Cilj bi bil seveda, da jo porabim v celoti, ampak realno bom zadovoljna, če v vsaki izmed senčk zadanem dno palete.

project_pan_2020

Colourpop Super Shock osvetljevalec sem imela tudi v predlanskem project panu in z njim opravila z lahkoto, zato pričakujem popoln uspeh tudi na tem (odtenek Double Down). Uporabljam ga tudi v notranjem kotičku oči, zato ga morda porabim še malenkost kasneje.

Catrice Energizing Prime & Care sprej je izredno prijeten izdelek za osvežitev obraza, ampak počasi se tudi njemu izteka življenjska doba. Glede na to, da je v steklenički le približno polovica, mislim, da z njim ne bom imela večjih težav.

project_pan_2020

Podobno velja tudi za Physician’s Formula Butter Bronzer, v katerega sem že izkopala manjši krater v približno letu uporabe. Ta bronzer je sicer kar pigmentiran in ga ne morem uporabiti neomejeno veliko, ampak kljub temu pričakujem, da se ga bom letos dokončno iznebila.

project_pan_2020

Še eden od velikih izzivov bo Rimmel The only 1 lipstick (odtenek 700 – Naughty Nude). Gre za čudovito šminko, ampak dejstvo ostaja, da klasične šminke zdaj nosim bolj poredko – z maskami pa sploh posegam po resnično mat šminkah, ki so brez transferja. No ja… bomo videli – morda pa nekoč pridemo do časov, ko maske ne bodo več obvezne?

project_pan_2020

Dva parfuma, od katerih se želim letos posloviti, sta L’Occitane Arlesienne in Victoria’s Secret Sheer Love. Oba stara stara približno 4 leta, moji parfumi pa živijo v kopalnici, zato ne bi želela, da me presenetita s kakšno spremembo vonja. V obeh je še približno tretjina vsebin in upam, da ju decembra recikliram!

Precej lahko delo bi moral biti tudi Bourjois Silk Edition Compact Powder. To je bil eden prvih kompaktnih pudrov, ki sem jih kupovala že dolgo pred bloganjem, porabila sem jih že vsaj 20 in še vedno ostaja eden mojih najljubših izdelkov vseh časov.

project_pan_2020

Nenazadnje sem si zadala še en malo večji zalogaj, in sicer 1 lip liner (Nabla Velvetine) in 1 eyeliner (Oriflame Giordani Gold). Tu ne upam niti ugibati, kako daleč bom z njima prišla, ampak vsekakor se bom potrudila.

Tako – to je to! 10 izdelkov za drugo polovico leta 2020 – kako misliš, da mi bo šlo? O napredku te obvestim čez približno dva meseca, do takrat pa ostani čudovita!

Share: